Denuvo-védelem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg anyu/apu 60.000-et kiad videókártyára, de 10-20at EGYETLEN játékra nem...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Mennyi az a sok? Mire alapozod? 😄
Szigorúan csak szerintem, de ez a hebrencs, türelmetlen réteg nem is warezol. Az igazán várni nem képes réteg előrendel meg early accessel, azaz a warez az ő esetükben nem jelentkezik bevételkiesésként. A valódi warezos az meg rég tudja, hogy 1-2-3 hónap, és meglesz a cucc neki is. Vagy warezban, vagy bundléan bagóért
Igazság szerint sose tudjuk meg az igazságot, de valószínűleg az sem elhanyagolható warezolós réteg, aki lewarezolja a játékot ha van, de amúgy nem venné meg. Mert mondjuk diák és nincs pénze havi 3 AAAs játékra.
Tehát mondjuk amikor 10000 ember letorrentezte a játékot az nem 10000 eladott példány utáni bevételkiesést jelent, hanem jóval kevesebbet.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.10.04. 13:56:35
Just Cause 4 is grafikában lesz nagyon erős. Amit láttam és mutattak belőle (voltak azért kisebb újítások) szinte megegyezik az elődökkel. Az időjárási effektekkel viszont el fogják adni ezt a részt is és a baszó grafikával. 😊
Én nem untam rá azon ritka játék egyike amit közel 100°%-ig végigtoltam.
Egy hibája van csak - de lehet csak én öregszem - nagyon gyenge a sztoriszál, és nagyon repetitív. Addig érdekes volt amik kimaxoltam minden skillt, de nincs az az isten hogy én megkeressem mind a 100 barlangrajzot meg elfoglaljam mind a 30 bázist.
Olyan 20-30 óráig érdekes volt a gyűjtögetés, a skillek megszerzése, de most hogy fullos a kari, tökre nem érdekel a sztoriszál, hogy hozzak vissza két törzstagok meg ilyenek, de reward már nincs igazán.
Lehet az a baj, hogy nem kötötték jobban a skillek megszerzését a sztorihoz, igy a főszállal csak 1x v 2x foglaloztam amikor muszáj volt....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.10.04. 13:50:22
Lehet viszont egyes részek nem tetszenek már pár játék "sorozatnál", viszont nem is várom el, hogy ingyen megkapjam. EZ nem alapjog. Nem "jár" mindenkinek az ingyen Assassin Creed, FIFA, vagy COD minden évben. A nagyobb játékok - kiadók nem fogják ingyen adni a portékát. Költenek marketingre, védelemre és előbb zárnának be egy szervert, mint hogy a pórnép ingyen használhassa. Fránya kapitalizmus és "elitizmus". Mellesleg bizonyos fokig az exkluzivitás értéknövelő is. Például nekem jobban bejött a BDO mielőtt minden ingyenélőt beengedtek volna. Akkor még volt értéke. (mondjuk inkább azért, mert azt nyújtották eleinte amit ígértek, mára viszont üzleti modell tekintetében egy fos koreai tucat MMO p2w rendszerben).
©Árnyvadász: meg a nagyok tudnak és mernek is költeni reklámra-marketingre. A kisebb fejlesztó-kiadó csapatok termékei még ha jobbak, akkor se jutnak el annyi emberhez, mert nincs olyan hírverés körülöttük.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2018.10.04. 13:47:24
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A védelem növelHETI a kezdeti bevételeket, de simán elképzelhető hogy több kárt okoz mint amennyit használ. És az a TÉNY hogy rengeteg védelem nélküli játék jelentős pénzügyi sikereket könyvelhet el és vannak játékok amiket a denuvó sem ment meg a katasztrófától számomra azt jelenti hogy huszadlagos jelentőségű a védelem a profit és a siker szempontjából.
Látod, én is milyen szépen meg tudok fogalmazni egy véleményt? 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.10.03. 23:51:04
persze ettől a szar játék denuvoval is szar marad és bukta. De a jó játékoknak hasznos tud lenni.
MaxBlade:
nem adjuk ingyen amiért pénzt is kaphatunk. Ez a kiindulópont. Másik oldalról meg minek fizetnénk olyanért ami ingyen is a "mienk" lehet? A statisztikák meg nem túl mérvadóak, mert túl heterogén a piac. Nincs két egyforma játék. Vagyis lehet, de az CoD vagy valami egyéb "sorozat" ami így is elmegy, csak reklámozni kell kicsit.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2018.10.03. 15:35:16
Statisztika nélkül mivel tudod alátámasztani az érveideet?
