4498
-
lammaer #3334 Érdekelnének a részletek mert ő lenne az első..... -
#3333 Szerintem is, te engedd el ezt dolgot és vedd meg 19k-ért jobban jár mindenki...
Fejezzük be itt ezt az OFF-ot!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!....látom te nem nagyon vágod a dolgokat,de hát nem lehet mindenki olyan szép és okos mint én....,csak annyit,hogy mi van ha az ő gépén(AMD-s) aktiválja a kupont és elküldi neked a kapott játék kódot,amit te aktiválsz a saját fiókodra(steam),ennyi röviden...így csinálják,én is vettem már így több játékot is,és veszek is még...
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2019.01.28. 21:48:42 -
trabantos82 #3332 Ez az AMD Reward-os megoldás is elég érdekes.. Ezeket elvileg nem is lehetne újraértékesíteni, de ugye a magyar találékonyság...
De azt írják, hogy az ilyen kódokat csak AMD kártyás gépeken lehet aktiválni, úgyhogy nálam ez sajnos kilőve.:) -
#3331 De pörögtök a semmin...
Itt nézzetek szét....
-
ntex #3330 Én már hallottam, PH-n PUBG vagy GTA V topicban is volt nemrégiben egy eset, ugyanúgy random elvették a Steam könyvtárából a srácnak a G2A-n vásárolt játékát.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.01.28. 16:06:29 -
#3329 ja. bocs kevertem a szezont a fazonnal. -
lammaer #3328 Hát, én még soha senkiről nem hallottam hogy ilyen történt volna vele.... pedig kérdezősködtem jó pár fórumon...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.01.28. 14:06:49 -
#3327 hat, ha 12600 ert lattad most meg 14 436, akkor van itt susmus :)
-
trabantos82 #3326 Itt néztem, bár eléggé ingadoznak az árak úgy látom: RE 2 PC dobozos -
#3325 van ahol olcsobb valamennyivel.
De nem a dobozos verzioval versenyeznek, hanem a steames arral, ott meg eg is fold a kulonbseg.
https://www.allkeyshop.com/blog/buy-resident-evil-2-cd-key-compare-prices/
nem tudom hol nezted, de ez sem a jellemzo magyar ar...
https://www.arukereso.hu/jatekprogram-c3255/capcom/resident-evil-2-pc-p415152781/
Utoljára szerkesztette: alma2, 2019.01.28. 11:58:15 -
trabantos82 #3324 Az a G2A is egy mekkora lehúzás te jó ég.. Kíváncsiságból megnéztem mennyi ott legolcsóbban a RE2 PC-re. 12.600.- HUF, magyar boltban dobozosan meg már lehet találni 14 ezerért i is. Nem tudom más hogy van vele, de nekem az a 1400.- Ft különbözet nem ér annyit, hogy kétes forrásból származó kódot vásároljak, amit esetleg be is vonhatnak ha éppen úgy van kedvük. -
#3323 ez nem az új RE2 remake, hanem a 7-ről leszedték a denuvót:
Resident.Evil.7.Biohazard.Gold.Edition-PLAZA
-
#3322 Jobbnál-jobb exklu játékok... ? -
TomStorm #3321 Főleg ami az utóbbi 1-2 évben volt:)) -
TomStorm #3320 Azokat meg is tarthatják:D -
TomStorm #3319 +1 -
#3318 Sony-nál van jó sok ilyen -
Nirz #3317 4 hónapja. Manapság már alig létező fogalom a konzol exkluziv -
#3316 Igen, tavaly szeptemberben. -
Prof William #3315 Ez kijött Pc-re? Nekem Ps4-re van meg. -
#3314 Valkyria.Chronicles.4-CODEX -
trabantos82 #3313 Amikor az FCKDRM Hitman 2 törése kijött, érdekes módom a CPY utána szinte rögtön bekapcsolódott a release-elésbe, pedig előtte hónapokig nem adtak életjelet magukról, ez is igen furcsa egybeesés, hogy ha már ők is birtokában voltak korábban az 5.2 törés a tudásának, akkor miért nem álltak elő vele hamarabb..? Azért ez elég gyanús. -
Although #3312 Egész biztos mindenki kilóra meg van véve mert nem úgy alakulnak a dolgok ahogy elképzelted ? :)
Értelmezhetnéd azok írását akik értenek hozzá a denuvot nem törték fel, megkerülték a Denuvo meg foltoz. Ez a feladata eljusson oda a védelmét ha jól értem a 64 különböző hatványain is hónapokig tartson feltörni. Ellenfeleik ezt értelmezték és megnézték hol lehet kikerülni. Aztán a többi már elképzelés mennyire engedik tökéletesnek lenni, hiszen ők sem akarják, hogy csak páran vegyék meg a játékot akik készítik. A franciákon látszik ők nem akarják, hogy törhető legyen. Ugye az Ubi.
