Az utolsó teszteknél tart a csomagszállító robot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hiába no, GTA hatás.
Különben szerintem is ahogy a cikket olvasom egy ilyen kütyü nyerő ötlet, költsége szinte nulla, a rendelést feladja az ember a neten át, aztán a boltban összeállítják neki a csomagot, és kb ingyen kiviszi címre.
Negatív értelemben ugyanez: az otthonülő emberek még életképtelenebbek - kényelmesebbek lesznek ilyen megoldásoktól, az így megspórolt időt a legtöbben arra használják hogy otthon döglenek a média / facebook előtt a technológia errefelé megy sajnos.
Különben szerintem is ahogy a cikket olvasom egy ilyen kütyü nyerő ötlet, költsége szinte nulla, a rendelést feladja az ember a neten át, aztán a boltban összeállítják neki a csomagot, és kb ingyen kiviszi címre.
Negatív értelemben ugyanez: az otthonülő emberek még életképtelenebbek - kényelmesebbek lesznek ilyen megoldásoktól, az így megspórolt időt a legtöbben arra használják hogy otthon döglenek a média / facebook előtt a technológia errefelé megy sajnos.
A
Alábecsülöd szerintem az emberi leleményességet/motivációt.
Látom nem sikerült megérteni, hogy mi a gond a furgonos kiszállítással. Talán fuss neki mégegyszer.
Gratulálok! Nyertél egy körözött furgont a város közepén, ahol minden utcában térfigyelő kamerák vannak és nyomodban a rendőrök. :-)
Hát igen, csak egy postás visszaüthet 😊
Ezt a postással is megtehetik 😊 , és egy ilyen, az egész gép kb annyiba kerül mint egy postás egy havi fizetése, ami nyugaton van ezer dollár.
A cikk azt írja, hogy "kézbesítésenkénti költség 1 dollár" ? ... kínából (aliexpress) 86 eurocentért rendeltem mini hdmi-hdmi adaptert ingyen szállítással, és ideért és jó.
Utoljára szerkesztette: zola2000, 2016.02.01. 15:29:12
A cikk azt írja, hogy "kézbesítésenkénti költség 1 dollár" ? ... kínából (aliexpress) 86 eurocentért rendeltem mini hdmi-hdmi adaptert ingyen szállítással, és ideért és jó.
Utoljára szerkesztette: zola2000, 2016.02.01. 15:29:12
A
Jesszum... Most tekintsunk el attol, hogy 1 $2k dollaros furgon egyszerre kiviszi 100 ilyen fullra pakolt szar tartalmat es akkor csak 1 jarmuvet kell figyelni (ohh a zseniknek, akik szerint ezzel majd visznek nagyobb erteket.. Az olyan dolgokat futarcegek un. Courierek intezik....nem a posta... A nagyon nagy ertekeket meg plane nem...) Es ugyanazt a riasztorendszert be lehetne epiteni a furgonba is, ha lenne barmi ertelme...Ellenben ezen a vackon 100 kamera meg gps...mar megeri megfujni... Terfigyelo kamerak? Ja, tok jol mukodnek...ja, nem...1 kapucni es maris szart sem ernek
Két markos legény behajítja egy furgon hátuljába ami le van árnyékolva és csókolom. Mire odaérnek a rendőrök, ahol megszűnt a gps jel, már árkon bokron túl lehetnek.
Utoljára szerkesztette: gforce9, 2016.02.01. 15:01:13
Utoljára szerkesztette: gforce9, 2016.02.01. 15:01:13
megfogtad a lényeget <#wilting>#wilting>
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nagyjából biztonságosabb, mint eddig bármi. Amint letér a kijelölt útról, megy a riasztás hanggal, fénnyel, központba gps koordinátával, kameraképekkel. Elég nagy lúzernek kell lenni, hogy valaki betámadjon egy ilyent. Eleinte biztos lesznek próbálkozások, de majd a sitten megosztják az élményeket.
Amikor autóval hozza ki egy ember a csomagot, akkor mi is a helyzet a szállított csomag értéke versus szállító jármű értéke tekintetében? Egyáltalán mit számít ez?
És a Transit hogy jut oda majd el onnan? Tele vannak a városok térfigyelő kamerákkal, nulla perc alatt buknának le az ilyen sötétek.
Megvan az előnyük a repülő-autóúton száguldozó szerkenytyűkkel szemben.
Tuti könnyebben megy az engedélyeztetésük.
De a csomagok biztonságában már én sem vagyok biztos.
Tuti könnyebben megy az engedélyeztetésük.
De a csomagok biztonságában már én sem vagyok biztos.
Hm... Postás Pat, a mozifilm :-D Ott is próbálkoztak robotpostással. Vicces egyébként, hogy jó pár sci-fi film robotjait fel lehet ismerni.
A magam részéről a csomagautomatát nagyobb ötletnek tartom.
A magam részéről a csomagautomatát nagyobb ötletnek tartom.
Ezt te honnan veszed hogy miket rendelnek az amazon-ról? 😊 Gondolom azért lehet kapni 300 dolláros videokártyát is, meg 3000 dolláros órát is... Az hogy a robot mennyit ér lényegtelen, mert az utána nem tudja eladni a következő sarkon, a videokártyát, meg az órát azt igen...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Sokkal értékesebb a robot maga, mint amit szállítani tud. Az emberek jellemzően kis értékű dolgokat rendelnek a webáruházakból: könyvet, polót, telefont, számítógépalkatrészeket, stb.
Másik, hogy a postás ugyanúgy lophat, Magyarországon gondolom ezt nem kell kifejteni.
Másik, hogy a postás ugyanúgy lophat, Magyarországon gondolom ezt nem kell kifejteni.
mondjuk abban is igaza van, hogy a drónos verzio se jobb... most komolyan, ki akar ilyen zümmögő szarokat a feje felett?
És ha megszólal a riasztó akkor mi van? Bedobják egy Transitba, szétverik, kiveszik a csomagokat aztán kidobják ezt a vackot a következő sarkon...
gondolom nem cigány telepen tervezik használni, hanem kőgazdag, ellenőrzött környékeken, hogy a postás jelenléte ne zavarja a kiváltságos népeket, akik nem akarnak keveredni az átlag kosszal.
‿︵‿︵‿︵‿ヽ(°□° )ノ︵‿︵‿︵‿︵
Vagy csak kiveszik a csomagot...
A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk
"és legfeljebb 10 kilót tud szállítani"
Ezzel csak a terroristak dolgat konnyitik meg.😊
Azert kivancsi vagyok, hogy vallik be a gyakorlatban. Ellopjak, osszetorik, lefestik, elteritik, akadalyozzak, szoval sok problema lehet.
Ezzel csak a terroristak dolgat konnyitik meg.😊
Azert kivancsi vagyok, hogy vallik be a gyakorlatban. Ellopjak, osszetorik, lefestik, elteritik, akadalyozzak, szoval sok problema lehet.
Sok hülye. Nem értik, hogy azért mert valami technológiailag megvalósítható, attól még nem biztos, hogy gazdaságos.
De még ha gazdaságos, akkor sem biztos, helyes dolog megcsinálni.
De még ha gazdaságos, akkor sem biztos, helyes dolog megcsinálni.
A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk
Ennél nagyobb ökörséget én még életemben nem láttam.