Denuvo-védelem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már egy hete van bypass a Beyond Two Soul-hoz, igaz nem szokásos crack és kell vele kicsit mókolni de tökéletesen játszható. Kicsit szájbarágós leszek, de működik én is így játszom vele.
Először le kell tölteni és telepíteni az Epic Store-ból a demo verziót. Ez 7 giga körül van és csak két fejezet játszható. Indítsd el amíg eljutsz a kezdőképernyőig, beállíthatod a grafikát, hangot, stb, aztán lépj ki. Ezután másolj át mindent - kivéve az egstore mappát és az exe fájlt - a kalózverzióból oda ahová a demot telepítetted, ha felülírást kér, engedélyezd. Most a játék mappájában keresd ki a BigFile_PC nevű DAT fájlt és hex editorral nyisd meg. Itt a keresőmezőbe írd be hogy BootCheat, ok. Meg is jelenik és az alapértéke 0, ezt át kell írni 4-re, majd mentés. Jelentkezz ki az Epic Store kliensből. A játék indításához a telepítési mappában lévő parancsikont használd.
Videós segítség, a leírásban ott a torrentfájl is, 49 giga (ezt kell majd a demoba másolni)
https://www.youtube.com/watch?v=ChIIdJEg51Q
Hurrá... Pedig úgy volt hogy megvesszük epic-re, de így nem tudom igazából... Nincs túl erős gépem és ez a szar is lassítani fog rajta

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Danecay
Azt tudom, hogy pl. allkeyshop-on meg lehetett venni eddig is 3€ körül, sőt jelenleg inkább közelebb van az ára a 2-höz mint a 3€-hoz, de gondolom a Steam sohasem adta ennyiért.

grebber
Csak 5ször bundlezták eddig. Nagyobb akciókba meg 3 euro alatt szórták.

Next PC upgrade: 2022

Danecay
Ott van ellenpéldának pl a RiME, nem tudom, hogy volt e korábban bundle-zve de amíg a STEAM-en ez a játék a mai napig 35€ addig az Epic Store-on ingyen volt. Be is zsákoltam 😊

... a reklámkoltsegnek mekkora része megy egyik zsebből a másikba itt meg ott, attomnaiiv a hozzaallas 😄

csak azon futt
totyak
Még így is csak win10-en fut?

Gondolom ez is max a következő nagyobb win frissítésig fog működni...
A Forza Horizon 4 is megadta magát 310 nap után, bár nem denuvo védelem hanem UWP
grebber
Az a baj hogy debil balfasz az összes cég. Nem tudják kivenni a fejüket a seggükből..
Totál nem kéne annyit költeni reklámra mint teszik ezt csak ők hiszik ,hogy kell senki más.

Ez teljesen igaz, de ez sajnos amiatt alakult ki így az elmúlt 8-10 évben, mert a vásárlók jelentős része sajnos az alapján dönt, hogy lát egy menő trailert egy játékról ami sokszor még gameplay részletet sem tartalmaz és azon a ponton már el is dönti, hogy előrendeli vagy sem. Hogy ez miért alakult így ki azt nem tudom, de ebben a vásárló főleg a hibásak. Ezért költenek annyit a reklám kampányra és a hype-ra, mert sok esetben az alapján döntenek a vásárlók. Nemrég olvastam, hogy pl. a 2009-es COD Modern Warfare 2 reklámkampányára 1,5x annyit költöttek mint magára a játékra, és ezzel valami rekordot is megdöntött..😊) Szóval nem mai keletű dolog ez sajnos.

ASRock Z370 PRO4, Intel Core i7 8700, 2x8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS GTX 1070 8GB, EVGA 650 GQ táp, Samsung 850 EVO 120GB SSD, WD 2TB HDD, Win 10 Pro

Hype-ot gerjeszteni, közösséget növelni, "terjeszteni" tud a virágbolti verzióval rendelkező is, tehát, lehet, hogy vmennyit le is dolgoznak a warez-olók a hátralékukból.
De, ha vki annyira aggódik a kiadók anyagi jólétéért, akkor miért nem említi meg soha senki azt a horribilis reklámköltséget, amit bizony a terméket megvásárlókon be is szeretnének hajtani és ezzel is tovább drágítják az amúgy sem olcsó termékeket?! (holott a fejlesztőknek is adhatnának ebből és akkor nem kéne az átvágás elbagatelizálásáért fizetniük, mert maga a termék lenne élvezhetőbb)
Jó bornak nem kell cégér: a szokásos fórumokra elküldik a demót és ha az üt, akkor onnantól a termék félig már sínen is van - ha nem barommód bánnának a vásárlóikkal, ahogy az mindennapossá vált már, sajnos, teljesen hülyének és fejőstehénnek nézve őket, akkor meg a másik fele is helyre billenne a sikernek...
Ha meg már a warez-olókat sem érdekli, akkor az nagyon gagyi cucc lehet...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

grebber
Aha mint a Witcher 2-nél ott is deszép de jó azt az eladásra jutott 50% warez is..olyan jó játék sose lesz amit nem fognak lewarezolni. Valaki már csak elvi alapon leszedi ,mert ingyen van minden fizetni érte. Tudom milyen jó ez évekig csináltam én is..

