Denuvo-védelem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2005-ben az X360-ban(és PS3-ban is csak megcsúsztak a Blu-Ray biznisz miatt) olyan vas volt, amit a PC 2 év múlva talán már beért a legdrágább kategóriában, és emiatt 8 év múlva sem kellett szégyenkeznie(GTA V, ha nem is nézett úgy ki mint PC-n UHD-ban, de azért vállalható volt last gen konzolon, 2007-es csúcs Core 2 Quad Q6600 és Radeon HD2900 XT-n nem tudom elindul-e egyáltalán, hiába van kiválóan optimalizálva PC-re is<#whatever>#whatever>).
Na ehhez képest a "nextgen" konzol brancs kapott egy 2011-es 8 magos AMD Bulldozer teljesítménye alatti ultramobil procit, meg egy 2012-es középkategóriás videokártyát(PS4 HD7850 és HD7870 közöttit, XBone HD7790 alattit) és ezt mind 2013 végére ki is bírták vonszolni.
Ez természetesen azzal járt együtt hogy a fejlesztők vért pisilnek a 1080p-ért, és leginkább ez is csak exkluzívokban van meg, sok játék pedig egyszerűen szaggat, érezni rajta a dinamikus felbontás és framedelay okozta "cinematic" feelinget.<#idiota>#idiota>
Persze lehet felvenni a vérfan pókerarcot, és konzol flém dzsihádért kiáltani a mocskos PC hitetlen ellen, de a valóság az, hogy pont azt hiányolom ami régen a konzolok egyik előnye volt, az erős hardver és a vele járó tervezhetőség, értékállóság, ezt nyírják ki a (nem erőltetett, csak "javasolt"<#vigyor1>#vigyor1>) half time upgrade-el. Meg persze a fanok pénztárcáját, mert azért csak nektek kell állni a cehhet a PC-ből ismert majom fejleszgetés konzolos bevezetéséért.<#bee1>#bee1>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Nem bezsélve arról hogy olyan embereket saraztál, akik keze alól olyan játékok jönnek ki, amikről sokan még álmodni sem mernek.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.15. 20:11:36
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
de hogy ontopik is legyek:
"Game dev here, I work for a large studio that started using Denuvo recently. I'm neutral on piracy and pirate TV shows a lot, so don't give me a hard time, certainly not here to judge.
I do want to explain what happened here, Denuvo Software Solutions offers a guarantee, if your Denuvo game is cracked within a certain time (3 months is normal), you do not have to pay for Denuvo. Part of claiming the refund is you must remove Denuvo from your game.
One of the reasons why the management of my company used it, they think it is a no lose situation. I personally think it is more nuanced, Denuvo is expensive and my management think we lose a fortune to piracy because the industry inflates the figures as I think most of you all know. My management buy in to the inflated figures and Denuvo Software Solutions of course uses them also.
Obviously I'm just a developer so not aware of the numbers but eventually I'll find out if Denuvo helped, my educated guess is that it won't help improve sales figures as much as the management hope. To protect a AAA game, Denuvo charge high 7 figure sums."
Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2016.12.15. 20:07:15
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
UWP-s játékot még soha senki nem tört fel
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Next PC upgrade: 2022
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
😞
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Évekig ültek a nagy semmin erre kitoltak két VR szart ,amikor ez a tech olyan gyerekcipőben jár hogy csak na. Ennyi idő alatt fel lehetett volna építeni egy fasza über Crysis univerzumot. Ezer éve is eladtak több milliót belőle most meg ugye itt a ps4,a pro, xbox one , pc ..lazán elmenne most is mindig pár millió db. De ezekszerint olyan szinten sokat kereshet ott még a vizesember is hogy semmit nem éri meg kihozni ,mert ugyse hozná vissza a pénzt vagy én nem tudom. De bezzeg a pár embert érdeklő VR szarokat ömlesztik. Nesze most értsd meg őket. A lényeg nem csoda hogy nincs lové a semmiből általában nem szokott csak úgy termelődni. Remélem a Crysis és a Ryse jogok olyan helyre kerülnek aki akar is vele kezdeni valamit.
PS4-re viszont minden 2. játék nagy név lett. Uncharted, Until Dawn, FF15 (zomfg), és még amik jönnek.
PC-re 1 játékot várok és az a Vampyr, de alig van róla infó. Amit még kipróbálnék az az Escape from Tarkov, de ez meg gusztustalan módon fizetős.
Azt hittem csak én voltam vele így, hogy szánalmas ez az egész év.
2016 egy szégyen volt a játékpiac számára
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.12.11. 22:39:17
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Utoljára szerkesztette: ntex, 2016.12.09. 19:13:28
meg windows store-t, szóval duplán törhetetlen (legalábbis sokáig nem lesz feltörve)
Utoljára szerkesztette: NEOreg3, 2016.12.09. 08:32:28
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
msnforever2 ha áll még a jótékony hangulatod feltétlen értesíts, és vendégem leszel egy sörre 😄
Nagyon szépen köszönöm, megjött az ajándék!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ezúton szeretnék felajánlani egy Payday 2-t annak aki először jelenti be rá az igényét, itt ebben a topicban.
Boldog Karácsonyt mindenkinek 😊
Utoljára szerkesztette: Ainz, 2016.12.08. 20:49:03
Dobj egy steam profil nevet vagy email címet és küldöm a giftet.
Utoljára szerkesztette: msnforever2, 2016.12.05. 09:49:28