2093
escapefromtarkov.com | elővétel | térkép | reddit | kezdőknek segítség | bővebb gyorstalpaló | küldetések magyarul
-
undY1ng #1732 Csak török szerver beállítva nagyon sokszor komolyan mondom csak Solo szerverekre dob be... haverral nem egyszer mentünk be olyan raidekbe, hogy csak scaveket öltünk, egy fegyver nem sült el és full loottal jöttünk ki. Tökéletes a küldis runokhoz. -
priluki #1731 Szerintem félre értettétek a nehezítést.. pont az lenne a lényeg ,hogy a pl best armorhoz nehezebb lenne hozzá jutni és aki napi 10 órát játszik az se fog állandóan abban rohangálni ,így lesz esélye annak is aki nem ilyen hc kocka.. legalább is én így értelmeztem meg ezt tartom logikusnak, én se hoztam még ki vga-t de nincs is rá szükségem ha kell valami megveszem.. én a playerek meg a scavek gearjéből élek.. meg ami épp a lábam elött hever amerre megyek. -
#1730 Nem, én magamhoz hasonlítom. És én se pro killer nem vagyok, se nem ismerek minden kiskaput és így is nevetségesen egyszerű az élet a játékban. Konkrétan most kisebb player-ekkel játszom akik újak és csak akkor loot-olok bármit ha ők már tele vannak és így sincs semmire gondom a játékban. Pedig még bitcoin farmom sincs, se hatchet run-olni nem szoktam. Napi 3 órát jászom kb. 3-4 nap a héten. Az eleve iszonyat rossz mentalitás a játékban, hogy videókari meg filter, meg ledx meg rolex meg még kitudja mi. Sokkal több pénzt hozol ki, hogy kis egyszerű loot helyekre mész ahol nem 3 hatchling meg 4 chad akar még ugyanúgy loot-olni mint te. Én se hoztam még ki egyetlen VGA-t/LEDX-et se, mégis megélek. -
TomStorm #1729 Interchange-be van bőven.Irodákba,polcokon,információs pontoknál -
nordan #1728 hova legyen nehezebb?? level 35 vagyok és egyetlen kurva videó karit vagy air filtert vagy 3 féle stimet még nem is láttam.........leírom még egyszer olyanokhoz hasonlítgatod a játékosok 90% át akik napi 10-12-14-16 órát játszanak 7/7 hetente -
#1727 Amit én már írtam, hogy ha nem lehet fegyvert, armor-t és lőszert venni Flea Market-en. Akkor mindenkinek a vendor reset-ből és amit lelő a pályán kell élnie(mint régen a játék elején). Mindegy mennyi pénzed van, ha nem tudod megvenni amit szeretnél mert senkinél nem lehet kapni. Így lenne értelme annak, hogy nehezebb legyen a gear-hez jutás. Az aki napi 25 órát öl a játékba mindenképp előrébb lesz mint bárki más és ez teljesen normális, de legalább nem lenne az, hogy lvl 12-es világát nem tudja potato darál le Recoil build SA-58-al M61-el Altyn Slick-ben és csak azért nem hal meg mert az armor megmenti mert ő lvl1-től lvl10-ig csak hatchet run-olt hogy legyen pénze ahogy eléri a Flea-t.