OK hogy a statisztika is csalhat, de az még mindig többet ér mint egy semmivel sem alátámasztott kijelentés....
Mindenki úgy védi a saját tulajdonát ahogy szeretné persze ettől függetlenül a denuvót nem állítanám sikeresnek mert egyrészt feltörik. Mint tudjuk nincs és nem is lesz olyan amit ne tudnának előbb utóbb. Másrészt meg nem jár nyereséggel a cégeknek csak kiadás. És bár te leszólod a statisztikát. A mai civilizált világodat csak az mozgatja..
És ne akarjátok ezt menteni és szépíteni! Attól, hogy ez szoftver és nem "kézzel fogható" attól még a jogosulatlan használat lopás. Betyárkodunk itt a végeken, távol az európai civilizált világtól. Ez van.
Utoljára szerkesztette: drop, 2018.10.03. 12:21:28
Kongy
"Most pedig jöhet, hogy warezpisti vagyok. A vicc az, hogy PC-n nem is játszok, PS4-en / xbox one-on meg ugye nincs warez. 😊 Szóval aki ezzel jönne azt már most leállítanám. Csak az csesz fel, hogy valaki egy elcseszett másolásvédelemnek szurkol."
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Csak azzal lehet magyarázni azt, hogy valaki itt szurkol a denuvónak, hogy szándékosan indulatokat akar gerjeszteni, meg flame wart.
Most pedig jöhet, hogy warezpisti vagyok. A vicc az, hogy PC-n nem is játszok, PS4-en / xbox one-on meg ugye nincs warez. 😊 Szóval aki ezzel jönne azt már most leállítanám. Csak az csesz fel, hogy valaki egy elcseszett másolásvédelemnek szurkol.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.10.02. 11:36:48
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Elárulom, az ide járó emberek 90%-a a hírekért jön, hogy végre töltheti-e az aktuális játékot.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.10.02. 10:00:24
A mostani Tomb Raidert se nevezném egy egetrengető játéknak. Kb. ugyanaz mint a két előző rész, csak kapott pár új mozdulatot a főhős, na meg ez már támogatja az RTX technológiát a félmillás videókártyát birtoklók legnagyobb örömére..
A Jurassic World meg számomra egy felturbózott grafikájú Operation Genesis. Elég volt a készítőknek az ott használt dolgokat mai szintre átemelni, és már kész is lett az új játék, csak, hogy kinek ér ez meg 18ezret az már egy másik kérdés..
Utoljára szerkesztette: trabantos82, 2018.10.02. 09:47:58
ASRock Z370 PRO4, Intel Core i7 8700, 2x8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS GTX 1070 8GB, EVGA 650 GQ táp, Samsung 850 EVO 120GB SSD, WD 2TB HDD, Win 10 Pro
NBA 2K19-CODEX
NASCAR HEAT 3-CODEX
UNRAVEL TWO-CODEX
F1 2018-CODEX
ANCESTORS LEGACY SLAVS-CODEX
JURASSIC WORLD EVOLUTION-CODEX
DAKAR 18-CODEX
V RALLY 4-CODEX
jön még hozzá ha minden igaz ezek
ASSASSINS CREED ODYSSEY ULTIMATE EDITION-FULL UNLOCKED
FIFA 19 ULIMATE EDITION-FULL UNLOCKED
VALKYRIA CHRONICLES 4-FULL UNLOCKED
SHADOW OF THE TOMB RAIDER CROFT EDITION-FULL UNLOCKED
PRO EVOLUTION SOCCER 2019-FULL UNLOCKED
STRANGE BRIGADE DELUXE EDITION-FULL UNLOCKED
ASRock Z370 PRO4, Intel Core i7 8700, 2x8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS GTX 1070 8GB, EVGA 650 GQ táp, Samsung 850 EVO 120GB SSD, WD 2TB HDD, Win 10 Pro
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Már csak a TR,Yakuza és esetleg a PES ami érdekel a megjelentek közül.😊
Holnap meg jön a LIS 2 ep.1
Na mindegy,várjunk türelemmel,mert előbb-utóbb meglesz mind,mert már rájöttek a methodra.😄 Aztán csak rájönnek a kiadók,hogy nem érdemes a sógorok szarát rátenni a játékaikra.<#idiota>#idiota>
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition