2107

escapefromtarkov.com | elővétel | térkép | reddit | kezdőknek segítség | bővebb gyorstalpaló | küldetések magyarul
-
De imádom ezt a Jager küldit, hogy ölj meg 5 scav-et heal nélkül. Nem csak az van hogy vagy sikerül vagy nem és kész. Hanem ha 1x heal-elsz akkor feldobja, hogy mission failed és Restart-olni kell a küldit és tiszta idegesítő, hogy minden kör után restart-olni kell. Na 1x felejtettem el ezt megtenni, egyből 7 scav-et öltem mire az első eltalált.... -
Annyira nem megszokott, azt csekkoltam hogy nem a szerverek haltak le, mert újraindítottam a játékot és nekem belépett. Annyit tudsz megpróbálni, hogy nyomj rá a check for update-s re a play gomb felett a launcher-ben, mert volt nemrég egy update és lehet nem frissült le automatikusan.
Szerk1.: A szerverekkel nincs gond részt visszavonom, mert megint rohadt lassú minden ingame.
Utoljára szerkesztette: Metalmilitiakid, 2020.02.29. 16:21:54 -
nordan #741 ez gyakori hiba? nem indul a game :S
-
Nemtom mennyire vagy jó angolból pár kommenttel lentebb linkeltem egy videót pont ehhez a témához. -
nordan #739 aha! köszi a tippet és az infót -
nordan #738 másik kérdés: miért nem látom a fegyvertervezőben pl a tust az SKS-hez? meg a silencert se? ,de amúgy lehet rá rakni ezeket......van mechanic stationöm ,ami lehetővé teszi a fegyver tervezését -
Általában úgy van, hogy ha amit keresel az kapós tárgy, pl.: jó lőszer, küldi item, hideout építéshez kell, ezekből a három legolcsóbbat általában nem fogod tudni megvenni, mivel mire rendesen betölt az AH már valaki aki hamarabb töltötte be az elviszi előled. Én úgy szoktam hogy ha nincs nagy különbség az első 5 között pl. 11899,11900,11950,11999,12000 , akkor én egyből a 12k-sat veszem mert az még jó eséllyel ott lesz, bár néha még ez se elég. Eltart egy ideig amíg hozzászoksz, hogy itt nem tűnik el instant a megvásárolt dolog.
Eladáshoz szintén jó tanács. Ha valamit el akarok adni megnézem mennyibe megy, kb 5x ráfrissítek és nézem hogy milyen gyorsan kelnek el, megnézem mi az ami nem akar elkelni egyáltalán példa kedvért 15k-ért ért nem viszi el senki, a 13k sok minden frissítéssel eltűnnek. Akkor nem fogok az épp legolcsóbbnak alá ajánlani, és felrakni pl. 12.5k-ért hanem felrakom 14k-ért és így is hamar el fog menni és 1.5k-t nyerek. -
nordan #736 Sziasztok! most lettem level 5 és miért van az,hogy semmit nem lehet megvenni AH-ból,mert már nincs? pedig ebben a másodpercben listáztam az itemre van egy rakat 8-10-12 órás jrdetések és mire purchaselném kiírja hogy már nincs meg....,de kb semmit nem lehet venni,mert semmi nincs de akkor miért listázza ki,hogy bentvan AH ban ? :D -
Paladin #735 Srimpnek van a legjobb páncélátütő lőszere IIRC, viszont pontatlan, és nem egy kellemes darab, ezért nem szeretik sokan, és mennek inkább FN-nel. -
5-7 vagy SR1MP a legjobb lőszerrel ha fejre akarsz lőni, ha nem akkor bármi és rohadt sok lövés lábra. -
Kissssss0 #733 RIP legs -
Lábra kell vele lőni, úgy nagyon nagyot sebez... -
undY1ng #731 Mit is írtatok arra, hogy melyik a "legjobb" pisztoly, jó lőszerrel ami darál?
Pl. nézem a táblázatot és ez a RIP 9x19 pisztoly töltény majdnem a leggyengébb és mégis 600 db-ja, miért?
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2020.02.28. 18:19:11 -
undY1ng #730 Baszki levágtam egy 49 és 67-es csókát, mindegyiknek az egyik legjobb armor set+tátyka+fegyverek.. a hülyéje rámfut azán megdöglik... xD -
Aki tud angolul és még annyira nem vágja a gémet annak ez elég hasznos kis videó lehet. Főleg a barter-es rész a végén.
Utoljára szerkesztette: Metalmilitiakid, 2020.02.27. 21:33:28 -
Nemtom most még lehetséges-e, de régen hányszor vettem fel .366 os AK-t és raktam 7.62-t a tárba vagy fordítva és csak raid-ben vettem észre, hogy nem lő a fegyver xD -
undY1ng #727 Videó eleje: amikor mégcsak ismerkedsz a tarkov-val. 

-
Valódi LVL3 faceshield tesztelve :D
-
undY1ng #725 Bár többesszámot írtam, elég lenne egy darab lányka is ilyen...
