2093
  • JonasSandor
    Az szép
  • Metalmilitiakid
    Mentem sztem vagy 6 rendes raid-et meg vagy 100 scav-et aztán elengedtem :D
  • Szabi #2051
  • Szabi #2050
    amikor wipe után megjelentek a csalók én elengedtem már január végén :D

kíváncsian várom a wipe-ot, utzánna ránézek megint, de tartok töle hogy megint elhasal valamin a játék
  • undY1ng #2048
    Te meddig jutottál ebben a wipe-ban? Nálam Február elején költözés volt aztán azóta hozzá se nyúltam pedig elég hamar feltornáztam lvl 32-ig. Pedig kedvem az lett volna csak közben másik játékok is megjelentek. :(
  • JonasSandor
    Teljes verziója?
  • Metalmilitiakid
    Honnan szedtél ilyen pontos infót? A legdedikáltabb tarkov követők/kreátorok se tudtak még hónapot se tippelni, te meg még napot is tudtál? :D
  • undY1ng #2045
    Yeah, az még nincs megerősítve, hogy augusztuban mikor.
  • TomStorm
    Én úgy tudtam juli20 a wipe de most Augusztusi pletykák vannak
  • Metalmilitiakid
    Nem emlékszem pontosan mikor volt az utolsó nagy update de tuti február óta, szóval igen változtattak javítottak dolgokat. Egy rakás recoil csökkentés volt mindenfelé, különböző ammo-kat pakolgattak ide oda. De szerintem már várd meg a wipe-ot mert elviekben egy jópár új mechanika jön majd vele.
  • undY1ng #2043
    Kb. február óta nem igazán nyúltam a gamohoz. Azóta valami érdemleges változtatás? Gondolom nemsokára megint wipehype, biztos kezdeni fogok... Csak most rengeteg másik cím is megjelent (Diablo 4, Warzone 2 / Apex Legends szezonok D:).
  • Metalmilitiakid
    Ja, ha azóta hogy megcsináltuk nem nyúltak hozzá akkor én se ajánlanám, mert akkor nagyon sok minden hiányzik.
  • Metalmilitiakid
    Igen van, a játék fő menüben megtalálod.
  • TomStorm
    Maradt is az ami volt.10% kb.ami Magyar.Nem érdemes átváltani inkább zavaró mint hasznos
  • Norbertboy
    Magyar nyelv van a játékban? Láttam, régen volt valami próbálkozás.
  • Metalmilitiakid
    Ebben a wipe-ben elég sokat látom a jobb fent a conncection issue jelölő kis ikont villogni.
  • undY1ng #2037
    Nálatok is vannak lag problémák némelyik szerveren? Csak a hozzám legközelebbi van bejelölve (EU Central, South, East) amin 25-35 közötti pingeket mutat, mégis mikor belépek jobb felső sarok 100-130 között ugrál.
    Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2023.01.17. 19:10:56
  • undY1ng #2036
    Értem, köszi! Ezért is próbálom szinten tartani mindkettő statot. :D
  • Metalmilitiakid
    Annyit még nem használtam, de egyik videóban azt mondták, hogy ha túl vagy egy bizonyos end vagy str szinten akkor abból kevesebbet kapsz. Pl ha 20 as str-ed van és 3-as end akkor str-ből már lehet csak a 0.45-öt kapod elsőre, de az end-ből még a 0.9-et.
  • undY1ng #2034
    Ha jól látom ez is úgy akar működni mint való véletben, hogy napról napra jobban fejlődik tőle a kari (azaz több pontot kap)?
    Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2023.01.14. 22:17:10
  • Metalmilitiakid
    Random. Mind a kettőt adja.
  • undY1ng #2032
    Aki(k)nek megvan a GYM hideout-ban, mi alapján van az, hogy ENDURANCE vagy STRENGTH-et növel? Overweight kell lenned, hogy STR-t adjon?
  • undY1ng #2031
    Srácok ha nagyon rossz a képkockasebesség akkor a sound-on belül kapcsoljátok ki a "BINAURAL AUDIO"-t. A játék jelen formájában bugos és az miatt lehetnek masszív fps dropok!
    Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2023.01.05. 17:44:36
  • undY1ng #2030
    Nem csodálkoznék ha lehetne ilyet állítani. :D
  • Kissssss0 #2029
    csini t-x scavminátorok nincsenek állítható mellekkel?
    Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2022.12.30. 00:51:38
  • undY1ng #2028
    Itt működik minden, kivéve a wipe hype szerver összeomlásokat és egyéb társait.