Utoljára szerkesztette: Although, 2019.01.22. 19:28:03 -
trabantos82 #3311 Dehogy lesz... CPY, CODEX, ezek mind lefizetett korrupt bagázs. Denuvo bácsiék kilóra megvették őket már rég.. Szerinted mért ilyen semmirevaló szhar DLC-ket, meg update-eket törögetnek? Mert ezekkel nem okoznak kárt a kiadóknak.;) SOULCALIBUR.VI.Update.v1.10 update is már több hónapja jelent meg és az, hogy csak most adták ki törve codexék azt igazolja, hogy már rég feltörték, csak nem tették közé, és ez már a sokadik ilyen esetük.. Amúgy ez a jelenség egyre gyakoribb a warez világában sajnos, sok fórumon írnak róla, hogy valaha nagy rangú hackerek átálltak a másik oldalra és ma már a Denuvo-nál dolgoznak. hiába, a pénz nagy úr és a hacker ma már nem a dicsőségért dolgozik mint régen, mert abból nem tudna új autót venni, meg eltartani a családját, stb..$$$
Utoljára szerkesztette: trabantos82, 2019.01.22. 16:13:20 -
#3310 Ha megint lesz új verzió a denuvoból akkor az inkább megint hónapok lesznek nem hetek. -
caps lock #3309 Nem gond, most hogy a CPY visszatért valószínűleg napokon belül lesz hozzá törés. Pár hét alatt megcsinálták a tavalyi összes tripla AAA címét. -
#3308 Metro Exodus is ezzel jön -
#3307 SOULCALIBUR.VI.Update.v1.10.incl.DLC-CODEX -
#3306 Life.Is.Strange.2.Episode.1.Roads-CPY -
#3305 Mutant.Year.Zero.Road.To.Eden-CPY -
Nirz #3304 telitalálat, érdektelen -
#3303 Nem győzhettek meg ha warezolod -
caps lock #3302 Uborkaszezon lévén jobb mint a semmi. Nem izgat a történet, csak adjanak egy fegyvert a kezembe, meg legyen külső nézetes és engem meggyőztek. -
#3301 Ez inkább egy multis coop móka olyan singlevel mint a left 4 dead = hányadék... -
caps lock #3300 Egyáltalán nem hallottam erről a játékról, ez most meglepetés volt a kellemesebb formából. A videók alapján olyan mint egy Uncharted klón, Indiana Jones stílusban zombikkal megspékelve. Tetszik, ki fogom próbálni. -
#3299 Strange.Brigade-CPY
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2019.01.12. 07:17:40 -
#3298 Monster.Hunter.World.UPDATE.163956-CPY -
#3297 Igen a Play Anywhere címek erről szólnak. Xboxon is és pc-n is tolhatód őket. Ha boxot nézem 15.000ft-ért 1 éves élőfizu nevetséges ár kb 200játékért...Főleg hogy ms elég sok 0 day cumot belerak és erőltetni fogja ezt a későbbiekben is. -
trabantos82 #3296 Ez elég jó dolognak tűnik. Ha vennék Xbox-ot akkor azon is és pc-n is tudnám ezeket játszani amíg az előfizetés tart? -
#3295 Ha a pc-s szekció érdekel akkor ezek elérhetőek a 200ft-os jelenlegi havi díjjal:
Game Pass Play Anywhere Game List Tehát 200Ft befizetése után ezeket mind tudod pc-n is játszani 1 hónapon keresztül.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.12.18. 07:08:00