Denuvo-védelem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s1lkforrent
Arról, hogy a konzolosoknak a saját cégük kínálta fel a szopóálarcot, és mint az ábra is mutatja, azok örömmel elfogadták.<#hawaii>

2005-ben az X360-ban(és PS3-ban is csak megcsúsztak a Blu-Ray biznisz miatt) olyan vas volt, amit a PC 2 év múlva talán már beért a legdrágább kategóriában, és emiatt 8 év múlva sem kellett szégyenkeznie(GTA V, ha nem is nézett úgy ki mint PC-n UHD-ban, de azért vállalható volt last gen konzolon, 2007-es csúcs Core 2 Quad Q6600 és Radeon HD2900 XT-n nem tudom elindul-e egyáltalán, hiába van kiválóan optimalizálva PC-re is<#whatever>).

Na ehhez képest a "nextgen" konzol brancs kapott egy 2011-es 8 magos AMD Bulldozer teljesítménye alatti ultramobil procit, meg egy 2012-es középkategóriás videokártyát(PS4 HD7850 és HD7870 közöttit, XBone HD7790 alattit) és ezt mind 2013 végére ki is bírták vonszolni.
Ez természetesen azzal járt együtt hogy a fejlesztők vért pisilnek a 1080p-ért, és leginkább ez is csak exkluzívokban van meg, sok játék pedig egyszerűen szaggat, érezni rajta a dinamikus felbontás és framedelay okozta "cinematic" feelinget.<#idiota>

Persze lehet felvenni a vérfan pókerarcot, és konzol flém dzsihádért kiáltani a mocskos PC hitetlen ellen, de a valóság az, hogy pont azt hiányolom ami régen a konzolok egyik előnye volt, az erős hardver és a vele járó tervezhetőség, értékállóság, ezt nyírják ki a (nem erőltetett, csak "javasolt"<#vigyor1>) half time upgrade-el. Meg persze a fanok pénztárcáját, mert azért csak nektek kell állni a cehhet a PC-ből ismert majom fejleszgetés konzolos bevezetéséért.<#bee1>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

grebber
Szegény de benézte.....

Next PC upgrade: 2022

Azt hitte Kandúr,csinál egy kis reklámot a PS PRO-nak,de engem akkor sem izgat a konzol,még ha ingyen van akkor sem. (ja de akkor talán igen)

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

darkSectorxxx
Mi a geciről beszélsz? Már sorry, látszik hogy soha nem volt konzolod.

Nem bezsélve arról hogy olyan embereket saraztál, akik keze alól olyan játékok jönnek ki, amikről sokan még álmodni sem mernek.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.15. 20:11:36

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

s1lkforrent
Aranyos hogy pont a PS Pro-t hozod fel. Ahhoz képest, hogy a konzolok régen a fix hardver miatt biztos alapot jelentettek, most 3 évente teljesen újra kell cserélni, mert az új játékok a régin 720p-ben is szaggatni fognak?<#wilting> Mi a franc esett a gyártókba, hogy rendes vas helyett teszkógazdaságossal szúrták ki az eredeti tulajok szemét, és vásárló közönség hogy a fenében nem húzza karóba az egész cégvezetőséget ilyen kibaszás után?<#rolleyes>

de hogy ontopik is legyek:

"Game dev here, I work for a large studio that started using Denuvo recently. I'm neutral on piracy and pirate TV shows a lot, so don't give me a hard time, certainly not here to judge.
I do want to explain what happened here, Denuvo Software Solutions offers a guarantee, if your Denuvo game is cracked within a certain time (3 months is normal), you do not have to pay for Denuvo. Part of claiming the refund is you must remove Denuvo from your game.
One of the reasons why the management of my company used it, they think it is a no lose situation. I personally think it is more nuanced, Denuvo is expensive and my management think we lose a fortune to piracy because the industry inflates the figures as I think most of you all know. My management buy in to the inflated figures and Denuvo Software Solutions of course uses them also.
Obviously I'm just a developer so not aware of the numbers but eventually I'll find out if Denuvo helped, my educated guess is that it won't help improve sales figures as much as the management hope. To protect a AAA game, Denuvo charge high 7 figure sums."
Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2016.12.15. 20:07:15