MarkBlade
A jó játékot fölösleges feltörni.. úgy is megveszi mindenki. pl Witcher.. nem szenved az ember a crackel és szívesen támogat olyanokat akik klasszist csinálnak. Még szerintem a bundlet sem várja meg. Csak hát az ilyen játékból mostanság igen kevés van. És megint itt jön képbe a szokásos dogma.. denuvó helyett a+++ játékokat csináljanak és akkor tényleg megveszik az emberek. Ne drága szétreklámozott foshalmokat..
Azt nem lesz nehéz feltörni,mivel kb nulla védelme lesz GOG-on.Szerintem,de nem vagyok benne százszázalékos.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Mindig attól függ mennyit ér meg neked valami. Például a CP2077-nél senki nem fogja nézni az árcédulát. Kivéve a vérpistik akik a letöltésre várnak valamelyik jó nevű agyon trójázott hacker oldalon.
A többi meg türelem kérdése a steamen is megjelenik minden 50-70% áron és ha annyit ér szerinted akkor annyiért veszed meg vagy megvárod a 90%-os árat akkor biztos nem bánod meg. Egye fene ezzel nem buktam. Tényleg szar mint gondoltam.
Nem érdekelnek az olyanok mint az Epic. Max a GOG ami érdekes nem vérpistik mint az ESG. Rosszul indultak. Persze kinek zavaró kinek nem.

MarkBlade
Nem hiszem hogy sokan foglalkoznak azzal hogy a kiadónak mennyi jut. Ha egy játék ami a+ és csak ott jelenik meg megveszik az emberek.. Lehet majd steamre is 1 év múlva hobbiból de azt már csak talán. Nem az ingyen játékokon akar keresni..Még mindig a pénzről és a keresletről van szó..
Az Outer Wilds is Epic exclusiv,de mégis ott várakozik Steamen,és a Microsoft store-ban engedélyre.Érdekes.

Az Alan Wake és a For Honor lesz a következő 2 ingyenes játék az Epic Store-ban.Aug 02-től aug 09-ig!

Na bezsebelem a Heavy Rain-t is!

grebber
Vicc az epic is meg az őt pénzért szopkodó kiadók is..közröhej tárgyává teszik magukat. Amit írtál nos azt hivják versenynek akkor az árakkal lenne a harc ,de ezt nem lépik meg mert balfaszok

Steamen is van szinte minden héten ingyen játék, csak nem főoldalon reklámozza ezt. És azért legyünk őszinték, az első Subnautica után vagy 4+ éves játékok voltak, vagy hulladékok, vagy mindkettő. Most például a this war is mine nagyon jó gáma, csak a három dlc kimaradt, anélkül meg eléggé üresnek hat ma.

Ezen felül meg nem nagyon érdekel, hogy mennyit kap a kiadó, amíg az nálam nem jelenik meg. ha a steamen 100 USD egy gáma, akkor a kiadó 70 USD-ért érzi jó árral bírónak a játékot, ám a Epicnél ismét 100 USD a gáma, amiból 88-t kap, azaz hirtelen 88 USD lesz a jó ár a kiadónak. Ekkor mehet a rákba. Adja 70-ert az epicben is, ami a 12% Epic terjesztői költséggel még mindig 80 alatt maradna, és hidd el, ha ezt meglépnék, másnap bezárhatna a steam, mert 20% árkedvezménnyel nehéz versenyezni, ám ha ezt simán lenyúlják a fogyasztó elöl, akkor nem igazán vonz.
Danecay
Nekem is édes mindegy, a lényeg, hogy elinduljon a játék, az, hogy most az melyik launcher alól fut pont nem érdekel.

Én mondjuk úgy vagyok vele, hogy ha már teljes áron meg kell vennem egy játékot, akkor nekem igazából édesmindegy hogy azt Steam-en, Bethesda Store-on, Epic Store-on, Uplay-en vagy más nyavalyán keresztül történik-e. Árban úgyis mindegyiken ugyanolyan drágák sajna.