Tökéletesen soha nem lehet kibalanszolni és nem is kell mert akkor játszhatnánk CS:GO-t ahol minden meccs elején teljesen nulláról kezdesz. Így legalább jobban meggondolná az ember, hogy melyik körre és miért viszi be azt az 1 Slick-et amit reset-enként kap mert mondjuk 3-4 óráig nem kap másikat ha le nem lő valakit benne. Így legalább minden armor és fegyver látna játékot nem csak a kiválasztott 3-4 meta cucc. Az elmúlt időszakban Shorline-oztam főleg és talán összesen 1x botlottam a héten olyan PMC-be aki nem legalább LVL5 armor-ban volt és nem Hatchling volt. -
#1726 Nekem a 25 VGA-val gyakorlatilag végtelen pénzem van. Megyek egy pár kört egy nap, azt a bitcoinfarm meg a sikeres raidek bőven betakarják. Ha nem lesz hamarosan wipe, szerintem meg lesz a 200milla simán. -
nordan #1725 ne legyen ilyen könnyű geart szerezni......elmondanám ezzel csak a mezei játékosokat szopatnák meg 86 szorosan....a HC playerek meg akik ilyen kempelős durva arcok ugyanúgy 1 hét alatt max 2 kimaxolnák a bázist és még könyebben ölnék a sima playereket akik a 90%.....honnan szeditek ezt a marhaságot,hogy majd akkor jobb lesz? egy HC max tol egy órával többet....neked az 2 hét.........vagy 1 hónap -
priluki #1724 Elolvastam amiket írtatok vannak jó ötletek, én is kezdetektől játtszom a játékkal de ráuntam a hibákra meg a többire amik nem javulnak..igy minden wipe- ba elkezdem kb 35 szintig jutok aztán félre teszem pl ebbe a wipe-ba már szinte csak factor-t toltam a kemperek miatt.. a küldiket kivéve.. (egyépként én is 4-max5 gear ,semmi flanc és 13 a K/D) Namost én is affelé hajlok hogy ne legyen ilyen könnyű szerezni se pénzt se a többit.. de isten irgalmazz nekünk eddig is mennyi a kemper.. nem bírom elviselni ha egy ilyen lő le :D szóval akkor legyen már az ,hogy igen addig maradjak bennt amíg akarok és ott hagyjam el a mapot ahol akarom.. ne exitek legyenek.. realsztikus akar lenni de a kerítésen nem tudok átmászni? :D ezzel az exit kemp meg is szűnne.. -
#1723 Fel kell venni az új ballistic szempát :DDDDD -
nordan #1722 jaja ilyenek is vannak nekünk is ez volt tegnap, hárman nem találtuk Cotagge-ban a shotis scevet aki kifejeselte a havert fullos gearben......... -
#1721 Én már pont az ellenkezőnél járok lassan. Most a patch után simán meglehet azt csinálni, hogy aggro-zol egy Scav-et és egyszerűen elfutsz és nem lő hátba mert már annyira le van butítva. Az egyetlen dolog amit nem szerettem a dropshot, de azt meg szintén javították a patch-ben. Meg a másik, hogy most már nem harcolnak hanem inkább futnak és elbújnak. Tegnap 3x volt olyan, hogy rálőttem egy Scav-re mert kellett a Scav kill de nem halt meg elsőre, elkezdett futni egy fedezék mögé és úgy eltűnt, hogy hárman kerestük 200 méteres körzetben és nem találtuk meg. Régen nem voltak ennyire gyávák. -
nordan #1720 már annak is örülnék ha a scavek 50 méterről kapáslövésben nem ölnének meg szemlövéssel kacsavadász sörét ammo/ buckshot/-val -
#1719 Én Pestily, Veritas meg Jesse (néha még Onepeg) Nikita-s podcast-jait szoktam időnként nézni és nekem nem jön le ez amit te mondasz. Én pont azt látom, hogy a mindig próbálják a casual játékosra levetíteni a dolgokat, hogy tudjanak tippeket adni úgy a fejlesztőknek. Ők is tisztában vannak vele, hogy más max heti 10 órát rak a játékba ők meg napi 10-et. Ez persze nem jelenti azt, hogy nincsenek olyan streamer-ek akik ne lennének olyanok amit te mondasz, de szerintem azokra nem nagyon hallgatnak a fejlesztők. Meg ahogy észrevettem úgy alapból senkire nem hallgatnak :D
A VGA-n meg nem kell meglepődni 96 raid 5.54-es K/D és nekem sincs egy se. Legtöbbször a VGA-k a max endurance-os hatchet runner-ek seggében tűnnek el. Úgy tudsz szerezni ha vmi off meta spawn helyen keresed. Pl. én előző wipe-ban mind a 3-at Mechanic-nak Hidden Cache-ből szedtem össze. Nem volt rövid idő, de jobb mint spawn pontokat rush-olni és belehalni.
