4
  • NEXUS6
    #4
    A Samu okostelós rendszerét tudtam kipróbálni. A demó általában nem igazán adott jó 3D élményt, talán valami beállítás miatt. Néhányszor azonban volt talpmarokbaszorulás. :) A headtracking, megjelenítési sebesség minden esetre kiváló volt. Semmi mósönsziknesz. Felbontás néhol kicsit kevésnek tünt, pixeles volt a kép.

    A többi rendszer mondjuk valszeg többet tud, ez végül is csak egy okosteló volt, nem egy csúcsPC, vagy PS4.
  • NEXUS6
    #3
    Szerintem amelyik cég ezzel most forradalmat fog csinálni az a Sony lesz. Féléven belül kiadják a saját rendszerüket. Egy rahedli játék készül, illetve a már kiadottakhoz várható VR adaptáció. A PS4-nek, mint alapgépnek már most több 10 milliós eladási bázisa van.

    Ha a közönség ráizgul, akkor sanszos, hog megcsinálják a tuttit. Hozzájuk képest mindenki el van maradva valamilyen tényezővel.
  • kvp
    #2
    Vagy ha teheti megveszi kilora. Igazi ujitas toluk utoljara meg Wozniak idejeben volt, mivel o tenyleg jo mernok. A nintendonak viszont mar van benne (joreszt negativ) tapasztalata, hogyan is kell vagy nem kell egy VR termeket kifejleszteni. (vagy 30 eve is volt mar VR szemuveguk, alacsony hasznalhatosagi fokkal es kis sikerrel) Azota pedig hoztak ki mindenfele AR szoftvert.

    Szemely szerint az apple reszerol olyan megoldasra szamitok mint az apple maps volt az indulaskor. Aztan az x+1. verzio majd hozza azt amit a konkurencia az elso betas termeknel tudott. Viszont mindezt apple eleterzessel, amit masok nem tudnak.
  • dzsagon
    #1
    Az Apple megvárja még létrejön valami jó aztán szokásához híven ellopja.