23
  • Vata111
    Mass Effect 4.
    Nekem eddig minden rész bejött, a 3.is. Jelenleg szintén kétgyerekes apaként játszom végig negyedszer a sztorit, az éjszakák megnyugtató csendjében:-)
    Apropó, a multiplayer szervereken van még valaki? Kb két alkalommal benéztem de percekig nem akadt team...
  • attzo
    Lessz pár jo darab az biztos 2016ban is, ugy öregebbb mint fiatalabb játékosoknak is. A Mass Effecten nincs mit filozni mert mind a három rész egy remekmű lett(akármilyen is a befejezés) és reméljük, hogy az Andromeda sem lessz különb...sőt.
  • coolpet
    Deus Ex - Mankind Divided es Dishonored 2.

A tobbi nem erdekel :)
  • Windwalker
    (Bocsi mindenkitol amiert en leragadok a Mass Effectnel) En negyszer jatszottam a vegig az 1-2 -ot a harmadikat 2szer.(addigra mar 2 gyerekes apa lettem. .)
    Eloszor is kinek mi tetszik az szubjektiv es nem teny. Ha 5 ev mulva ujra lejatszod lehet mashogy fogod erezni (en is talan), mert te is valtozol.
    A legvege meg olyan amilyennek akarod. Nem 1 befejezest irtak hanem 3at. es nem ugyanaz a harom, eloszor en se lattam sok kulonbseget. Akik azt vartak hogy a Reapereket majd elpusztitod azok valasszak azt. Akik az illusive mannel szimpatizalnak valasszak a Controlt. Akik meg sajnaljak a gethet meg EDI-t azoknak ott van a Synergy. Eleg nagy a kulonbseg a harom lehetoseg vegkifejlete kozott. En eloszor a Synergy-t valasztottam aztan meg a Destructot. Az utobbi eseten latod is hogy a fiu bemergesedik, nekem ez tunt vegul a helyesnek es ezert is harcolt Shepard, Edi-t sajnaltam de ez van. Mindenki valaszthat amit akar, azt varhattuk hogy teljes happy end nem lesz. Egy befejezessel pedig amiben a reaperek elpusztulnak, Shepard hosi halalt hal veg meg sok embernek sablonos lett volna.(nekem nem) de valaszthattam ezt is..
  • Gauge
    Semmi RTS...szomorú
    Utoljára szerkesztette: Gauge, 2015.12.30. 13:03:55
  • cateran
    Ez sajnos nem izles kerdese, hanem puszta teny. Az 1-2-hoz viszonyitva a 3 lehetosegei, variacioi, kuionosen a befejezest illetoen, arcpiritoan szanalmasak. 3 fele befejezes, ami gyakorlatilag ugyanaz. Ehhez kepest az 1-2-nel volt vagy 15-20 kulonfele mentesem, attol fuggoen ki maradt eletben, a rachni queen elt vagy megoltem, a reaper bazist elpusztitottam vagy atadtam az Illusive Mannek, melyik npcvel volt romantikus viszonyom, etc....Mondjuk a 3-ban is voltak a jatek kozben valasztasok, de a vegen kiderult, hogy tokmindegy mikor mit/kit valasztottal...teljesen es megvaltoztathatatlanul ertelmetlenne valt az 1-2-3 a 3. resz befejezeset tekintve. A 2. reszben a mindenki meghaltol a mindenki eletben maradig, plusz megmarad-e a basis vagy elpusztitomig terjedt a skala...
    Maga a 3.resz okes egeszen az utolso 10-15 percig, ahol semmisse tesznek minden addig elert eredmenyt...
  • Windwalker
    izlesek es pofonok, nekem tetszett a harmadik resz. a kiegeszitokkel egyutt meg meg jobb lett. kar hogy a pcmet le kell cserelnem hozza.
    a reaperekkel meg nem hiszem meg egy bort le akarnak huzni majd. ennel kreativabbak az irok.
  • Jagdgeschwader
    South Park: The fractured but Whole
    Gran Turismo 7

