2107

escapefromtarkov.com | elővétel | térkép | reddit | kezdőknek segítség | bővebb gyorstalpaló | küldetések magyarul
-
TomStorm #1746 Ezért kemény ez a game mert ilyen is megtörténik.Mondjuk ilyen velem még nem volt soha,hogy exfil-nél lelőnek de együtt tudok érezni.
Csak egy hiba volt az hogy egyedül voltál.
Exitekhez villanót kell dobálni vagy bármit amid van.
Szerintem Tarkovhoz kell 4-5 EZER óra még elsajátítja az ember.
Van ilyen játék még hogy több ezer óra után ismerjük meg.
Persze lehet Pro-nak hinnie magát bárkinek is pár100 óra után de az nem elég.
És az a kemper se ma kezdhette és nem a Youtuberek a császárok,nem -
undY1ng #1745 Nálam fekete Head volt így, kb egy szúnyog csípés áldozata lehettem volna, de végül sikerült kijutni. :D -
Paladin #1744 Nice :)
Megérdemelted volna az extractot :) -
Ma majdnem megvolt az első fekete Thorax-os kijutás 4 PMC kill után, de persze, hogy 100 méterre az Exit-től kempelt valaki egy bokorban :D
Eddig még soha nem éltem úgy túl harcot, hogy fekete Thorax-al tudjak tovább harcolni most pedig még kettőt úgy kaptam le. -
Azt mindig lassul elviekben, minél több ember farmolja annál tovább tart. -
nordan #1741 kimaradt valami,vagy most hozzátoltak +8 órát egy bitcoin legyártásához? -
Megvásárolni csak a BSG saját oldalán lehet HIVATALOSAN, minden más forgalmazótól veszed akkor kaphatsz random ban-t, ha valahogy rájönnek.
A játék le van magyarítva teljesen, kivéve a hangok, de sok beszéd nincs a játékban.
Elmagyarázni hogy miről szól már kicsit nehezebb. Érdemes videókat, stream-eket nézni. Lényegében van egy karaktered aki fejlődik szintben meg képességekben is ahogy csinálsz dolgokat mint egy MMO-ban. Van egy raktárad ahol tudsz felszereléseket tárolni és abból a raktárból élsz gyakorlatilag. Ha bemész egy meccsre akkor ha meghalsz mindent amit bevittél magaddal elbuksz és csak az lesz a tiéd a végén amivel kijelölt kijutási ponton kijutsz. Van pénz a játékban és nagyrészt abból tudsz bármit csinálni, és ezt a pénzt szeded össze a meccsről kihozott felszerelésből. .A harc maga elég realisztikus, komplex fegyverek és gyógyítási rendszer van, különböző testrészek külön vannak, van vérzés, fájdalom törés társai. Eléggé kemény és idegölő játék és sok időt kell beleírni. Még egy órát írhatnék róla, de inkább nézd saját szemeddel ahogy valaki játszik. -
6600GT #1739 Sziasztok,ha lenne valaki olyan kedves és le írná nekem hogy miről is szól a game bővebben illetve full magyar e?
Valamint hol érdemes megvásárolni..
Köszönöm -
Igen pont ezért vagyok én is úgy vele, hogy nem a pénz szerzést kell csökkenteni hanem a gear hozzáférést. Ha valaki csak napi 2 órát játszik annak pont ez lenne a legjobb. Naponta 1x kiveszi a Bitcoin farmját vagy akár simán szerzett pénzt az mindegy is. Arra a napi 2 órára mindig lesz annyi Armor/Fegyver/Ammo a trader-eknél amit nem fog tudni mind elhasználni. Aztán a kövi nap a 2 órára megint visszatölt a trader 4x is, szóval aki alig játszik annak folyamatosan lesz elérhető gear, aki meg megállás nélkül tolja annak alternatívákat kell majd keresnie mert elfogy a trader-es gear gyorsan. -
undY1ng #1737 Bármilyen olyan polcon (és kukában is) lehetséges, hogy van VGA. Persze interen ez nagyobb eséllyel van, de vannak ugyanúgy bármi ilyen objektumnál. Pl. Customs zöldhátterű gépes teremmel szemben van a baba a vécében, én ott nagyon sokszor találtam már aranyórát a karján.