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

grebber
DR4-ből lesz majd jön steam-re és majd utána

NEOreg3
ha lesz is, nem a közeljövőben

UWP-s játékot még soha senki nem tört fel

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Dead Rising 4 Gears of War 4 Ezekből lesz egyáltalán valami?
JaSoN HuNTeR
<#banplz>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Kandurex
csak rákerestem, hogy pope smiley 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mr_no_NaMe
EZT A SZMÁJLIT DERÉG LÁTTÁM VÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 😄DDD

Vannak még ilyen régiek, szmájliak???
REALista
Szellőztess kicsit...😊

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Kandurex

grebber
Visszamennyé hittérítő. PC-n a játékok a gyermekeink soha nem adjuk/cseréljük el annál büszkébbek vagyunk.

Kandurex
Gyertek át PS-re. Itt a Pro elég bivaly, olcsó, a játékok csere-berével szinte ingyen vannak! Exluzívok! Szóval itt az idő!

Nekem ami most megtetszett a The Last Guardian,de sajnos emiatt nem veszek PS4-et

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Jim Morrison
hirtelen 700+alkalmazott, 6 új iroda, hülye döntések (ahogy olvasgatom, a tesók sosem hoztak valami jó döntéseket).
😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

grebber
Soha nem fogom őket megérteni. Ott a facebook oldaluk meg lehet nézni.Minden Crytek fosnál Climb ,Robinsonos otvar stb csak a "Crysist akarunk" kommentek vannak.
Évekig ültek a nagy semmin erre kitoltak két VR szart ,amikor ez a tech olyan gyerekcipőben jár hogy csak na. Ennyi idő alatt fel lehetett volna építeni egy fasza über Crysis univerzumot. Ezer éve is eladtak több milliót belőle most meg ugye itt a ps4,a pro, xbox one , pc ..lazán elmenne most is mindig pár millió db. De ezekszerint olyan szinten sokat kereshet ott még a vizesember is hogy semmit nem éri meg kihozni ,mert ugyse hozná vissza a pénzt vagy én nem tudom. De bezzeg a pár embert érdeklő VR szarokat ömlesztik. Nesze most értsd meg őket. A lényeg nem csoda hogy nincs lové a semmiből általában nem szokott csak úgy termelődni. Remélem a Crysis és a Ryse jogok olyan helyre kerülnek aki akar is vele kezdeni valamit.

Myselor
nem csak te gondolod így 😄
Kétlem, hogy egy VR-os játék fogja őket kihuzni a csődből.
grebber
Cryteknél megint pénzhiány van.... Ki is szedték a denuvot a The Climb játékukból

Mr_no_NaMe
Amúgy ezzel teljes mértékben egyetértek. SEMMI olyan nem jelent meg idén amire valamirevaló szót érdemelne, legalábbis szerintem.

PS4-re viszont minden 2. játék nagy név lett. Uncharted, Until Dawn, FF15 (zomfg), és még amik jönnek.

PC-re 1 játékot várok és az a Vampyr, de alig van róla infó. Amit még kipróbálnék az az Escape from Tarkov, de ez meg gusztustalan módon fizetős.

Azt hittem csak én voltam vele így, hogy szánalmas ez az egész év.
Mr_no_NaMe
így már vágenzi. kösz!
Igazából feleslegesnek érzem a denuvot. Már a készítők/kiadók ellátják egy olyan védelemmel a játékot, hogy ne tudj normálisan játszani. Konkrétan félkész bughalmazok jönnek ki és jó pár patch kell mire játszhatóvá válik egy-egy játék. Mire megoldják az alapvető hibákat addigra jönnek a különböző sale időszakok és pár címet ki lehet fogni egész jó kis akcióval.

