13
-
cateran #13 Cikk* ...mobil oldalon miert nincs edit? -
cateran #12 Nem... A hulyek kedveert a cil cime: Ezek voktak az ev LEGROSSZABB tevesorozatai...tehar nem akarmilyen sorozatok, hanem a szarok....igy a kep hatvanyozottan erthetetlen.... -
kalapos01 #11 Mit nem lehet érteni rajta? Tévésorozatokról szól a cikk, betettek pár tévésorozatos képet a google alapján innen: http://static1.squarespace.com/static/51aa1457e4b08b27fbbf5a20/t/561f2ed1e4b0f4418bcce1d3/1444884198362/?format=750w -
laci0604 #10 Nem értem a Supergirl-Flash-Blacklist triót a képen. -
#9 Igen, ideje lenne feltennem a szemüvegem :-D
Egyébként nézzétek el nekem... ezek a latexes simifiúk nekem mind rémesen egyformák :-(
-
kalapos01 #8 "ez az évad eleve gyenge."
Minden idők (egyik?) legjobb tévés szezonja volt, tele kibaszott jó sorozatokkal. Nehogymár a sorozatok vagy az évad hibája legyen, hogy te szarokat nézel. (Ha egyetértesz, akkor feltételezem, ezeket nézed?) -
#7 Egyetértek a fentiekkel ezek gyengék de ez az évad eleve gyenge.
Trónok harca nem jött nincs nagy sci fi sorozat se, horror se. -
#6 Mi a baj a CSI: Cyber-el? Én halálra röhögöm magam rajta. James van der Beek annyira látványosan "játssza" a zsarut, ahányszor meglátom, felröhögök. A történetek pedig amúgy egész jók, a "könnyen emészthető", avagy szájbarágós amcsi szint ellenére is. -
CairoJack #5 Igen, Flash, de teljesen mindegy, a 3 közül egyikről sincs szó. :(
Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2015.12.31. 17:26:38 -
#4 Flash lesz az. -
#3 Daredevil kép miatt jöttem, szóval jah... van lejjebb. -
CairoJack #2 És hol van a cikkből a Supergirl?? Csak azért kattintottam ide, hogy arról olvassak valami, azt erre semmi.
Megint egy vacak, clickbait cikk. Szégyen!! -
#1 ne erőltessétek ezeket a saját véleményes cikkeket...