Ui.: Mostmár nem T800 hanem T1000-es scavek mászkálnak.
  • TomStorm
    Nálam töltőképernyőn kifagy és újraindul a gép most így patch után.
    Másnál esetleg van ilyen gond?
  • Metalmilitiakid
    Tarkov főleg proci terhelő, ha medium felé teszed akkor elkezdi a VGA-t részesíteni előnyben terhelésnél, ha mediumon hagyod akkor a procit. Mivel gyengébb a VGA-d ezért ott lett bottleneck high-on.
  • Szabi #2025
    én 3570k-val és 1050ti-al játszottam, de szinte élvezhetetlen volt low-on is, proci 50-60 % kiterheltség, vga 100%

kaptam egy régebbi i9-et, hát bakker 1-2%-os proci terhelés, vga ugyanúgy 100% és high-on okés, médiumon 100+ fps, azóta se értem
    Utoljára szerkesztette: Szabi, 2022.11.29. 08:25:01
  • undY1ng #2024
    Természetesen én nem csak ezért a játékért újítottam be.... érdekelnek jövőbeni címek is. :)
  • Metalmilitiakid
    Hát nemtom, hogy csak azért megéri most kiadni pénzt egy 30xx-re.
  • undY1ng #2022
    Nincs fps vesztés, marad stabilan is scope-ban!
  • kopaszeger
    Köszönöm a válaszod megoldódott kicsit szar a rendszerük.
  • Metalmilitiakid
    A scope-nál még mindig buksz 30-40 fps-t? Mert nekem valamivel jobb lett de még mindig elszáll az FPS ha használom.
  • undY1ng #2019
    Tapasztalat az új gép beszerzése után (fontosabb adatok: ryzen 5600x, msi rtx 3070, 32 gb 3200mhz ram) a játék annyival lett smoothabb, hogy:

- Végre nincs képszaggatás a scope-ban.
    - Eltűntek a fight közbeni beakadás micro fps lagok és ezek által is sokkal többször sikerül nyertesen kikerülni a harcokból.
    - A 32 gb ram-mal a játék több mint a felét megeszi (Tarkov sheeets).
    - Lighthouse tud még csúnyán beszaggatni de az tudjuk, hogy optimalizálatlan.
    - Ezerszer élvezetesebb így a gamo.

Gyorsan nagyvonalakban ennyi.
  • Metalmilitiakid
    odáig eljutsz hogy kiválasztod hogy milyen verziót szeretnél és ott megáll?
  • kopaszeger
    köszi igen sztem is de nem enged belépni a fizetős részre mert valószinű a bug
  • Metalmilitiakid
    Azt tudom elképzelni hogy a black friday sales miatt esetleg kicsit be van akadva az oldal, de magának a vásárlásnak elég egyértelműnek kellene lennie, csak felmész a tarkov oldalra és upgrade-elsz. Van esetleg vmi hibaüzenet amit kidob vagy ilyesmi? Vagy el se jutsz a fizetésig?
  • kopaszeger
    sziasztok
    Olyan kérdésem lenne hogy az alap játékkal rendelkezem és szeretném uppdatelni a legnagyobbra de sehogy nem engedi,tudom hogy fizetni kell érte.
    https://gameslikefinder.com/article/upgrade-tarkov-edition/ ennek az oldalnak a segítségével próbáltam de semmi.
    Esetleg vki tudna segíteni?
  • undY1ng #2014
    Első 0.25 aztán folyamatosan feleződik az adott pályán.