ASRock Z370 PRO4, Intel Core i7 8700, 2x8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS GTX 1070 8GB, EVGA 650 GQ táp, Samsung 850 EVO 120GB SSD, WD 2TB HDD, Win 10 Pro

Kongy
édes istenem... azt hittem már feltörtek egy tucat játékot, vagy csődöt jelentett a denuvo... erre nem, csak a szokásos agyfasz.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

grebber
Mi törik meg? Ha olyan jó lenne semmi nem jönne ezekből steam-re de minden jön ,nem véletlenül.
Max az epic fog megtörni ,mert lefizetésekbe öli a sok pénz ahelyett ,hogy a szarjukat fejlesztenék ,hogy sokan ne okádjanak sugárba tőle

MarkBlade
Valszeg kenterbe veri.. de mi lesz 5 év múlva? Ha van pénzük és még pár exlut bevásárolnak előbb utóbb megtörik az ellenállás mint az Alderan..
grebber
Mindig lesz ember coopra...még egy év után is. És abban is biztos vagyok, hogy az epices eladást 1 év után is kenterbe veri majd a steames ,de mint mindig erről majd nagy lesz a kuss..

MarkBlade
Persze jön csak nem mindegy mikor.. egy multi vagy coop játék esetében azért elég nagy érvágás ha egy-két év múlva játszod steamen amikor már a kutya nem vagy csak kevesen játszanak vele. Lehet vele így is jót szórakozni de azért nem az igazi..
tudom neked mindegy mert te bundlézod majd de az emberek nagy százaléka nem így gondolkozik.. és majd megveszik lehet köpködnek de megveszik 😊 Előbb utóbb meg kifogy a nyál és elfogy a köpködés..
grebber
Nem kell a kamu. Jönnek steam-re MINDEN ami ott kapható csak időleges. Nem hiába mondtam SENKI se meri elhagyni végleg a steam-et. Pénzéhes rohadékok ,de nem hülyék...

#3526: Ne fossál ,mindhárom QD game jön steamre!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.07.29. 07:38:35

NEOreg3
én fizettem volna értük, ha nem akarják steamre kihozni, akkor majd beszerzem őket máshogy

nekem aztán mindegy<#nemtudom>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Nem fogják!

Majd azért kíváncsi leszek mennyit fognak belőle eladni ott... Ezt kb vásárlói bojkottal meg is lehetne oldani. Remélem a Borderlands 3-nál meglépik sokan hogy kivárják a steames megjelenést és ott meg majd többszöröse lesz az eladásoknak mint Epic-nél
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.07.28. 23:39:13
Egyébként azt elfelejtettem hozzátenni hogy Epic Store exclusív mindhárom Quantic Dream játék,és máshol nem is lesz kapható!! Persze az Epic Games nem fog menni Steamre,mert pont az a céljuk hogy megfingassák őket! Nyilatkozták is!

szerk😛ersze a magyarítás még rátesz egy lapáttal,de ha nincs hozzá,akkor is megvettem volna őket!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.07.28. 23:37:16

grebber
Bethesdának is de milyen jól sikerült visszatértek steamre....Steamnek akkora a felh. bázisa ,hogy csak a fogyatékosok mellőzik. Nem véletlen az fél/1 év idő senki se meri meglépni hogy totálisan elhagyja a steamet..öngyilkosság.

MS is így vélekedett xbox aztán pc-n saját store és végül mégis minden jön steamre is...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.07.28. 23:01:24

Az a baj sajnos már minden kiadónak lesz saját Store-ja. Gondolom így akarják a Steam-et megszorongatni, meg ugye még nagyobb hasznot akarnak, mert ha a kiadó a saját Store-ján forgalmazza a játékait, úgy nem kell a Steam-nek x százalékot legombolni a bevételből.
Utoljára szerkesztette: trabantos82, 2019.07.28. 22:41:40

grebber
Nagy példa a már bundlezott és ingyenzett játékokat újra ingyen adni...látom a fejlesztőkön kívül az embereket is szépen meg lehet venni.
Nem fogok asszisztálni ezeknek a mocskoknak. Véletlenül sem követendő példa.

