6
  • xyl
    #6
    Azért vicces: IT café hír: "Már nem sokáig lesz elég a HTTP" - minden forgalmat titkosítani
    és most meg ez...
    Amúgy pedig nem kellene a ló egyik oldaláról a másikra esni... Titkosítsák, amit kell, és menjen nyilvánosan, amit nem kell!
  • NEXUS6
    #5
    És úgytodom emelett kötelező lesz az AssBookra regisztrálni.XD
  • Skylake
    #4
    Rendben, tiltsanak titkosítást a drága húgyagyú politikusok. Ugye akkor ez vonatkozni fog az ő érdekeltségükbe / alkalmazásukba tartozó informatikai rendszerek teljes körére is? Vagy itt kettős mérce lesz? Azaz Jim Cooper képviselő Úr is "titkosítást kizáró" eszközöket fog használni? Vagy nem, mert ő megteheti?

    Most mégis, miből tart bárhonnan máshonnan a világból rendelni olyan készülékeket, amelyek ilyen téren nincsenek kiherélve? Az ebay meg az aliexpress korában?

    Miből tart majd feltenni valamilyen okos repóból valamilyen teljes eszköz titkosítást biztosító szoftvert utólag?

    Ha propagált lesz, hogy többek között például az AT&T által Kaliforniában forgalomba hozott iPhone-ok meg vannak patkolva, vajon aki stilkizni akar, és nem teljesen hülye az informatikához, az fog például ilyen készüléket venni?

    Ez a Jim Cooper is akkora fogalmatlan barom, hogy legszívesebben, a mellettem lévő üres rack-ből kihúzott tartósínnel verném azt a hülye fejét leszabályozási fordulatszámon.
  • end3
    #3
    Ami lehetővé teszi a Föld nevű bolygó tönkretételét, hogy 70-80 éves vezető politikus döntéshozók, az ég világon semmit nem értenek a digitális technológiák okozta társadalmi átalakulásokból. Ők csak olyan megoldásokat értenek és támogatnak, ami "neandervölgy" korszakában még többé-kevésbé működött. Olyan ez, mintha az ökrösszekére vonatkozó szabályokat akarnák a korszerű, szoftvervezérelt motorizáció és a hatsávos autópályák központi forgalomirányított világára rákényszeríteni, da azt is hibásan, mert bár gyermekkorukban, (60 évvel ezelőtt) már többször utaztak vele, de már arra is hiányosan emlékeznek.
  • mrzed001
    #2
    Ezek közveszélyesen hülyék ...
  • Sir Cryalot
    #1
    falikornia