113
  • molnibalage83
    Általános történelmi téveszme... Kicsit uncsi már az ilyen "színvonalon" történő "érvelés"...
  • Tetsuo
    "Lehet nem pontos adatok szerepelnek a történetben..."
    Én csak annyit mondok: Khm. Óvatosan... óvatosabban fogalmazz ebben a demokratúrában!
    Az átkosban azért vittek el, most meg ezért.
  • Pares
    Miután azt írod a Mentőexpedícióról, hogy "vérszegény és langyos", nem is csodálkozom, hogy te is azok közé a bizonyos értetlenkedők közé tartozol...
  • Tetsuo
    Pedig igaza van. Aki "kisebbíti" a bűnöket (márpedig jó materialistaként / liberálisként az emberek náluk darabra mennek) az törvényt sért. Bár érvényes lenne a bolsevik bűnökre is, azt de facto megvétózták felsőbb hatalmak - ugye.
    Idevonatkozó cikk álliberáliséktól.
  • Tetsuo
    Dehát ő pont azt mondja, hogy nem hiszi el... vagy félreértettem valamit?
  • gombabácsi
    amiket írsz azok után már nem csodálkozom a dizney ipari termékgyár (tkp. világszintű szórakoztatóipari agymosoda) téged is be tudott etetni az sw7-el
    :)
  • gombabácsi
    az a baj a nácizmussal (pl a holokauszt tagadókkal) hogy olyan károsak mint a szélsőlibsizmus
  • Bandicoot

Ennyit erről.

Az a vicc hogy jóval több a valós és logikus bizonyíték ellene mint a bizonyítékok mellette,főként a nagy túlélők meséi,amiken bárki józan ésszel felröhög....
    Kulcslyukon át lélegzett a gázkamrában majd halottnak tettetve magát szökött meg.... Meg ki tudodd mászni a kamra hátsó ablakán és persze senki sem vette észre... Meg mindenféle védőruha nélkül uzsonnázás közben hullákat icipelő német katonák, miközben a ciklonb bőrön át is mérgező...Nem is beszévle arról aki németül bemagyarázta egy SS tisztnek hogy félreértés történt,és az simán elengedte....Jópárat olvastam ezekből a naaagy túlélőkből. Gyakorlatilag nem tudtam eldönteni hogy paródiát olvasok-e vagy sem. A vicc az hogy saját maguk csinálnak belöle komédiát azzal a sok ordas barosággal amit összehordanak.
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.01.11. 15:41:34
  • Montanosz
    Rád pont illik amit Eisenhower tábornok mondott amikor látta a sok szörnyűséget:

"Mindent örökítsetek meg, szedjétek össze a filmeket, szedjétek össze a tanúkat, mert egyszer eljön majd a nap, amikor feláll valami rohadék, és azt mondja, hogy mindez meg sem történt."
  • Bandicoot
    A múltbéli ténnyel erősen lehet vitatkozni.
    Balf*szság hogy törvényben védik? Nem, el kell nyomniuk mindenkit aki csak egy picit is inkább az igazság felé hajlik és nem az elhazudott történelem felé, amiből jócskán megszedik magukat pénzzel egyesek a mai napig mindenféle kártérítés címszóval,ráadásul ami mögé instant be tudnak bújni illetve amivel rögtön tudnak példálózni amint valaki nemet mond a zsidó pofátlanságnak. Nem véletlenül sulykolják már tananyag meg különóra szinten is illetve butítják szinte heti szinten az embereket rádióban tévében ezzel a szeméttel. Dől a dogma szépen lassan..Úgyhogy már törvényben is durván büntetni kell aki ébren van.
  • grebber
    Stallone !!!!!!
  • UUUU
    Ácsi, az nem a tagadása a holokausztnak, tehát nem is itélnék el, ha egy tudós, alátámasztva valós dokumentumokkal a számbeli különbséget bizonyítani tudná.

