10
  • aru
    A MS pénzéből varázsolta olyanná, az érdemei meg szimplán a lopás.
  • tamolnar213
    Ez DiCapriora is pontosan ugyanennyire igaz.
  • cateran
    Bar ironikus, hogy ki nem allhatom az Apple-t, megis iPhonerol irok, azert Jobs erdemeit kisse beteges szuklatokoruseg nem elismerni. Tetszik vagy sem 1 olyan ceget es brandet varazsolt az Applebol, ami tiszteletet parancsolo. Ettol fuggetlenul szar az iPhone
  • zetortraktor
    Így van. Ez is mutatja, hogy egyszerű emberekről milyen izgalmas filmeket lehet készíteni. Éppen ezért ennyire jó a Steve Jobs.

(Egyébként a filmben szó sincs telefonokról, lehet, hogy kevered valakivel.)
  • gombabácsi
    steve jobs aki elvette az emberektől a számítástechnikát
  • takysoft
    zero: De igen, jól játszott. A filmnek az eygyik legnagyobb erőssége. Mellette pedig a forgatókönyv.

KaOz: DiCaprio-nak jár az Oscar már nagyon. De a Visszatérő szar film. Nem DiCaprio szar benne, csak simán a téma. Konkrétan unalmas. 3 órán át lehet nézni Leo orrlyukát felnagítva.... Rettenetesen sok a közelkép.
    Emellett a story pofonegyszerű. Semmit nem ad, nem gondolkodtat el. Alig van szöveg is benne.
    A színészi munka nagyon is korrekt. Leo hihetetlen jól hozza az akaratot, élni vágyást, féjdalmat, és a szenvedést. Ez a film talán egyetlen erőssége a szép tájon kívül.

A Jobs film viszont nagyon meglepett (azúton is köszönöm a filmet a SG-nek :D )
    Ami nagyon érdekes volt, hogy ez a film sem az Apple-ről, sem pedig Jobs munkásságáról nem szól. Sem pedig az életéről....
    Ez a film 3 fontos eseményen keresztül mutatja ba egy ember jellemét. Kompromisszumot nem ismerő maximalizmusát, és persze azt, hogy egy rohadék :D

Leo és Fassbender színész játékát összehasonlítani nem tudom, ahhoz lehet, kevés vagyok :)
    Az Akadémia majd megteszi helyettem. De az egyértelmű, hogy számomra Leo zsenialitása nem tudta menteni a Visszatérőt... nekem óranézős volt... ("mikor lesz már vége... mikor történik már valami?")
    A Jobs film pedig lekötött. Nem azt mondom, hogy izgalomban tartott 2 órán át, de lekötött. Élveztem.

Tikal: Oscarfilm volt.
    A tökéletes oscarfilm receptjében benne van, hogy valós eseményeken alapuljon, és legyne benne dráma. És egy karakter aki el lehessen játszani. Jobs-t eljátszani pedig kihívás. Hihetetlen mértékletessége, precizitása, és szenvedélye nagyon egyedi.

Az életrajzi film mindig jó 1-2 jelölésre legalább. Mert dráma.
    Utoljára szerkesztette: takysoft, 2016.01.17. 11:29:26
  • Tikal #3
    "Lassacskán filmet forgatnak mindenkiről, aki valaha felsírt és lélegzett kettőt ebben a világban. "

pl??
  • KaOz
    DiCaprio számomra jobb volt.
    Az egész film arról szól, ami a 3 perces trailerben benne van. Ennyi.
    Számomra feledhető volt.
  • zetortraktor
    Kurva jó film volt.

"A Steve Jobs legnagyobb erőssége azonban mégsem a rendezői munka, hanem a főszereplő Michael Fassbender színészi játéka. "

Ez viszont marhaság. Fassbender csak a szemével igazán jó. Korrekt, de a szerep nem kíván sokat, a rendezésnél semmiképp sem jobb, a filmnek nem erőssége.