Részemről :P
  • bakkerman
    Divison,Hitman,Mafia III,Tomb Raider,BF5 (?),új NBA 2k...hirtelen ennyi jutott eszembe és persze 2016 év játéka...UC4 :)
  • Kryon
    Remélem EQ Next-ből is kapunk végre legalább egy bétát. Nagy a csend mostanában a játék körül.
  • lipovics
    Én leginkább az aktuális Battlefieldet és Call of Dutyt várom, meg a következő évben megjelenő legalább 4 kiegészítőjét.
    Meg az összes 2016-os EA sportjátékokat, mert azokban van az igazi fejlődés és a soha nem látott újdonságok.
  • Ender Wiggin #12
    "Nem azért Androméda a neve, mert az Androméda galaxisban játszódik majd? Mert akkor meg nem ugyanabban, mint a trilógiában, hisz az a Tejútrendszerben játszódik."

Nehéz elképzelni, hogy a reaperek csak a Tejút naprendszereire voltak veszélyesek az Andromédára meg nem, és ez már eleve megtorpedózza, hogy azonos idősíkban legyen az új sztori. Mert, hát mi lehet még ebben az idősíkban eléggé motiváló, mint a mindent lenullázó óriásrobotok? A Harmadik részre felvett írók jól elszarták az egészet, félő, hogy onnan már nincs felfelé...
  • TokraFan
    Cyberpunk 2077, Deus Ex, ezeket várom...
  • Piszkos  Fred
    A Bannerlord nagyon várós :)
  • szomferi
    nekem BF5 (már ha ez lesz a neve, ősszel jön új BF), Mass Effect, Plants vs Zombies GW2, Ghost Recon Wildlands, ezeket meg is veszem valószínűleg, a Doom és Division duóra valószínűleg csak ránézek
  • OhMyG0d
    Mass Effect: Andromeda

"közvetlenül semmi köze sem lesz a trilógiához, noha ugyanabban a galaxisban és idősíkon játszódik majd"

Nem azért Androméda a neve, mert az Androméda galaxisban játszódik majd? Mert akkor meg nem ugyanabban, mint a trilógiában, hisz az a Tejútrendszerben játszódik.
  • Voltan
    Azta, erős első negyedév lesz... :O
  • laci4321
    Bár kevésbé ismert, de szerintem fantasztikus játéksorozat, azok a Mount & Blade játékok (középkori szerepjáték, ahol egy egyszerű földművesből akár királlyá is felküzdheted magad, sok-sok csatározással, házasodással, stb., rengeteg a lehetőség).
    A legújabb része a Mount & Blade II: Bannerlord szintén 2016-ra van kiírva. Rengeteg munka van benne, még több lehetőséggel (pl. kidolgozottabb várostromokkal, stb..) Én már nagyon várom :D
  • grebber
    Ezeket várom én 2016-ban

Új Assassins Creed,új Call of duty, Firewatch,Duex Ex: Mankind Divided, Hitman,Mirror's Edge: Catalyst,Doom, Dishonored 2,Homefront: The Revolution, Tom Clancy's The Division, Ghost Recon Wildlands, Far Cry Primal , Rise of The Tomb Raider PC, Unravel , Gears of War Ultimate PC ,Tacoma
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.27. 17:44:52
  • Laza
    Már június óta van Lego Worlds címen: http://store.steampowered.com/app/332310/

És a LEGO Digital Designer-el készített építményeket is be lehet importálni némi trükkel.
  • AnnieC
    LEGO Digital Designer olyasmi, mint amire gondolsz.
  • Meridian
    Ha már LEGO: olyan jellegű LEGO játék nincs, mint a mincraft? Azaz végtelen számú LEGO elemekből építgetni valamit, amit aztán később valódi lego kockákból is összerakható? LEGO construction kit...?
  • MoRT2195
    Ezek közül 1 cím van amit előrendeltem, mégpedig a LEGO Avnegerst. :) Nagyon várom már, egyszerűen imádom a LEGO játékokat. :D
    Aminél még nagyon gondolkozom az előrendelésen: The Division és a Mafia 3.
    Illetve még a Mass Effect: Andromeda rég elő lenne rendelve, ha lenne benne magyar nyelv, de így majd csak akkor veszem meg, ha kint van a magyarítás és a játékhoz egy Complete Edition. :) Ez már legyen az EA baja...
    És még sok jó játék van ezek között amiket biztos nem veszek meg, de azok biztos nem első napos vételek lesznek.