És egyébként igen jól írja militiakid: nagyon egyszerű pénzt szerezni a játék jelenlegi állapotában. Meghalsz egy runban? Semmi baj, megy újra a kedvenc 200K-s ak-103 build.
Mondjuk én utálom ezt a metageares dolgot, ahányszor volt rajtam Exfil meg hexagrid, az M2 és ULACH (imádom ezt a fejest) ezerszer többször megvédett plexi nélkül.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2021.04.10. 11:10:53 -
Paladin #1736 Egyébként a wipe első raid-jében, amit mentem, scav run volt, interchangen. Ideában spawnoltam valahol, gondoltam benézek az office mögötti kis raktárba. Belépek hátulról, halott player. Lootolom, de közben gondolom megyek is ki, ha itt harcoltak, jártak, tuti nincs semmi. Azért mégis körbenéztem. A hullától két méterre a polcon graphics card. Oooké... :)
Ki is vittem :) -
nordan #1735 na ne mond, még sose voltam ott.......lehet keresni a számítógépekben? na neeee ez is új az elmúlt másfél évem alatt -
Van most Drop Twitch-en Punisher Tournament megy Pestily csatornáján. Privát szerver PvP Factory aréna, külön szabályokkal és gear megkötésekkel, 120 player játszik ha minden igaz és csak a kill és a dogtag számít. 3 itemet kaphatsz 1, 2 és három óra nézés után. -
Pontosan erről beszéltem én is csak kicsit több körítéssel leírva. Én is most 28 vagyok, tehát még a trader-ek java sincs meg mégis megélek és kb. hasonló stílusban tolom mint te, hogy apró cuccokat hozok ki de konzisztensen. -
undY1ng #1732 Csak török szerver beállítva nagyon sokszor komolyan mondom csak Solo szerverekre dob be... haverral nem egyszer mentünk be olyan raidekbe, hogy csak scaveket öltünk, egy fegyver nem sült el és full loottal jöttünk ki. Tökéletes a küldis runokhoz. -
priluki #1731 Szerintem félre értettétek a nehezítést.. pont az lenne a lényeg ,hogy a pl best armorhoz nehezebb lenne hozzá jutni és aki napi 10 órát játszik az se fog állandóan abban rohangálni ,így lesz esélye annak is aki nem ilyen hc kocka.. legalább is én így értelmeztem meg ezt tartom logikusnak, én se hoztam még ki vga-t de nincs is rá szükségem ha kell valami megveszem.. én a playerek meg a scavek gearjéből élek.. meg ami épp a lábam elött hever amerre megyek. -
Nem, én magamhoz hasonlítom. És én se pro killer nem vagyok, se nem ismerek minden kiskaput és így is nevetségesen egyszerű az élet a játékban. Konkrétan most kisebb player-ekkel játszom akik újak és csak akkor loot-olok bármit ha ők már tele vannak és így sincs semmire gondom a játékban. Pedig még bitcoin farmom sincs, se hatchet run-olni nem szoktam. Napi 3 órát jászom kb. 3-4 nap a héten. Az eleve iszonyat rossz mentalitás a játékban, hogy videókari meg filter, meg ledx meg rolex meg még kitudja mi. Sokkal több pénzt hozol ki, hogy kis egyszerű loot helyekre mész ahol nem 3 hatchling meg 4 chad akar még ugyanúgy loot-olni mint te. Én se hoztam még ki egyetlen VGA-t/LEDX-et se, mégis megélek. -
TomStorm #1729 Interchange-be van bőven.Irodákba,polcokon,információs pontoknál -
nordan #1728 hova legyen nehezebb?? level 35 vagyok és egyetlen kurva videó karit vagy air filtert vagy 3 féle stimet még nem is láttam.........leírom még egyszer olyanokhoz hasonlítgatod a játékosok 90% át akik napi 10-12-14-16 órát játszanak 7/7 hetente -
Amit én már írtam, hogy ha nem lehet fegyvert, armor-t és lőszert venni Flea Market-en. Akkor mindenkinek a vendor reset-ből és amit lelő a pályán kell élnie(mint régen a játék elején). Mindegy mennyi pénzed van, ha nem tudod megvenni amit szeretnél mert senkinél nem lehet kapni. