48
  • Piel
    Valamiért úgy rémlik, hogy valami hasonlóval próbálkoztak "nagyjaink" :-) az évtizedek óta nem integrálható emberekkel... Szóljatok ha van valami eredmény... A kampányfogással és a gusztustalansággal én is egyetértek. Azért kíváncsi lennék, hogy mit szólnak az integráció megsegítéséhez azok a nők, akiket inzultáltak e nemes egyedek. Tudom, tudom, ne általánosítsak. Igen. Értem én! De valljuk csak be! Sokaknak ez fordul meg a fejében. Mi is lenne ha mindenki kimondaná az igazságot?
  • gombabácsi
    ja csak az a hatalmas tudás nagyon sok esetben teljesen felesleges
  • szlmcl
    Legalább a legjobbakat tanulják! :) Ha valaki elég mélyre beleássa magát a dolgokba, akkor rájön, hogy sem a Windowsnak, sem az Officenak, sem a Visual Studionak nincs ugyanakkora tudású alternatívája, de ide vehetném az SQL Server-t is.
  • pixx
    "Surface RT-t használok"

Mire?
  • gombabácsi
    szépnek tűnik, de ez hatalmas társadalom rombolás...
    persze emberszeretetnek tűnik ("minden ember szeressen minden embert") - csakhogy valójában hazugság
  • Skylake
    Ez az a szép marketingfogás, amit beetetésnek szoktak hívni. Ehhez hasonló, csak jóval nagypályásabb, ahogy ezt a mikrofo$ Magyarországon példaértékűen csinálta és csinálja. A teljes magyar oktatási rendszer általuk pwned, végső soron Windows és Office-kilkkelgetőket, más szoftvereket használni képteleneket képeznek "informatika" címén. Mintha az ms megoldásain, és az azokat piacra vivő termékeken kívül más nem is létezne. A képzést elvégzettek természetesen a redmondi megoldásoknál egyebet elképzelni sem fognak tudni - később jó néhányuknál ez fogja meghatározni, milyen informatikai megoldásokat fejlesztetnek le, alkalmaznak, és főleg mennyire készségesen fizetnek azért a szoftverszemétért, aminek a jelentős része egyébként nyílt forráskódú megoldásokkal ugyanolyan vagy jobb minőségben kiváltható lenne. (Nem minden.) És persze ebben utazik a Google is természetesen a cikkben írt helyzetben is, de az ms-hez képest légyf*ngok e tekintetben, már ami a corporate és government beágyazottságot jelenti.

(# Mielőtt nekemugranál, bevédendő a céget, csak szólok, hogy Surface RT-t használok, és most éppen egy W2012-n eszkábálom az AD-t, úgyhogy nem egy keményvonalas, Stalmann-szakállas, Tux-pólós, pattanásos archetipikus linux user vagyok.)
  • NEXUS6
    Plusz, rajtuk kívül senki nem használ krómbukkot.
    ;)
  • gforce9
    Tekintve, hogy a generációk óta ott élők jórésze is párhuzamos társadalomban él, pedig nekik eleve ott van a számítógép otthon és az integráció és a multikultúrális társadalom nem működik ez látszik. Pedig ugye régebben nem is volt idegenellenesség ennyire.

Így a milliós számú menekültnek kiosztani 25 000 számítógépet szép dolog, csak egyet nem fog jelenteni: integrációt. Ez egy marketingfogás, abból is a leggusztustalanabb fajta.