Az új Heroes nem kellett a közönségnek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mármint pont fordítva, nem?"
Khm, éppen, hogy nem... Kihagytad a SHIELD-et, a Cartert, melyek dupla ennyi nézővel mennek szintén országos fedettségű csatornán, mint a Heroes, így inkább ezekkel kell összevetni. De pl. a Daredevil és a Jessica Jones jobban megy a Netflixen is. A Flash meg egy olyan csatornán megy, ami csak kb 50%-ába jut el a háztartásoknak. És ha mindent egybeveszünk, akkor a Marvel túltelítette a szuperhős piacot a tévében, ami végül tutti, hogy elszipkáz nézőket. Engem nem, mert én meg a Marvelt nem nézem. :-)
Khm, éppen, hogy nem... Kihagytad a SHIELD-et, a Cartert, melyek dupla ennyi nézővel mennek szintén országos fedettségű csatornán, mint a Heroes, így inkább ezekkel kell összevetni. De pl. a Daredevil és a Jessica Jones jobban megy a Netflixen is. A Flash meg egy olyan csatornán megy, ami csak kb 50%-ába jut el a háztartásoknak. És ha mindent egybeveszünk, akkor a Marvel túltelítette a szuperhős piacot a tévében, ami végül tutti, hogy elszipkáz nézőket. Engem nem, mert én meg a Marvelt nem nézem. :-)
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
hát én szerettem az első évadot anno... azt nagy lendülettel megindult lefele... tegnap belenéztem ebbe az újba, 5 perc után elkapcsoltam... kritikán aluli híg libafos...
Nekem nagyon tetszik, olyan a hangulata mint a réginek! Ha lenne annyi pénzem, folytatnám saját tőkéből! Persze saját ötletekért cserébe, alkotói munkába is rész vegyek!
"De nyilván a szuperhősökre szomjazó réteg inkább az ismert karaktereket nézni (és hát jelenleg a csapból is azok folynak). "
Mármint pont fordítva, nem?
Heroes - 3,8 millió néző
The Flash - 3,5 millió néző
Arrow - 2,8 millió néző
A Supergirl persze mindegyiknél nézettebb, ez igaz.
Mármint pont fordítva, nem?
Heroes - 3,8 millió néző
The Flash - 3,5 millió néző
Arrow - 2,8 millió néző
A Supergirl persze mindegyiknél nézettebb, ez igaz.
Na, hát ez az, amin nem is lehet csodálkozni. Rég volt akkora egyetértés abban, hogy ennyire tré lett egy sorozat - pár emberen kívül kábé mindenki hányt tőle. Ma már nagyon nem lehet hülyének nézni a nézőket.
Furcsa, hogy a készítők lebutították az egészet, pedig manapság éppen az a trend a tévében, hogy értelmes írással, értelmes karakterekkel lehet sikert aratni, nem idiótára vett stílussal. 3 rész után ment is a levesbe, pedig bíztam benne.
Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2016.01.15. 09:05:46
Furcsa, hogy a készítők lebutították az egészet, pedig manapság éppen az a trend a tévében, hogy értelmes írással, értelmes karakterekkel lehet sikert aratni, nem idiótára vett stílussal. 3 rész után ment is a levesbe, pedig bíztam benne.
Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2016.01.15. 09:05:46
Sajnálom. Szerintem is jó. De nyilván a szuperhősökre szomjazó réteg inkább az ismert karaktereket nézni (és hát jelenleg a csapból is azok folynak).
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Sajna mert az amerikaiak barmok,azért lesz vége pedig az egyik legjobb sorozat.
én megértem
idióták... pedig kurva jól meg van tervezve. A soha nem tudod, hogy mi fog történni minden részben ott van amiként az első évadban. Persze a karakterek lehetnének jobbak, de ettől még nem rossz sorozat. 8-9. részig azt se tudtuk, hogy ki kivel van
Miért kell minden sorozatnak nézettnek lennie, ha van olyan réteg akinek bejön. Sose fogom megérteni. A választ tudom, csak megérteni nem tudom...
Miért kell minden sorozatnak nézettnek lennie, ha van olyan réteg akinek bejön. Sose fogom megérteni. A választ tudom, csak megérteni nem tudom...