2
  • nandoxxl
    #2
    A technológiáról sincs fogalmad, akkor minek írsz? Egy autópályánál szerelő akna is van. A segélyhívó telefon is be van kábelezve. Ó, mik vannak? Ugye, a kis életed mentheti meg az az izé? Mondjuk egy magadfajta, sebesség korlátozásnál ködben, belehajt valakibe és megsérül a pusztában? Vagy egy kamionos elalszik, ami nem szép eset (szerencsére nem ránk húzódott, csak az 'árokba' borult a múltkor munka után). A hülyeség telepszik a világra, és a tudatlanság. Amúgy a kedves arcodba szívd fel a belső kerületek autók szennyezte benzingőzét, hogy érezd mit érez a bent dolgozó vagy lakó ember... Próbáld ki, kicsit olvass a technológiai leírásokról, nézz utána a légszennyezettségi adatoknak, az azzal össze függő betegségeknek (az asztma se véletlen, persze a sok állat a gumit is eltüzeli). Utána konstruktívan hozzászólhatsz a dolgokhoz. (A termőföldek is szennyezetté válnak, de ugye TE nem mérgezel senkit? Vagy az a fejlődés hogy egyedül az autóban szennyezed a levegőt? 2016-van nem 1990) Nekünk is jár a szabadság ami tiszta levegőt jelent. De ha megkérsz bármikor megnyomom a gázpedálod, hogy a kipufogódhoz hajtva a fejed érezd a tiszta levegőd..
  • halgatyó
    #1
    Mi ez a baromság már megint? Ott van a hatalmas nagy táj, miért kell a kábeleket pont az autópálya BURKOLATA ALÁ lerakni? Lehetne vezetni a pályák mellett, az árokban is, akkor nem kellene "többször felbontani" ahogy itt írja valami németországi főf@sz.
    Mellesleg: mi a t0k0m az, hogy "intelligens autó"??? Az autó ne intelligenskedjen, hanem vigyen el engem GYORSAN és olcsón A-ból B-be.
    Ebben az egész nyomorult aljas szar nyugati világban 20 éve tartó HADJÁRAT folyik az autózás és a mozgási szabadság ELLEN! (más szabadságok ellen is, de az most nem téma)
    Ez a méregdrága felesleges kábelfektetgetés meg az "intelligens " autókra való hivatkozás nekünk, embereknek semmi jót sem fog hozni, abban biztos vagyok!
    Majd fogunk kapni még több ellenőrzést, még több felesleges sebességkorlátozást, még több útdíjat, még több dögrohadék fizetőparkolást, még több behajtási korlátozást és fizettetést, stb... kb. úgy, ahogyan eddig is "fejlődött" ez a mocsokgyalázat rohadék sz@r, ami 1990 környékén rátelepedett a világra.