-
A reward legalább visszajött restart-al, amit tanultam az esetből. Ha Insurance-ot veszel át vagy reward-ot, ne forgass tárgyakat vagy hajts be válltámaszt. Többszöri próbálkozás után rájöttem, hogy ez volt a probléma. -
1 Move error-al buktam a Bad Rap Evidence teljes reward-ját, majd a következő error-al buktam a 6 db 60 as AK tárat amit leadtam, majd hirtelen kinullázta amit leadtam.... -
Paladin #722
-
Ha emlékszel még, hol vannak az unikornisok, na attól kb 2 sarokra xD -
undY1ng #720 Hol lehet találni ilyen barátnőket?
-
Heh, második vagy talán harmadik alkalommal meg is volt :). Együtt scaveztünk és kilőttem egy laza fejessel. Két oldalról próbáltuk keríteni egy playert aki ránk támadt , elsodródtunk egymástól, elkezdték egymást lőni. Kicsit messzebb voltam, azt láttam hogy eldől valaki és aki állva maradt azt leküldtem egy fejessel. Nah az volt ő :D. -
Majd írd meg amikor első alkalommal valamelyikőtök lelövi a másikat, mert nemtudta pontosan hol van, az a kedvenc dolgom a csapatos játékban :D -
Paladin #717 Recoilt szoktak így húzni. Legtöbbször bemennek a factory kulcsos kijárat folyosójába, és ott. -
Lehet csak bebuggolt a hang valahol. Ott maradt egy sorozat, és ismétlődött folyamosan :). TEgnap a barátnőm megvette a játékot, bementünk az első közös duóra délután. 3 PMC kill, Shoreline Power Stationnál :) + 2 scav player akik szintén partyztak (jól fel voltak már pakolva) és ebből ő szedett le két PMC-t úgy, hogy akkor játszott először egy alap kezdő fegyverrel szar lőszerrel amit a játék adott :D Simán ki is jöttünk megrakodva... amikor én elkezdtem, kb 20 kör után jöttem ki először :D. Kemény :D. Bár az igaz PUBG-ban is jobb volt nálunk :D. -
Nemtom hogy már feltalálták a feneketlen táskát vagy a gyerek több Magbox-al jött be Intherchange-re, de volt 1 AK-74-es PMC aki nem viccelek 15 percen keresztül lőtt 5-10-es burst-ökben, néha full tár kilövéssel megállás nélkül amíg én sunyultam körbe a cuccaimat összeszedni. Mindig vártam-vártam, hogy hátha abbahagyja és nem. Lehet recoil skill-t húzott vagy nemtom, de elég irritáló volt hogy folyamatosan zajongott. -
Én most azon vagyok kiakadva, hogy egymás után 2x történik az, hogy factory-n simán kinyírom a playereket és a Scav az AK-74 el, amiben legjobb esetben is PS ammo van 2 hitből megöl Torax-al 4 es armor-ban úgy hogy legalább 30+ volt az armor-ban mind a két alkalommal. Nem is az, hogy ledarál vagy valami csak kajabál egyet és két laza semi lövés és esek. -
undY1ng #713 Most komolyan elvesztettem az aránylag értékes cuccaimat miután kijöttem élve FACTORY-ról SCAV-al? Írt egy errort mielőtt áthúzhattam volna a cuccokat és ennyi volt... -
Meg ha vmi nyugodt elzárt helyen vagy a világ végén akkor egy kinyithatatlan ajtó rugdosása (Breach) is segít. A melee támadás meg csak akkor ha meg is ütsz valakit sajnos, a levegőbe csapkodás nem. -
Kösz a tippeket, be is vetem őket. Gránát + buckshott egybe :) -
Paladin #710 Gránátdobás, melee támadás (a leghatékonyabb úgy tudom), és túlterhelve GYALOGLÁS. (Futás nem!)
Én egyszerűen teleraktam a hátizsákom buckshottal, valami olcsó fegyver, és mentem scav-szellemű lootolós kört pmc-vel. Ahogy jöttek cuccok, dobáltam ki a buckshotot. Közben esetleg más küldit is megcsináltam, amit lehetett. -
undY1ng #709 Már most kezdődik a retardált lag. -
Ha jól értelmeztem, a gránátdobás is fejleszti. Nekem is erre kellene most gyúrni, úgyhogy be is vásároltam gránátokból és minden körben igyekszem eldobni 1-2 darabot... Illetve talán az ugrálás is fejelszti. -
Strenght fejlesztésre nincs valami jó tippetek ? Azon kívül hogy szaladjak túlterhelve.. Valahogy sosem vagyok túlterhelve :) Kéne a 3 szintű skill. -
A dropot nem tudom, de a szabályokról kb annyi, hogy minden játékos 1m pénzzel indul és 1 gamma tárolóval. A verseny végéig 7 órájuk van minnél több pénzt összeharácsolni. -
Pont most tudtam végre megcsinálni a pisztoly killes küldit Factory-n eddig mindig full geares gyerekek voltak még a 5-7-el is csak 1 kill tudtam hozni eddig, most simán meglett a maradék mert nagyrészt lvl 3 gear-esek voltak azokat meg átütöttem.
Itt mi a lényeg am? Ki hoz össze az adott idő alatt több pénzt? Illetve mi ez a !drop spam közben, sehol nem látom hogy active drop lenne írva. -
Amíg nem igazán megbizhatóak a serverek addig lehet nézni pár nagyobb streamer bajnokságát.
¯\_(ツ)_/¯