8
  • ostoros
    #8
    Közben a dízel kisebb fogyasztású, azt se feledd el.
  • Ender Wiggin #7
    "Ez ugyanaz a faszszopó amerikai kormány, amelyik rendszeresen bojkottálja a klímaegyezményeket, és a CO2-kibocsátás csökkentését előirányzó megállapodásokat?"

    És ugyanaz a kormány, ami európával szemben mindig is kurvára szigorúan szabályozta a dízeleket. Bezzeg európát nem érdekli, hogy hányan döglenek meg a városok dízelszmogja miatt... Nem a CO2 itt a lényeg. Ha csal a motor, akkor minden kibocsátás más, mint papíron. A CO2-re pont az álszent EU-s szabályozás repült rá a dízellobbi közben tolja a "tiszta" dízeleket, ami már nem csak tüdőbetegséget tud okozni, mint a régi kormosok.
  • Ragnaar
    #6
    Ha a VW volt annyira oktondi, hogy -30 lóerő/-50 Nm helyett túlpörögte a környezetvédelmi határokat akkor megérdemli a büntit. Ha az adott teljesítmény nem megy az adott kibocsájtási határértékek tartásával, akkor két lehetőség van ugye a VW választott egyet, és megszívta.
  • UUUU
    #5
    Konkrétan az az amerikai kormány, aki miatt jön a sok bevándorló és még pénzelik is őket.
    De nem ám mintha nem szövetségesei lennének az Eu legtöbb országának, gyakorlatilag amit csinálnak, máshol neveznék ezt Casus Bellinek. (még ők maguk is ha velük tennék mindezt)
    Az nem tetszik nekik, hogy a Németek és az Oroszok a térségben paktumot kötnek, igy a térségben az USA veszítene a poziciójából. Erre egyből embargó az Oroszoknak és olajár manipuláció, majd a Eu gyengítése az arab csöcselék beáramoltatásával és teljesen véletlenűl a német autóipar manipulált méréseinek a kiszivárogtatásával, gyengítve a német ipar termelési bevételét, miközben ők is ugyanezt teszik.
    Már régen jól hátsón kellett volna billenteni a nagy USA-t. Ha máshogy nem a kinaiakkal szövetkezve, mert egyre gusztustalanabb amit művelnek.

    Demokráciáról papolnak, miközben más országpk belügyeibe beavatkoznak, megszegnek szinte minden nemzetközi jogot. Gyakorlatilag az USA jelenleg a világ rákfenéje.
    Utoljára szerkesztette: UUUU, 2016.01.07. 00:04:32
  • ostoros
    #4
    Sajnos igaz. Az államok versengése az ősidők óta nem változott. Ami nem is lenne baj, ez vezetett a technikai fejlődéshez. Csak sajnos van árnyoldala is, amikor nem a másik túlszárnyalásával próbáljuk előzni, egy nagyobb teljesítménnyel, hanem inkább alárúgunk az ellenfélnek.
    Az ellenfél, akinek alárúgtak ezt persze megjegyzi, és nem ellenfélként, hanem ellenségként kezdi kezelni a másikat. És kész a baj.
  • gforce9
    #3
    Semmitől, mert ennek semmiféle köze nincs a környezetvédelemhez. Ez csak egy maszlag. Egy ürügy. Egy olyan fogás, amit meg tudnak tenni. A cél viszont a napnál is világosabb. A gazdaságilag amúgyis egyre gyengülő Európát még lejjebb rúgni. Ennyiről szól és nem többről vagy másról.
    Utoljára szerkesztette: gforce9, 2016.01.06. 21:01:51
  • Tinman #2
    +1 milliárd

    Képmutató trógerek. Egy nagy Kiotó táblát kéne széttörni az üres fejükön.
  • Zsoxx
    #1
    Ez ugyanaz a faszszopó amerikai kormány, amelyik rendszeresen bojkottálja a klímaegyezményeket, és a CO2-kibocsátás csökkentését előirányzó megállapodásokat? Mitől lettek hirtelen ennyire környezetvédők?
    Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2016.01.06. 20:27:53