10
  • attzo
    #10
    Ha a Batman Arkham Knight üti az első ket resz szintjet akkor remek jatek, s a pcs port hibai miatt nem lehet a rosszak koze sorolni. azt majd kijavitjak. a GTA gyerekeknek valo akik nem tudnak ertekelni jatekokat. nagykoruak keruljek. A Witcher 3 pedig tökéletesen a kiérdemelt poziciojában van minden legjobb 2015ös játék toplista első helyén.
  • Gab0523
    #9
    A Far Cry 4. minden bizonnyal azért maradt ki a listából, mert 2014-ben jelent meg, a Dying Light pedig nagyon be van határolva egy bizonyos rétegnek, így annak egy összesített listán nincsenek olyan esélyei, mintha mondjuk volna egy Zombi-kategória.

    A GTA5...
    Komolyan az a kérdés merül fel bennem, hogy valaki azért savazza a játékot, mert komolyan ellenérzése van azzal kapcsolatban, vagy csak azért, mert trendi savazni a GTA5-öt?
    Csak azért merül fel bennem sokadszor is ez a kérdés, mert a GTA Online-on kívül nem igazán van olyan multiplayer játék, amiben ennyi és ilyen lehetőségeket kapunk arra, hogy tényleg sandbox élményben lehessen részünk.
    Ami a lehúzást illeti...
    Őszintén szólva, nem látok benne lehúzást.
    A DLC-k ingyen jönnek. Ha a mikrotranzakciókra gondolunk, akkor ott máris bejátszik, hogy azért, tulajdonképpen szinte minden beszerezhető akkor, ha az ember JÁTSZIK... Aki nem játszani akar, csak ezt vagy azt birtokolni, és van olyan agyas, hogy ezért fizessen X összeget, az megérdemli, hogy lehúzzák. :)

    A cikkben összeállított lista furcsa számomra.
    Azzal egyetértek, hogy az Arkham Knight PC-s portja kritikán aluli, viszont ha a technikai "alapozást" is figyelembe vesszük egy játék értékelésénél, akkor a The Witcher 3. sem igazán foglalhatná el az első helyet. Ha viszont a technikai alapokat nem nézzük, akkor az Arkham Knight nincs igazán a megfelelő helyen. Szóval nem igazán tiszta, hogy mi alapján is született meg ez a lista, mert erős ellentmondások vannak benne.
  • viasz
    #8
    StarCraft II - legacy of the void azért nincs említve, mert ez végül is a befejező kiegészítő? Vagy ennyire gyenge lenne a többihez képest?
  • lipovics
    #7
    Tényleg, megzavart, hogy ugyanaz megy, mint EA-nál. Látványos semmit adnak 3 havonta teljes áron.
  • MoRT2195
    #6
    Még jó, hogy EA-nek az ég világon semmi köze nincs a CoD szériához...
  • lipovics
    #5
    A sztori baromság, de a hangulat jó.
  • molnibalage83
    #4
    A Dying Lightot tegnap óta tolom. A mechanikája egész érdekes, de ennyire bugyuta és retardált alapsztorit összehozni... Atyaég...
  • lipovics
    #3
    Egyébként ahhoz képest, hogy a Call of duty-t így lehúztátok, annak idején 5-s értékelést kapott tőletek. Itt érzek némi ellentmondást..
    Nem a COD-ot védem, mert az azóta szar, amióta az EA berakta az évente új cím, három havonta új kiegészítő rotába, csak mondom.
  • lipovics
    #2
    GTA 5 PC szoftver tulajdonosaként továbbra sem értem, mi fogott meg benne titeket.
    Teljesen középszerű játék, mely kb. a felétől teljesen repetaív, kiszámítható és ebből fakadóan unalmas.
    Minden küldi le van szkriptelve, csal az AI, teljesen idegesítő, hogy négy karakter külön kasszán van, ezért lehet egyesével felszerelni őket, ingatlanokat venni, stb. Tiszta időrablás.
    Nagy újdonságok:
    1. 4 karakter 1 helyett. Nekem nem jött be
    2. Videó szerkesztő: felesleges
    3. Multi: pénzlehúzás 14 éves Pistikéknek

    Ettől vagytok ti ennyire elájulva? Majdnem sokkot kaptam, amikor a kritikusok szerint az ÉV JÁTÉKA lett.
    Az a baj, hogy a GTA 5 2015-ben már nagyon-nagyon kevés. Amikor kijött konzolra (talán 2013-ban), akkor talán még érdekes volt.

    GTA 4 is csalódás volt, ez is. Soha többet nem veszek GTA-t.

    A listából kimaradt Far Cry 4 vagy a Dyning light is sokkal nagyobb élvezettet nyújtott.
  • molnibalage83
    #1
    Az első két helyen a megfelelő alkotások vannak, bár én felcserélném a sorrendet. Nálam a LiS eszméletlenül betalált.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.12.30. 23:13:19