A Killa kill-t meg pont csak azért tették bele, hogy aki már nagyon unatkozik a wipe végén tudjon mit csinálni. Az nem casual player-eknek lett szánva. -
nordan #1718 engem csak azért zavar ez,mert ezek befolyásolják a játék fejlesztését....pestily vagy landmark vagy épp ez a srác aki hozzánk képest a 18. dimenzió szintjén nyomja a játékot és 1 hét alatt maxos bázisban kappa konténerrel rohangál 4-500 millió rubeles stash-el....egyfolytában unatkozik és jönnek a hülye ötletekkel ,hogy jaj ez de könnyű az de könnyű....én meg a 2. wipeom tolom és ezidő alatt 1x tudtam megölni Killat pl, közben a meccseim nagy részét interen nyomom.....ezek meg 1 óra alatt megölik 10x......
oké,hogy HC a game ,de nem ebből az 1% ból kéne kiindulni és nem, nem akarok super mario szintű lövöldét,de valamit balancolhatnának...az se normális,hogy level 34 vagyok és egyetlen darab videó kártyát se találtam még pl....165 rad alatt 2.22-es K/D vel ami nem is annyira faszláma szint ugyebár -
#1717 Na látom végre összeszedi magát a COD egy kicsikét...hmm..oh wait. ( ) Viccet félretéve, én is szerettem a játékot amikor megjelent. Első verzió óta megvan a játék, de amióta rászabadultak a "profi" streamer playerek azóta sajna nekem elveszett a varázsa. Persze még a játék most is jó biztos.
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2021.04.04. 10:24:56 -
nordan #1716 oké sztem megyek csillámpónizni
-
Paladin #1715 Pontosan -
#1714 Én azért távot és társait azért se tennék, mert szerintem ennek max olyan 10 méterig lenne szabadna működnie és akkor is csak ha látod az embert. Olyat semmiképp nem szeretnék ebbe a játékba, hogy falon át meg messziről mutassa ki a haverod. Annyira tényleg tudnod kell mit csináltok egy szakaszként, hogy ez ne legyen gond. -
Paladin #1713 Alapvetően nem értenék egyet veled, ha nem lenne az, amit Metalmilitiakid írt - az egyforma karakterek. Ha könnyen ránézésre meg tudnád különböztetni a társaid, legalább annyira, mint irl, akkor simán elvárható lenne, hogy igenis tudjátok, ki merre jár.
-
#1712 Hát igen, hihetetlen sokat tud segíteni egy apró kis jel. Nem kell semmi extra. Ami még nagyon fontos, egy kis jel, és alatt az hogy milyen messze van. PUBG-ben sokszor semmit nem ért, hogy láttam a társam jelét, de nem tudtam pontosan hogy 10 méterre vagy 100 méterre van. Deadside-ban ez is jól el van találva, kis háromszög, mellette a névvel (ez nem fontos hisz tudom kivel játszom :) ), alatta a méter, ha messze van akkor pl. 1,2 km.). Ez annyira alap, minden squad-os gamában benne kéne lenni. Mivel játékról beszélünk, és ugye játszanánk... és élveznénk :) ha a fejlesztők hagynák :D. Apró dolog, de rettenet megnöveli a játékélményt.
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2021.04.03. 18:05:32 -
#1711 -
nordan #1710 ezzel nagyon egyetértek 3 haverral hosszú évek óta játszunk mindenfélét....,Tarkovban sokszor megyünk 3 an vagy 4-en, de hogy Discordon 1 percenként azt kell kérdezni hol vagy? az te vagy? az itt te vagy? te léptél fára? te fegyvereltél? te ittál? stb stb stb kuuuurvára idegesítő, nem értem miért ne láthatnánk valami jellel a partitagokat! IRL se lövik le egymást 2 percenként egy szakasz tagjai -
#1709 Nem akarok én sem offolni, de így korrekt ha leírom. MEg kell hogy kövesselek, lenyomtam a Deadside-ben 30 órát, egyre jobban tetszik, és valóban van némi párhuzam a Tarkov-hoz képest. Azzal a különbséggel, hogy a Tarkov nekem mindig a szenvedésről, kínlódásról szólt, itt meg szórakoztató a játékmenet. Az extra cuccot áruló trader pl. bent spawnol a területen, ha oda akarsz menni, vinned kell a pénzt is ami plussz kockázat ha kimész a védett zónából. Hasonlót akarnak a jövőben a Tarkovban is. És végre át tudok mászni a kerítéseken :) No az igaz h van még mit dolgozzanak ezen a téren, de legalább lehet. Tetőre is mászhatok stb.
