Ezek voltak az év legrosszabb tévésorozatai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cikk* ...mobil oldalon miert nincs edit?
Nem... A hulyek kedveert a cil cime: Ezek voktak az ev LEGROSSZABB tevesorozatai...tehar nem akarmilyen sorozatok, hanem a szarok....igy a kep hatvanyozottan erthetetlen....
Mit nem lehet érteni rajta? Tévésorozatokról szól a cikk, betettek pár tévésorozatos képet a google alapján innen: http://static1.squarespace.com/static/51aa1457e4b08b27fbbf5a20/t/561f2ed1e4b0f4418bcce1d3/1444884198362/?format=750w
Nem értem a Supergirl-Flash-Blacklist triót a képen.
Igen, ideje lenne feltennem a szemüvegem :-D
Egyébként nézzétek el nekem... ezek a latexes simifiúk nekem mind rémesen egyformák :-(

Egyébként nézzétek el nekem... ezek a latexes simifiúk nekem mind rémesen egyformák :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"ez az évad eleve gyenge."
Minden idők (egyik?) legjobb tévés szezonja volt, tele kibaszott jó sorozatokkal. Nehogymár a sorozatok vagy az évad hibája legyen, hogy te szarokat nézel. (Ha egyetértesz, akkor feltételezem, ezeket nézed?)
Minden idők (egyik?) legjobb tévés szezonja volt, tele kibaszott jó sorozatokkal. Nehogymár a sorozatok vagy az évad hibája legyen, hogy te szarokat nézel. (Ha egyetértesz, akkor feltételezem, ezeket nézed?)
Egyetértek a fentiekkel ezek gyengék de ez az évad eleve gyenge.
Trónok harca nem jött nincs nagy sci fi sorozat se, horror se.
Trónok harca nem jött nincs nagy sci fi sorozat se, horror se.
Mi a baj a CSI: Cyber-el? Én halálra röhögöm magam rajta. James van der Beek annyira látványosan "játssza" a zsarut, ahányszor meglátom, felröhögök. A történetek pedig amúgy egész jók, a "könnyen emészthető", avagy szájbarágós amcsi szint ellenére is.
http://www.freetvmaci.info/
Igen, Flash, de teljesen mindegy, a 3 közül egyikről sincs szó. :(
Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2015.12.31. 17:26:38
Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2015.12.31. 17:26:38
Daredevil kép miatt jöttem, szóval jah... van lejjebb.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
És hol van a cikkből a Supergirl?? Csak azért kattintottam ide, hogy arról olvassak valami, azt erre semmi.
Megint egy vacak, clickbait cikk. Szégyen!!
Megint egy vacak, clickbait cikk. Szégyen!!
ne erőltessétek ezeket a saját véleményes cikkeket...
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"