8
-
culas25hc #8 A mérnöki tudományokban már elég régóta szerepel a "fenntartható fejlődés" fogalma, kíváncsi vagyok mikor jelenik meg a gazdaságban is. Mert ezek szerint minden cég a biztos halálba rohan, hiszen amint eléri az emberiség létszámával egyenlő eladott példányszámot, megtorpan a növekedés, otthagyják őt a hitelezők, és bedől a márka...
Bár én alapvetően Sony párti vagyok, minden elismerésem az Apple-é, akkor is ha nem sikerül telefont értékesíteniük más bolygók lakói számára :P
Utoljára szerkesztette: culas25hc, 2016.02.01. 21:52:11 -
#7 Egyszer minden növekedés megáll. Egyébként szerintem az okostelefonok iránt csökkent az érdeklődés, mivel nem tudnak semmi hasznos újdonságot felmutatni a gyártók.
Nem csak Apple, a többi sem. -
kvp #6 Regebben mindig ilyenkor jottek elo egy uj termekkategoriaval, amivel egy olyan piacra tudtak belepni, ami ugyan mar letezett csak szinte senki nem tudott rola. Aztan letaroltak. Most is valami hasonlot varnak a befektetok, mert a stabil bevetel csak osztalekot hoz, de a novekedes a reszvenyek erteket noveli. (a mai tozsden mar csak a novekedes erdekel szinte mindenkit, a tenyleges profitbol szarmazo tenyleges osztalek ehhez kepest apropenz, pedig valojaban csak az a valodi megtermelt haszon, ami mogott fizikai ertek is van) -
Sequoyah #5 Minden ceg halalraiteli magat, aki a vegtelen novekedesre koncentral, mivel ennek elobbutobb torvenyszeruen vege, a befektetok csalodnak, es a ceg csodbe mehet.
A novekedes helyett a stabil profitra kell koncentralni, megha ez manapsag nem is annyira divatos. -
M2 #4 Nem, ez most tényleg a növekedés vége. Saját előrejelzéseik szerint is.
Érthető, hisz az utóbbi évek készülékei már mindent tudtak, alig van értelme cserélni őket. -
asgh #3 Megint egy olyan cikk, aminek a címe, hogy "megtorpant az apple növekedése", majd a cikkben csak olyan adatok szerepelnek, ami ennek a homlok egyenest ellenkezőjét bizonyítják.
Valaki megint copy-pastelt egy tavalyi "megtorpant az apple" cikket?
Akkor is miről volt szó?
Hogy hiába a rekord nyereség, az elemzők többet vártak.
Ilyenkor pedig nem az elemzők tévedtek, hanem "az apple megtorpant".
Ha nőtt a nyereség, akkor a növekedés üteme torpant meg, ha az is nőtt, akkor a növekedés ütemének növekedése, és így tovább. Azaz bármi történjen is, valami mindig megtorpan, immáron lassan 15 éve.
Valahogy mégsem jutunk el odáig, hogy x elemzőtől eztán nem közlünk semmit, mert tavaly is baromságokat beszélt. -
M2 #2 Ideje lenne csökkenteni az árakat. -
Jawarider #1 Talán elértük a határfogyasztást.....???