51
A Hulu új, Stephen King azonos című regényéből készült, időutazós minisorozata
  • Devv
    Hú srácok, nagyon n00b voltam, mert "11/22/63"-ként kerestem természetesen a 11.22.63. helyett.
  • cylonflatus
    Pedig én is az encoreról szedtem. Fönt van az eddigi két epizód sd-ben, 720 és 1080p-ben is.
  • Quantumleap
    Én enkórról töltöm.
  • Devv
    Ti hol néztétek vagy honnan szedtétek, mert magon nem találtam?
  • Quantumleap
    Szerintem nyugodtan benézhetsz, ugyanis eléggé más irányt vesz a sztori a könyvhöz képest. Erre jó példa a második rész, főleg a legvége. Én amúgy a magam részéről jelzem, ha a könyvből spoilerezek.
  • RAZOR27
    nagyon nagyon nagyon nagyon tetszik, de a végéig én benem nézek ebbe a topikba :D nehogy lelőjjetek valamit!
  • Quantumleap
    Ja, amúgy a főcím csak engem emlékeztet kicsit a Wayward Pines-éra? :)

https://www.youtube.com/watch?v=6SQiQixsh3Y

https://www.youtube.com/watch?v=aS_U9F2TgXg
  • Quantumleap
    A második (vagy harmadik, ha úgy nézzük, hogy a pilot dupla volt) rész után vegyes érzéseim vannak. Tetszik is, meg nem is, hogy ennyire megvariálják a dolgokat a könyvhöz képest. Itt most tényleg nem lehet tudni, hogy pontosan, hogy és miként lesznek a továbbiak. Ez talán pozitívum, mert nem teljesen jön elő a “már olvastam a könyvet, úgyis tudom, mi lesz”-feeling.

Könyves SPOILER !!!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Feltételezem, hogy itt Jake az utolsó résznél korábban nem fog visszamenni a jelenbe. Kérdés, hogy ez jó-e így vagy nem, nagyon attól függ, mit jön ezután, és hogy tálalják elénk a dolgokat, az izgalmi faktort is beleértve. Azt amúgy nem teljesen értem, hogy Harry Dunning gyerekkora helyszíne miért nem lehetett itt is Derry (ugyanaz a Derry, ahol az Az játszódik!), miért kellett Kentucky-ba áttenni a dolgot. Most gondolom, majd Jake visszacuppan a Kennedy-dologra, és ismét Dallas felé veszi az irányt, a könyvtől eltérően itt egy társsal az oldalán. Tehát ilyen téren érthetetlen a helyszínváltás.
  • Montanosz
    igen szerintem is remek volt a pilot
  • Selminar
    Van eltérés de nem vészes.
    James Franco is OK.

Nekem nagyon tetszik, a végére leszek kíváncsi azt hogy oldják meg.

Konyv is nagyon jo, ajanlom mindenkinek.
  • Quantumleap
    Ti nézitek? Engem kajakra megvett az első rész, bár a könyvhöz képest vannak eltérések. Bizakodva várom a folytatásokat.