8
-
Ulrich von #8 Az nem Demi Moore lesz. -
Vata111 #7 Istenkém, ha 2 üveg whiskey benyakalása között verhettem volna kicsit Demi Mooret, miközben számolgatom a legutóbbi filmem 20 millás bevételét...
Azt se bántam volna, ha engem is letahózol. -
#6 Vagy csak szimplán a s stúdiók nem látnak fantáziát egy képmutató vadkersztény tahóban, aki verte az előző asszonyt és az újat is... -
lammaer #5 Nem biztos hogy kell sajnálni... lehet ő s úgy van vele mint az Idősebb LUke Skywalker - pár perc semmittevésért akaszt egy kis zsét. Lehet hogy bruce azért a klisés mellékszerepért bőven többet kap mint más a főszerepért. Akkor meg minek hajtson, ő is nyugger már, elég csak ha a csirkefarhátra valót kitermeli.... -
Wittgen #4 "vagy paraszt volt és zsidózott, nem befolyásol semmit" Aha, persze. Pedig pont ezért van ún. tiltólistán. Nem a parasztozás miatt. -
zetortraktor #3 Mel Gibsonnal rohadtul nem hasonló a helyzet. Egyrészt ő nem szerepelne videóvacakban, másrészt ő már jóval a balhéi előtt leállt a színészettel, és kihagyott 5-6 évet, utána meg évi egyszer játszik valamiben. Vagy nem, mint tavaly. Willis meg évi 5-6 szerepet nyom, minden szarban, és olykor egy jóban.
Az, hogy részegeskedett, meg paraszt volt a barátnőjével, vagy paraszt volt és zsidózott, nem befolyásol semmit. -
Paddy #2 Mel Gibsonnal hasonló a helyzet, csak ő a bírálhatatlanokat bírálta és ez odavágott a karrierjének. -
#1 Emlékszem, a Die Hardtól a 2000-es év elejéig, szinte kötelező volt moziba menni ha megjelent egy BW film. Ma meg már le sem töltöm.