Pedig példát vehetne róla a Steam,mert minden héten ingyen osztogatnak egy játékot!

grebber
Állítólag a kiadók sírnak hogy a sok steam 30%-a. Halkan mondom a xboxon (ms store) ps-en (ps store) ugyanugy 30% van levonva. Sőt steamen x összegű eladás elérése után már csak 20%...
Ha a kiadók sírnak nem önszántukból kéne otthagyni a steamet a dekurvajó 12%-ért?? SENKI nem hagyja ott a steamet önszántából csak mert LEFIZETIK őket amitől hánynak az emberek és szerencsére világszerte a gyűlöletüket fejezik ki a nyomorékok felé.
+ nem igen látom az eladási számokat steam vs epic fos dologban... Outward ami egyidejüleg jött ki steamre is és erre a fosra is... Ha olyan nagy király ez a bolt miért nem merik felvállani mennyi fogyott mintkét helyen? A Metro ajnározás derogál de amikor vs adat kéne ,hogy kiderüljön mindeki távol marad ettől a fostól már nem mernek adatot közölni? Mocskos férgek remélem megbuknak a vérbe... Kár hogy a Valve nem tökös... Olyan szinte bemutatnék ezeknek a kiadóknak mint a huzat. Azt a kiadók is rájönnének hogy ha csak epic van az rohadtúl nem lesz olyan menő... De a valve is egy lószar nem mert ilyet tenni elég lenne 1 db céggel azt a többi észhez kapna

" Nem tetszik de ezt hívják versenynek. " Fogalmad sincs a verseny fogalmáról... Árakkal lehetne versenyezni ugyanis itt a játékosokat kell megnyerni és az epic + a kiadók eddig csak magukat gyűlöltetik meg semmi mást nem értek el.

A pékek sem úgy versenyeznek hogy felvásárolják az összes lisztet hogy nesze te paraszt innentől kezdve te nem csinálhatsz kenyeret csak én, hanem az árakkal... Sok kisbolt is azért megy tönkre mert ugyanazt adja mint a nagy multi csak drábábban mivel nem akkor a forgalom mint a nagy boltban aki tudja olcsóbban adni elcsábítva a vevőket pedig ugyanazt kapod. EPIC szarába még az sincs. Mivel egy deka szolgáltatás nincs

Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.07.28. 21:28:32

MarkBlade
Ha te indítanál egy felhőszolgálatot akkor hogy tennéd mivel csábítanád magadhoz az embereket ha nem kizárólagossággal. Ezzel az erővel a xbox meg ps is gyökér mert nem jelentetik meg egymás hardverére a játékokat. Nem tetszik de ezt hívják versenynek. Próbál betörni a piacra és ez a módja. Nekem a Steam egyeduralma jobban a bögyömben van mint a 6. program amit fel kell tennem a játék miatt.
grebber
Aztán neked mivel lesz rosszabb ,hogy nem egyből viszed végig? Ez neked verseny?

Azért fizetnek le mindenkit mert férgek. Mert máshogy a lőtéri kutya se forgalmazna ott semmit.. Eddig egy db cég sincs aki nem kapott volna zseton ,hogy ott árul..... Szánalmas bagázs
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.07.28. 19:58:50

Pedig látod nagyon pedáloznak, ingyen osztogatnak játékokat amiket már rég osztogattak bundlekban vagy ingyen máshol stb. Engem csak az csesz fel hogy mi az hogy kizárólagos jogot vásárolnak játékokra? Megvan a Borderlands 1-2 + Pre-Sequel is pl. Steamen, most ha játszani akarok a 3. résszel kapásból akkor kell egy 4. launchert telepíteni az origin, uplay és steam mellé, az sem baj hogy minden játék vásárlásra fordítható pénzem a steamen van, vagy várhatok egy teljes kib*szott évet, viszont addigra meg már mindenki szétjátssza.
grebber
Nyári akcióban 10 euro k voltak akit érdekel ez a fos epic store. Majd jövőre steamen berántjuk őket , mert szemétdombon nem vásárlok.

Heavy Rain,és Beyond:Two Souls már kapható az Epic Storeban 20 eurós áron,a Detroit:Become Human majd jön,de dupla áron lesz 40 euroért.A Beyond-ra le is csaptam! Már nagyon vártam,így is hogy megnéztem az egészet videón!

NEOreg3
Total.War.Three.Kingdoms-CODEX

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Caliph
én töltöm,pont a kampány miatt,majd holnap elmondom milyen 😄 anno youtubeon néztem videókat róla,sztem egynek épp jó lesz,most úgyis kb alig van jó megjelenés,ami érdekelne
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.06.29. 14:40:15

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Kongy
Jah, azt mondjuk nem tudtam, de látatlanban el tudom képzelni milyen XD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

jarlaxxe
Van benne kampány.

Kongy
Hát ennek is sok értelme van... lehet menni botok ellen.