Tarkovval jelenleg a legnagyobb gondom, hogy megvettem anno az alap játékot, felfeleltetem jóféle euróért az utolsó előtti csomagig, nem kevés pénzembe volt és kb. egy fél éve nem tudok játszani vele, mert nem enged be a játék. Ill. Nem engedi feltelepíteni. A telepítés végén mindig kapok egy hibaüzenetet, hogy a telepítésnél hiba akadt és ennyi. Próbáltam mindent amit a neten fel lehet lelni, de nem működik semmi. Azóta már volt újra telepítve a gépem is, de nem változott semmi. ÍDe már elengedtem, gebedjenek meg, pont jó erre a célra a Deadside is :D. HA Partyzunk, látjuk egymást stb. van pár okos megoldás. Pl. gyógyszernél, kajánál ha gyors gombon van pl. a kötszer és elfogy az adott típus, automatikusan bekerül a táskából a más típusú, de azonos jellegű termék. Másik med, más kaja stb. DE tényleg nem akarok offolni (bár megtettem sry).
Tarkov rettenet jó játék... lenne, de túl van gondolva. És igen, igazad volt. A Deadside jó játék :)
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2021.04.03. 12:23:40 -
#1708 Veritas-nak erre is volt válasza, hogy milyen sok minden van amúgy a játékban ami nem oda való, de megszoktuk. Pl. ajtónál miért jelenik meg egy választó képernyő vagy miért van fehér kis pont amikor loot van előtted és társai. Ez mind pont ugyanannyira nem való a játékba csak mivel nagyon rég benne van megszoktad. Az is úgy lenne szép, ha ajtóhoz érsz mindenre van egy külön gomb és neked kell rá emlékezni. Táska a földön külön gomb van a felvételre meg külön a loot-olásra de nem mutatja mi az tudnod kell fejből. Annyi ilyen dolog van ami "nem illik" a játékba de megszoktuk már mert benne van. Hidd el ha tényleg olyan lenne hogy nem rikító színben van és csak akkor látod ha 10 méteren belül van rálátással az haver fel se tűnne, hogy extra van a játékban pár alkalom után. Én se hiszem, hogy belerakják de nem értek egyet azzal, hogy nem illik bele a játékba. Vagy kapj teljesen custom-re csinálható karaktert és gear-t vagy legyen vmi jelölés. Vagy marad ez a reménykedjünk abban, hogy nem crouch walk-ol be kettőnk közé vki hasonló gear-ben :D -
TomStorm #1707 Igen.Trió és az felett már több évnyi összeszokás hozhat eredményt.Akár különböző játékokban de egy csapat.
Itt Tarkov-ban már egy random duo is bukta.Persze megoldás lehet az amit írtál és lehet sokaknak bejönne mondjuk egy opcionálisan kapcsolható ingame jelölés de az szerintem nem ide való -
#1706 Én már megszoktam, de ettől még ez a módszer sem realisztikus :)
Pont ezért nem játszok random emberekkel és általában csak Duo nagyon max Trio. Mert sajnos afelett a legtöbb ember már nem képes rendesen kommunikálni és figyelni a másikra. Nagy szerencse ha találsz olyan embereket akikben megvan a fegyelem ahhoz, hogy mondják mindig becsületesen, hogy hova mennek és mit néznek. -
TomStorm #1705 Ha meg rohangálás van,ész nélkül kapkodás akkor annak a squad-nak úgyis annyi:D -
TomStorm #1704 Oké de van egy rossz hírem.Nem fogják ezt beletenni úgyhogy szokd meg:)
Hozzáteszem nekem ezzel sose volt gondom társak helyezkedésével főleg ha van egy leader.Duo-ba meg mindig tudom hol van -
#1703 Ez már egyre több pályán egyre több kijáratnál működik. Szerintem már kb minden pályán van olyan amihez vmit csinálni kell. Kivéve Factory. -
#1702 Ezzel nem értek egyet. Szerintem pont, hogy az nevetséges, hogy nem tudod külsőre megkülönböztetni az embert. A karszalag az vicc, bárkin lehet épp olyan színű mint rajtad. Ami szerintem lebutítja a játékot és nagyon kivesz az élményből az a következő.