2016 egy szégyen volt a játékpiac számára
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.12.11. 22:39:17
Nem a töréssel volt baj, a Batman Arkham Knight olyan vállalhatatlanul szar porttal jelent meg pc-re, hogy a mai napig az jut eszébe mindenkinek a szar pc-s port hallatán, és az a verzió volt feltörve. A mostani már a nagyon sokadik patchelt verzió plusz benne van az összes DLC is.
Az előző törés nem volt a legjobb.... De ez tutko!
Mr_no_NaMe
ezt nem értem. minek újra?
NEOreg3
Batman Arkham Knight újra feltörve

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Ráolvastam egy két oldalra mint a COPY is. Döbbenetes a nyivákolás ami a Denuvo miatt van. Van aki azt kívánja bár halna meg aki kitalálta. 😊 Én mondom beteg egy világ ez.

zola2000
troll mode on:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

magyarország a vezetők szerint is katt az animeutálók meg hülyék katt 😊

Utoljára szerkesztette: zola2000, 2016.12.10. 18:57:34

A

darkSectorxxx
Nem baj, feltörik még1x. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

REALista
A Batmant már feltörték ezer éve...:S

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

darkSectorxxx
WOOOW zsir

Ainz
Jön az új CPY game, elvileg a Batman lesz az.
A Doom-ból is eltávolították a Denuvot valami ok folytán a legújabb frissítésben. Azt mondják azért mert a CPY feltörte ezt is, így nem látták további értelmét a használatának.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2016.12.09. 19:13:28
Fókameister
Most értem gép elé és már látom meg is érkezett. Ezer hála és köszönet 😊

Amúgy a Total War: WARHAMMER linuxra megvan törtként, szóval aki igazán akar játszani vele és nem akarja megvenni az addig küszködik míg meg nem csinálja, hogy elinduljon linuxon.
MarkBlade
Inkább egy Space Hulk Deathwing -et 😊 na azt megtesztelném..
Kandurex
Loller. Ez oda csap. <#miaz>

NEOreg3
Dead Rising 4 denuvót használ

meg windows store-t, szóval duplán törhetetlen (legalábbis sokáig nem lesz feltörve)
Utoljára szerkesztette: NEOreg3, 2016.12.09. 08:32:28

Mr_no_NaMe
Hát jelenleg ez a 2 játék van amiért pénzt adnék ha lenne, de a pénz most egyéb étel-albérlet és hasonló jelentéktelen dolgokra fog menni, tehát egy darabig nem fogom 😄
Ainz
Email címet privátba kérnék.
Jim Morrison
láttál fc primat gameplayt? biztos azt akarod?^^

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Mr_no_NaMe
Aki jótékony kedvében van az megszánhatna egy Battlefronttal-FC Primallal, vagy valamivel 😊
msnforever2 ha áll még a jótékony hangulatod feltétlen értesíts, és vendégem leszel egy sörre 😄
Fókameister
Ha lehet, én szívesen fogadnám 😊

Ainz
msnforever2
Nagyon szépen köszönöm, megjött az ajándék!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ezúton szeretnék felajánlani egy Payday 2-t annak aki először jelenti be rá az igényét, itt ebben a topicban.
Boldog Karácsonyt mindenkinek 😊
Utoljára szerkesztette: Ainz, 2016.12.08. 20:49:03
Ainz
Elküldtem az email címet 😊
I5 2500k GTX 770 + 8gb ram szerintem csak elég lesz. 😊))
elküldeném ha válaszolna, még várok hétfőig (hétvégén nem nézek sg-t), ha nem jelentkezik akkor megveszem neked.
Komolyan elküldöd neki? Mert ha igen, akkor engem is megszánhatnál így decemberre. A Warhammer-re én is szánom a fogam egy ideje és a gépem is meg lenne hozzá.<#worship><#worship>

Mármint "Total War: WARHAMMER"? Steamen legalábbis ez a neve. Géped elég jó hozzá? Csak feleslegesen azért nem akarnám megvenni ha úgyse megy. Az már talán nekem is sok lenne, hogy gépet is vegyek hozzá 😄
Dobj egy steam profil nevet vagy email címet és küldöm a giftet.
Utoljára szerkesztette: msnforever2, 2016.12.05. 09:49:28