Az más kérdés, hogy mindenki tudja, akinek van valami kis sütnivalója, hogy miért használják fel ezt még mindig, a múltra mutogatva.
    Leirtam itt is már, szimpla érzelmi manipúláció, ahogy ezen filmek is.Ezért lovagolják meg évről-évre és próbálják felhasználni.
    Ha elrettentésként tennék, még erthető lenne, hogy soha ne forduljon elő ilyen borzalom, de amig a tudjuk ki ország is terrorban tart más országokat és öl embereket,gyerekeket államilag és más országok által támogatva,addig ez a visszamutogatás is csak egy nagy álszentség és politikai és hatalmi játszma része csak.
    Utoljára szerkesztette: UUUU, 2016.01.11. 15:06:44
  • Archenemy
    Abban biztosan egyetértünk, hogy a Holokauszt teljes tagadása vagy lefitymálása nem szimpatikus jelenség. De hogy ezt törvényben kelljen megvédeni, ez valami akkora balfaszság, hogy az elképesztő, nem beszélve a gigászi kettősmércéről, hogy pl. a tatárjárást, Trianont vagy a holodomor-t bárki tagadhatja vagy lefitymálhatja (más kérdés, hogy magát minősíti vele), de a zsidók tragédiáját, azt nem, az "szent".

Úgy értem, ha van egy tudós, aki nem antiszemitizmusból, hanem tudásszomjból rájön, hogy Auschwitzban nem 1 milliót öltek meg, hanem 950k-t, akkor azt el kell ítélni?

Hogy a tökömbe lehet egy múltbéli tényt dogmaként rögzíteni? Mi ez a böszmeség? Borzalom.
  • UUUU
    Az egy dolog, hogy pontosítani kell e vagy sem. Ellenben a mai jogszabályoknak megfelelően, a tagadása, lemítozása,leholokamuzása bűncselekmény, mint ahogy az ezen és hasonló oldalak ezen megjegyzéseinek a moderálása is a feladata lenne.
    Az egy dolog, hogy lehet nem pontos adatok szerepelnek a történetben, ellenben azt tiszta fogalom, hogy létezett.

Azt pedig már többször leírtam, hogyén kifejezetten utálom, hogy ezen passzátszeleket használják fel, a filmekhez, hogy amúgy a zsidóság által uralt médiákban felemelkedjenek az ilyen alkotások.
    Belinkeltem én már szovjet haláltáborokat is, ahol maguk az orosz zsidók voltak az elkövetők. Azok a filmek tuti elbuknának, mert a jelenlegi uralkodó kasztot negatív szemben tüntetnék fel.
    De a megjegyzés a holokauszt tagadásról, teljesen más kategória.
  • Archenemy
    Igen igen, ez is egy fontos kérdés. Tehát pl. a Holokauszt bűneinek tagadására utaló előkészület-e, hogy a Holokauszt bűneinek tagadását büntető törvényt valaki hülyeségnek tartja.
  • Bandicoot
    A megfelelő pontosítás az lenne ha eltörölnék. Eleve nevetséges volt ilyet meghozni,dehát űzni kell a bizniszt és nem lehet ellent mondani...:)
  • Archenemy
    Pedig egyébként lassan pontosítani kellene ezeket a szabályokat. Pl. hogy azt kell-e hinni, hogy a zsidók bőréből lámpaernyőt meg könyvkötést készítettek, mint ahogy a 70-es években mondták, vagy mostanra már be lehet látni, hogy ez aprócska túlzás volt a nagyobb jó érdekében.

Vagy hogy Auschwitz-ben 4 milliót öltek-e meg, ahogy korábban állították, vagy 1 milliót, ahogy a mostani emléktáblán áll. Szóval be kell-e perelnem az emléktáblát lefényképező embereket, hogy kisebbítik a Holokauszt bűneit pl., vagy elfogadhatom az 1 milliós számot, ami -szemben a korábbi, talán kissé túlzó becslésekkel- minden bizonnyal tökéletesen igaz és pontos.

Még a harmadik aggályom, hogy felfele lehet-e tévedni. Tehát ha én azt mondom, hogy 1000 milliárd ember halt meg a holokausztban, akkor az büntetendő-e.
    Utoljára szerkesztette: Archenemy, 2016.01.11. 14:30:56
  • UUUU
    "Az Esztergomi Járásbíróság elsőfokon 800 ezer forint pénzbírságot szabott ki egy férfira, aki a Tett és Védelem Alapítvány egyik Facebook-posztja alatt elhelyezett hozzászólásában – egyéb antiszemita megnyilvánulások mellett – „holokamunak” nevezte a holokausztot."