"Jó akkor háromra mindenki lehasal!"
"QE QE GYORSAN"
"Én vagyok az ajtóban, miért lősz rám?????"
"Rajtad van TV meg ACHC??"
És mind ez 10 méteren belül lévő emberek közt. Na ez az ami igazán nem való a játékba. Egy apró zöld pont senkit nem zavarna, kb 2 nap után már fel se tűnne, hogy "kivesz a valóságból". -
TomStorm #1701 Én nagyon szeretem Tarkov harcászati/Fegyverkezési részét nagyon igényes a mozgás is a grafika is a statisztikai része de bakker Deatmatch alapú az egesz még mindig!!És nem erről volt szó!Ezt teszteljük 5 éve!Ezt kellene már végre felfogniuk fejlesztőknek akik ezidáig tele vannak pénzel és képtelenek akár egy új mapot is megnyitni ami roadmap szerint a 100%-os nyitás szerintem 2 éve lajárt:D -
TomStorm #1700 És a kijutási ponthoz is valami feladat nem odaállsz és kinnt vagy.. -
TomStorm #1699 Ne azt ne.Az nagyon lebutítja a játékot.Ott a karszalag fehér az elég.
Kifutások meg pont ezért vannak amit írtam.Egyszer úgyis ki kell menni hát nem mindegy mikor megy ki aki akar?
Ha lenne egy nagyobb map(összekötve minden) és csekély kijutási pont esetleg 1-2 safe zone traderrel időlimit nélkül na az adná nagyon! -
#1698 Nem magával a K/D ratio-val van a baj, az nem baj ha van egy mutató. A probléma azzal van, hogy sok játékos arra játszik csak, hogy beszalad levadászik annyi PMC-t amennyiből úgy érzi, hogy elég cuccot összeszed ami neki kell és nem fér több majd kiszalad. Max még megnézi a drága cuccok spawn-ját. Nem csinálnak Task-ot meg semmi ilyesmit, egyszerűen csak egy Free for all FPS játékként tekintik ahol ki kell jönni ahhoz hogy egy új kör kezdődjön. Ezért akarják pl. a karma rendszert behozni a Voip-al. Mert ha nehezedik a játék ha mindenkit lelősz aki mozog akkor ráfognak szokni, hogy nem vadásznak le mindenkit mert lehet, hogy USEC vagy Bear kitudja (azt, hogy miként lehet majd őket megkülönböztetni az engem is érdekelne) és akkor utána mindenki őket vadássza majd. Valahogy azt kell elérni, hogy megváltozzon a játékosok nézőpontja a játékról. Pl. én úgy játszom ahogy lentebb leírtam és volt már rá példa, hogy Discord-on random sráccal elmentem Duo-ba (azóta se teszek ilyet) és konkrétan majdnem undorodva mondta, hogy "Én nem fogok Rat-ként játszani.", pedig aztán én közöl se vagyok a Rat valós fogalmához.
A megkülönböztetésről, meg Veritas-nak volt egy jó ötlete és azt támogatnám am. Hogy ha valakivel Squad-ban vagy és szabad rálátásod van a fejére vagy a felsőtestére és 10 méteren belül van akkor legyen már rajta egy kis színes jel, hogy friendly. Értem én hogy realistic, de a valóságban nem 2 arc van és mindenki full ugyanazt a gear-t hordja hanem megismered egy ismerős arcát vagy felszerelését még nyomás alatt is azért nagyrészt. Pl. ne legyen látható falon/bokron át, tűnjön el, ha flash/concussion hatása alatt állsz, de szerintem alapból kellene a játékba. -
undY1ng #1697 Akkor csak én vagyok az aki jelenleg nagyon élvezi a játékot, pedig már 500+ óra van benne és még mindig nem tudom megunni a kiégések ellenére is.
