2107

escapefromtarkov.com | elővétel | térkép | reddit | kezdőknek segítség | bővebb gyorstalpaló | küldetések magyarul
-
A profilodban az a legfelső jobb oldalt. Security settings. -
priluki #2066 Köszi, belépek a weboldalon ,de ott hol van ez a két lépcsős azonosítás beállítása? mert nem találom -
Ha a weboldalon betudsz lépni próbálj meg beállítani 2 lépcsős azonosítást és akkor elviekben nem kell email. Ha az sem megy email nélkül akkor írni kell a support és elmagyarázni mi történt. Jobbat igazából nem tudok így hírtelen mert úgy látom a change email funkció az nem létezik mert nekem is ki van szürkítve. -
priluki #2064 Üdv ,tudna valaki segíteni? 2 éve nem nagyon játszottam közbe lecseréltem a gépemet is ,és most ,hogy ránéznék a játéra ,kiderült meg szűnt az email címem amivel anno megvettem (5éve) ..gondoltam nem gond , van mésodlagos email ,meg titkos kérdés szóval be tudtam lépni a weben a profilomba,letöltöttem a launchert de a azt nem tudom elindítani a gépen ugyanis ,miután be írom a jelszót, küldi a megerősítő kódot a megszűnt email címre.. ha azt választom ,hogy "unable the sign in?" akkor meg csak reset passwordot tudok kérni persze azt is a megszűnt e mail címre külldi.. na ilyenkor mi van ? -
JonasSandor #2063 Ja kb csak azok meg a tesó 6 al szórakoznak egy sort, így náluk is ilyen hányatott lenne. Xdxdxdxd -
undY1ng #2062 De még így is jó ez a sz*r játék. :( -
Ja például ott van a Starfield, odaadva rendes fejlesztőknek :D -
JonasSandor #2060 Szánalmas egy banda, ha odaadnák valami rendes fejlesztőkhöz már réges rég összedobták volna az egészet, azt nem menne még évekig ez a hánykolódás.
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2023.09.05. 17:44:21 -
undY1ng #2059 De kajak még a koronásoknak is megkellene venni? :D -
Elviekben egy teljesen más gárda dolgozik az Arénán, max a reklámozás vesz el szerintem időt az sima Tarkov-tól, az meg sose lesz kész, szóval nem lepődök meg, hogy más irányba is mennek. -
JonasSandor #2057 Ez vicc a köbön
Még az alapjátékot se csinálták meg, de már aréna mellékágat tolják:D :D :D -
JonasSandor #2056 -
A megszokott csoportom eloszlott random játékokra, meg őszintén én is. Majd meglátjuk hátha most a wipe-al megint megindulunk. -
undY1ng #2054 H-h? :( -
JonasSandor #2053 Az szép -
Mentem sztem vagy 6 rendes raid-et meg vagy 100 scav-et aztán elengedtem :D -
-
amikor wipe után megjelentek a csalók én elengedtem már január végén :D
kíváncsian várom a wipe-ot, utzánna ránézek megint, de tartok töle hogy megint elhasal valamin a játék -
undY1ng #2048 Te meddig jutottál ebben a wipe-ban? Nálam Február elején költözés volt aztán azóta hozzá se nyúltam pedig elég hamar feltornáztam lvl 32-ig. Pedig kedvem az lett volna csak közben másik játékok is megjelentek. :( -
JonasSandor #2048 Teljes verziója? -
Honnan szedtél ilyen pontos infót? A legdedikáltabb tarkov követők/kreátorok se tudtak még hónapot se tippelni, te meg még napot is tudtál? :D -
undY1ng #2045 Yeah, az még nincs megerősítve, hogy augusztuban mikor. -
TomStorm #2045 Én úgy tudtam juli20 a wipe de most Augusztusi pletykák vannak -
Nem emlékszem pontosan mikor volt az utolsó nagy update de tuti február óta, szóval igen változtattak javítottak dolgokat. Egy rakás recoil csökkentés volt mindenfelé, különböző ammo-kat pakolgattak ide oda. De szerintem már várd meg a wipe-ot mert elviekben egy jópár új mechanika jön majd vele. -
undY1ng #2043 Kb. február óta nem igazán nyúltam a gamohoz. Azóta valami érdemleges változtatás? Gondolom nemsokára megint wipehype, biztos kezdeni fogok... Csak most rengeteg másik cím is megjelent (Diablo 4, Warzone 2 / Apex Legends szezonok D:). -
Ja, ha azóta hogy megcsináltuk nem nyúltak hozzá akkor én se ajánlanám, mert akkor nagyon sok minden hiányzik. -
Igen van, a játék fő menüben megtalálod. -
TomStorm #2039 Maradt is az ami volt.10% kb.ami Magyar.Nem érdemes átváltani inkább zavaró mint hasznos -
Norbertboy #2039 Magyar nyelv van a játékban? Láttam, régen volt valami próbálkozás. -
Ebben a wipe-ben elég sokat látom a jobb fent a conncection issue jelölő kis ikont villogni. -
undY1ng #2037 Nálatok is vannak lag problémák némelyik szerveren? Csak a hozzám legközelebbi van bejelölve (EU Central, South, East) amin 25-35 közötti pingeket mutat, mégis mikor belépek jobb felső sarok 100-130 között ugrál.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2023.01.17. 19:10:56 -
undY1ng #2036 Értem, köszi! Ezért is próbálom szinten tartani mindkettő statot. :D -
Annyit még nem használtam, de egyik videóban azt mondták, hogy ha túl vagy egy bizonyos end vagy str szinten akkor abból kevesebbet kapsz. Pl ha 20 as str-ed van és 3-as end akkor str-ből már lehet csak a 0.45-öt kapod elsőre, de az end-ből még a 0.9-et. -
undY1ng #2034 Ha jól látom ez is úgy akar működni mint való véletben, hogy napról napra jobban fejlődik tőle a kari (azaz több pontot kap)?
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2023.01.14. 22:17:10 -
Random. Mind a kettőt adja. -
undY1ng #2032 Aki(k)nek megvan a GYM hideout-ban, mi alapján van az, hogy ENDURANCE vagy STRENGTH-et növel? Overweight kell lenned, hogy STR-t adjon? -
undY1ng #2031 Srácok ha nagyon rossz a képkockasebesség akkor a sound-on belül kapcsoljátok ki a "BINAURAL AUDIO"-t. A játék jelen formájában bugos és az miatt lehetnek masszív fps dropok!
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2023.01.05. 17:44:36 -
undY1ng #2030 Nem csodálkoznék ha lehetne ilyet állítani. :D -
Kissssss0 #2029 csini t-x scavminátorok nincsenek állítható mellekkel?
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2022.12.30. 00:51:38 -
undY1ng #2028 Itt működik minden, kivéve a wipe hype szerver összeomlásokat és egyéb társait.
Ui.: Mostmár nem T800 hanem T1000-es scavek mászkálnak.