Szekeres Viktor

Az új Heroes nem kellett a közönségnek

A Heroes Reborn az első szezonja után nem fog folytatódni.

Bob Greenblatt, az NBC csatorna első számú embere, egy sajtókörúton jelentette, hogy nem tervezik a Heroes Reborn folytatását, így az idei 13 részes szezon a sorozat (újabb) hattyúdalát is jelenti egyben. Az itthon a PRO4-en látható széria rajongóinak azonban nem kell megijednie, a már leforgatott részek mind egy szálig adásba kerülnek, és a történet is lezárt, így nem lesz senkinek sem hiányérzete.

Sokan bíztak abban, hogy talán a nosztalgia faktor miatt, talán azért, mert valóban érdekesnek tűnik a történet, siker lehet a Heroes című szuperképességes sorozat felélesztés, a Heroes Reborn. Azonban a Tim Kring által jegyzett széria jóformán már a premierjével azt bizonyította, hogy vége azoknak az időknek, melyek során egy Heroes siker lehet, a bemutatót követően pedig a kezdeti közepes érdeklődési szint is visszaesett gyengére, ami természetesen nem csoda, hiszen maga a sorozat sem sikerült értékelhetőre. És mivel a számok a folytatásra sem indultak gyarapodásra, az NBC döntése nem meglepő.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #9
    "Mármint pont fordítva, nem?"

    Khm, éppen, hogy nem... Kihagytad a SHIELD-et, a Cartert, melyek dupla ennyi nézővel mennek szintén országos fedettségű csatornán, mint a Heroes, így inkább ezekkel kell összevetni. De pl. a Daredevil és a Jessica Jones jobban megy a Netflixen is. A Flash meg egy olyan csatornán megy, ami csak kb 50%-ába jut el a háztartásoknak. És ha mindent egybeveszünk, akkor a Marvel túltelítette a szuperhős piacot a tévében, ami végül tutti, hogy elszipkáz nézőket. Engem nem, mert én meg a Marvelt nem nézem. :-)
  • AZUL #8
    hát én szerettem az első évadot anno... azt nagy lendülettel megindult lefele... tegnap belenéztem ebbe az újba, 5 perc után elkapcsoltam... kritikán aluli híg libafos...
  • mr caldor #7
    Nekem nagyon tetszik, olyan a hangulata mint a réginek! Ha lenne annyi pénzem, folytatnám saját tőkéből! Persze saját ötletekért cserébe, alkotói munkába is rész vegyek!
  • kalapos01 #6
    "De nyilván a szuperhősökre szomjazó réteg inkább az ismert karaktereket nézni (és hát jelenleg a csapból is azok folynak). "

    Mármint pont fordítva, nem?

    Heroes - 3,8 millió néző
    The Flash - 3,5 millió néző
    Arrow - 2,8 millió néző

    A Supergirl persze mindegyiknél nézettebb, ez igaz.
  • kalapos01 #5
    Na, hát ez az, amin nem is lehet csodálkozni. Rég volt akkora egyetértés abban, hogy ennyire tré lett egy sorozat - pár emberen kívül kábé mindenki hányt tőle. Ma már nagyon nem lehet hülyének nézni a nézőket.

    Furcsa, hogy a készítők lebutították az egészet, pedig manapság éppen az a trend a tévében, hogy értelmes írással, értelmes karakterekkel lehet sikert aratni, nem idiótára vett stílussal. 3 rész után ment is a levesbe, pedig bíztam benne.
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2016.01.15. 09:05:46
  • Ender Wiggin #4
    Sajnálom. Szerintem is jó. De nyilván a szuperhősökre szomjazó réteg inkább az ismert karaktereket nézni (és hát jelenleg a csapból is azok folynak).
  • krisbart #3
    Sajna mert az amerikaiak barmok,azért lesz vége pedig az egyik legjobb sorozat.
  • dzsagon #2
    én megértem
  • Elemir #1
    idióták... pedig kurva jól meg van tervezve. A soha nem tudod, hogy mi fog történni minden részben ott van amiként az első évadban. Persze a karakterek lehetnének jobbak, de ettől még nem rossz sorozat. 8-9. részig azt se tudtuk, hogy ki kivel van
    Miért kell minden sorozatnak nézettnek lennie, ha van olyan réteg akinek bejön. Sose fogom megérteni. A választ tudom, csak megérteni nem tudom...