Viszont tapasztalom azt is amit metalkid ír... én reménykedem benne, hogy ha egyszer megjelenik, ugyanúgy fent fog jó sokáig állni, mert még egy ilyen FPS nincs a piacon, az tuti. -
TomStorm #1696 Azokba mind zombik meg mutánsok vannak:D
Ez azoktól komolyabb de Off topik hagyjuk -
TomStorm #1695 Szerintem ebből már az alapötlet nem lesz megvalósítva.Sajnos..
Flea Market is egy jó nagy baromság volt részükről.Elötte nekem jobban tetszett még ez nem volt.
De hát annyit ötleteltünk már és vártunk hogy én pl.belefáradtam.
Tarkov utcái is bepromózva anno feleslegesen.El se kezdték szerintem csak egy ötlet volt az is:D
K/D ratio-t végleg eltörölném.Főleg egy "survivor" játékban.
Időkorlát még mindig?!?Minek?Had maradjak már bennt addig még akarok legalább ezeken a mini térképeken!Majd kimegyek ha akarok meg mindenki.
Jó volt ez nem azt mondom de mostanra ez a nulla fejlesztés így 6 év után vicc.. -
#1694 Nagyon hosszú szájcséplés, de már le akartam írni valahová. A jelenlegi meglátásom a játék egy részéről.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nemrég(amikor levették a Tetriz barter-t 100 db-re) volt Onepeg-nek egy videója amiben arról beszélt, hogy igazából nem is a BSG teszi tönkre az ekonómiát hanem inkább a játékosok. Arról beszélt, hogy sok játékmeneti hiba és probléma amit jelenleg annak tartunk az sokszor a fejlesztők számára azért nem probléma mert mi nem tudunk előre gondolkodni és látni de ők igen és tudják, hogy ez hogy illik majd a játékba.
Példaképp én nagyon sokáig úgy voltam vele, hogy a Flea Market-et vagy ki kellene venni, vagy erősen le kellene limitálni hogy mit adhatsz/vehetsz, pl. armor-t és fegyvert nem, lőszert igen, thermal-t és éjellátókat nem... Ezt mindig arra alapoztam, hogy a játék sajnos jelenleg egy fordított haranggörbe a gear szempontjából aminek szerintem a fejlesztők pont az ellentettjét szeretnék. Értem itt azt, hogy a legtöbb játékos vagy csupasz/Lvl 2 gear-ben(loot run és társai) van vagy meta gear-ben a közepes gear-ben meg alig van pár ember. Lássuk be ez egy túlélő játékban eléggé irreális hogy mindenkinek mindig jut Slick meg Altyn meg full meta fegyver. Az lenne a cél, hogy kb. raid-enként 1-2 unikornis lenne aki Meta gear-ben tolja és mindenki más pedig a köztes gear-ben lenne és sokkal érdekesebb harcok lennének nem csak az menne hogy az első 5 percben hallod hogy eldarálnak a pálya három végén 360 M995-öt és utána 10 percig csend amíg össze nem találkoznak hanem dinamikusabb harcok lennének.
Ez a gondolkodás módom nemrég megváltozott amikor rájöttem, hogy a full játékban már a Flea Market és minden más is a pályákon lesz szóval ha te megveszel magadnak egy slick-et meg társait azzal el is kell jutnod vissza a bunkeredbe, vagy úgy kell bevásárolnod teljesen hogy már a Flea Market-től mész egyből a küldihez, de akkor nem tudod teljesen mod-olni a fegyvert csak amit ingame is lehet, illetve szépen egyesével kell betároznod az 4 db 60-as táradat és társai. Szóval ha így nézem akkor már nem olyan nagy probléma, hogy könnyen lehet kapni valamit. És persze ez igaz arra is ha eladni akarsz valamit, hogy élve el kell vele jutnod a boltig szóval nem fog senki nagy armor-okat és társait kihozni mert azt tuti bebukod ha lelőnek közben mert azt nem tudod elrakni a Gamma-ba.