Úgy hogy szerintem nagyon gyorsan fejed ezt itt be, mert a "holomitosz" pont ez a kategória.
    Ezt pedig úgy mondom, hogy a liberális média állandó holokausztra visszamutató magatartását és az érzelmekre ható manipulációját ezzel kapcsolatban kifejezetten utálom.
  • Archenemy
    "Azt is mondták annó hogy a föld lapos,és aki ennek ellent mondott azt megégették. Ejha."

Értem a célzást, de ezt akkor is kénytelen vagyok kijavítani. A középkorban nem gondolták, hogy lapos a Föld, és pláne nem égettek meg senkit emiatt. Ezek jellemzően ilyen 19. századi kitalálmányok a "sötétközépkorról", mint pl. az első éjszaka joga, a vasszűz, vagy az erényövek.

https://en.wikipedia.org/wiki/Myth_of_the_flat_Earth
    Utoljára szerkesztette: Archenemy, 2016.01.11. 13:58:47
  • Bandicoot
    Azt is mondták annó hogy a föld lapos,és aki ennek ellent mondott azt megégették. Ejha.

• UUUU
    Tudtommal a holokauszt tagadás büncselekmény.
  • Bandicoot
    Ki hitte volna hogy egy holomitoszt tartalmazó film díjat kap, sose szoktak ez alapján díjazni.:)
    Ez kell napjaink liberális agypusztításának: Legyen a filmben buzeráns, holomóka vagy egyéb rasszok bántalmazása / szélsőséges kegyetlenség nevetséges eltúlzása és elhazudása...És máris pattannak a díjak.
  • MerlinW
    The Martian Is A Comedy Now Because The Golden Globes Gonna Golden Globe
  • kalapos01
    Vicces látni, hogy valakit ennyire érdekel az, ami nem érdekli őt. Viszont akkor legyél képben: pont ezért nem fogják díjazni, mert semmi propaganda nincs benne (aki látta, annak nem kell magyarázni), és mert minőségi (ezt megint nem kell magyarázni). Jó eséllyel Oscar-jelölést sem fog kapni, hiszen a legjobb 9-be sem jutott be a szavazatok alapján, csak mentő jobbot kapott, de az már a legjobb 5-be kerülésért nem fog számítani.

Az egészben az a legjobb, hogy az ilyen pistikék akkor is a saját igazukban érzik megerősítve magukat, ha bejut, és akkor, ha nem. Akkor is, ha nyer, akkor is, ha nem. Mert a pistikék mindig olyan dolgokat szajkóznak, hogy bármi is legyen azok kimenetele, mindig az legyen a vége, hogy "ők megmondták".
  • gombabácsi
    mínusz kőkemény. mert vérszegény és langyos.
  • molnibalage83
    Én sem értem. Attól, mert a szereplő vicces néha és szarkasztikusságal tartja magában a lelket az a film egy kőkemény sci-fi dráma.
  • gombabácsi
    a sorstalanság film se kapott sok díjat, nem is érdemelte volna meg, mert rossz

a saul fiát még nem láttam
  • Tetsuo
    Reméljük az Oscart is megnyeri, akkor már mindenkinek nyilvánvaló lesz, hogy a propagandát díjazzák és nem a produkció minőségét.
  • Alexease
    A Saul-nak annyi "elonye" van, hogy a Vajna csalad triplazhatja az alamtol lehuzott penz mennyiseget a sok szarra es magan dolgaira.
  • Alexease
    Komédia/musical: Mentőexpedíció?! WFTF?! :))))))))
    Gondolom, valamit kapnia kellett, csak itt volt hely neki:D
  • gosub
    Sault is rossz kategóriába tették, mivel fikciós ezért fantasy vagy scifi, de leginkább rémmese.
  • wraithLord
    A visszatérő De szerencsétlen címet adtak neki...

Terminator - A végrehajtó :D
  • mortep
    Mentőexpedíció mint komédia/musical? Csak nekem tűnik furcsának ez?