10
-
aru #10 A MS pénzéből varázsolta olyanná, az érdemei meg szimplán a lopás. -
tamolnar213 #9 Ez DiCapriora is pontosan ugyanennyire igaz. -
cateran #8 Bar ironikus, hogy ki nem allhatom az Apple-t, megis iPhonerol irok, azert Jobs erdemeit kisse beteges szuklatokoruseg nem elismerni. Tetszik vagy sem 1 olyan ceget es brandet varazsolt az Applebol, ami tiszteletet parancsolo. Ettol fuggetlenul szar az iPhone -
zetortraktor #7 Így van. Ez is mutatja, hogy egyszerű emberekről milyen izgalmas filmeket lehet készíteni. Éppen ezért ennyire jó a Steve Jobs.
(Egyébként a filmben szó sincs telefonokról, lehet, hogy kevered valakivel.) -
gombabácsi #5 steve jobs aki elvette az emberektől a számítástechnikát -
#4 zero: De igen, jól játszott. A filmnek az eygyik legnagyobb erőssége. Mellette pedig a forgatókönyv.
KaOz: DiCaprio-nak jár az Oscar már nagyon. De a Visszatérő szar film. Nem DiCaprio szar benne, csak simán a téma. Konkrétan unalmas. 3 órán át lehet nézni Leo orrlyukát felnagítva.... Rettenetesen sok a közelkép.
Emellett a story pofonegyszerű. Semmit nem ad, nem gondolkodtat el. Alig van szöveg is benne.
A színészi munka nagyon is korrekt. Leo hihetetlen jól hozza az akaratot, élni vágyást, féjdalmat, és a szenvedést. Ez a film talán egyetlen erőssége a szép tájon kívül.
A Jobs film viszont nagyon meglepett (azúton is köszönöm a filmet a SG-nek :D )
Ami nagyon érdekes volt, hogy ez a film sem az Apple-ről, sem pedig Jobs munkásságáról nem szól. Sem pedig az életéről....
Ez a film 3 fontos eseményen keresztül mutatja ba egy ember jellemét. Kompromisszumot nem ismerő maximalizmusát, és persze azt, hogy egy rohadék :D
Leo és Fassbender színész játékát összehasonlítani nem tudom, ahhoz lehet, kevés vagyok :)
Az Akadémia majd megteszi helyettem. De az egyértelmű, hogy számomra Leo zsenialitása nem tudta menteni a Visszatérőt... nekem óranézős volt... ("mikor lesz már vége... mikor történik már valami?")
A Jobs film pedig lekötött. Nem azt mondom, hogy izgalomban tartott 2 órán át, de lekötött. Élveztem.
Tikal: Oscarfilm volt.
A tökéletes oscarfilm receptjében benne van, hogy valós eseményeken alapuljon, és legyne benne dráma. És egy karakter aki el lehessen játszani. Jobs-t eljátszani pedig kihívás. Hihetetlen mértékletessége, precizitása, és szenvedélye nagyon egyedi.
Az életrajzi film mindig jó 1-2 jelölésre legalább. Mert dráma.
Utoljára szerkesztette: takysoft, 2016.01.17. 11:29:26 -
#3 "Lassacskán filmet forgatnak mindenkiről, aki valaha felsírt és lélegzett kettőt ebben a világban. "
pl?? -
KaOz #2 DiCaprio számomra jobb volt.
Az egész film arról szól, ami a 3 perces trailerben benne van. Ennyi.
Számomra feledhető volt. -
zetortraktor #1 Kurva jó film volt.
"A Steve Jobs legnagyobb erőssége azonban mégsem a rendezői munka, hanem a főszereplő Michael Fassbender színészi játéka. "
Ez viszont marhaság. Fassbender csak a szemével igazán jó. Korrekt, de a szerep nem kíván sokat, a rendezésnél semmiképp sem jobb, a filmnek nem erőssége.