Másik téma pedig a pénzszerzés, hogy emberek 100-200 milliókkal ülnek a stash-ben. Szerintem jelenleg is túl könnyű pénzt szerezni a játékban. Iszonyat sok módja van némelyik majdhogynem exploit szint némelyik csak egyszerűen unalmas. Én pl soha nem mentem be úgy raid-be, hogy okés akkor most loot run és megyek a Ledx meg a Marked room vagy valami és mégse volt gondom soha a pénzzel. Nálam úgy szokott menni egy raid, hogy kinézem melyik Task-ot akarom csinálni vagy ha épp Duo-zom akkor a társam, bemegyünk azt csinálni és ha közben 1-2 helyen tudunk egy kis extra pénzt szerezni az király. Nem szaladunk a lövöldözésekre, de ha valaki a közelünkben van azt azért lekapjuk, csak hogy biztonságban legyünk. Ehhez hozzátenném, hogy nem vagyok se pro lövő se igazán pro a játék ismeretben meg minden kiskapuban szóval ha én megtudom csinálni ezeket akkor szerintem bárki aki kb. 500 óra felett beletett már a játékba. Valamint szinte soha nem játszom meta gear-ben csak ha már vmi nagyon felidegesített pl. ölj sniper-el 15 méteren belülről és társai. Általában lvl 4-es gear, mid tier gun és általában BT, M856A1, M80 és társai nem a legdrágább cuccok. Valahogy nekem nem fekszik az, hogy azért nyerek meg egy harcot csak, mert kitankolta a teljes tár lőszert az enemy-től az armor pedig mindent jól csinált az enemy, összezavart és társai, de egyszerűen az armor megmentett a saját balfaszságomtól, szerintem nem erről kellene, hogy szóljon a játék. Hanem a taktikus mozgásról, okos fedezékhasználatról és társai. Sajnos nincs meg minden még a játékban ami ehhez kellene, de azért elég sok minden megvan ami más játékban nincs.
Itt kanyarodnék vissza az első gondolathoz, amiről a videó is szólt. Nagyon sok nyomás éri a fejlesztőket azért, mert nagyon sok player olyan szemmel nézi a játékot, hogy ez egy kicsit hardcore-abb FPS mint az átlag és zavarja őket, ha nem tudnak minden körben ugyanazzal a meta gear-el menni (mintha csinálnál egy Class-t pl. CoD-ban, és ha lesz teljes preset rendszer sajnos ez is lesz belőle...) és megölni legalább 3-5 PMC-t egy körben akkor az már unalmas meg nem tetszik. De valójában ez egy Tactical Survival FPS lesz, ahol pont az a lényeg, hogy akkor kell keresni a harcot ha szükség van rá és nem a harc a lényeg hanem a Task-ok és túlélés. Tudom, hogy jelenleg ez nincs benne a játékban eléggé és félek is, hogy a jelenlegi játékos tábor fele abban a pillanatban eltűnik ahogy Open World lesz a játék és kint lesznek az árusok. Ebben a fejlesztők és játékosok közti félreértésből pedig az ered, hogy most a játékosok azért szidják a fejlesztőket mert a változások nem az ő játékról alkotott képük szerint történnek. Ennek pedig két vége lehet. Az egyik az, hogy a fejlesztők nem engednek a nyomásnak és már most elkezdenek játékosokat veszteni vagy engednek a nyomásnak és akkor a végjáték nem az lesz amire készültek és akkor meg azért lesz baj mert aki meg arra a játékra várt az lesz felháborodva. Szegények eléggé rossz helyzetben vannak jelenleg. -
#1693 Én kipróbáltam. Hát, ezt a szintet már sok évvel ezelőtt hozta az Infestation, vagy a Miscreated, sokkal kidolgozottabb környezetben, és játékmenettel. El lehet vele szöszölni, de aki a Tarkovhoz mérné, az gyorsan felejtse el mert kb. olyan mintha a három lábú fahokedlit mérnénk a fullbőr masszírozós fotelhez :) És nem a Deadside fotel :D