9
  • Montanosz
    a facebook fiokomat épp tegnap törölték mert iszlámról értekeztem és nem volt polkorrekt ott ahol kovács miklos ahmed a magyar iszlám közössége imámja gépkarabélyal feszít, érdeklődtem vam e rá fegyverviselési engedélye de erre barátaival bejlentett válaszul hogy iszlamofob vagyok és ennyi elég is volt a fészbuk vezetőségének
  • Szefmester
    ..és pont akkor működik és csörren meg, amikor sztori szerint kussba kéne maradni...
  • Cat #7
    OFF: A filmek marhára nem tudják kezelni a mobiltelefont most sem. A forgatókönyvekben megírt karakterek közötti problémák/félreértések 99 százaléka kiküszöbölhető lenne egyetlen telefonhívással vagy SMS-sel, esetleg néhány mondatos beszélgetéssel, de ilyenkor mindig elmegy a térerő, lemerül a mobil, elveszik/ellopják/tönkremegy a telefon.
  • gombabácsi
    vicces lesz majd a jövőben, hogy a filmekből száműzik azokat a jeleneteket, ahol fb-znek az emberek, mint ahogy a cigizős jeleneteket annak idején :D
  • molnibalage83
    Úristen... Ez a szám egy vicc lehet. Van, hogy egy hónapban nem nézem meg 150 alkalommal a telefont, ha az ébresztő órát nem számítom... Még net sincs a sajtát telefonon, csak a cégesen...
  • BCs design
    az emberek lusták, ezért nem szeretnek váltani, ráadásul az is rendkívül sokat számít hogy a másik helyen sokkal kevesebb ember van
  • AgentKis
    "A netes cégek célja a függés kialakítása" Teszik ezt éppen olyan vehemensen és aggrasszíven, mint egykor a dohánygyárak. Majd erre is alkotnak törvényeket az okos emberek. Vagy tömegek betegszenek bele...
  • Szefmester
    Ezért kell átnyergelni a tsu.com ra. fb helyet.. van annyira használhatatlan, de legalább keresnének vele zsebpénzt az fb zombik. XD
  • bunny
    Azzal együtt, hogy a cikknek igaza van, sajnos a google tényleg jobb kereső, mint a bing :)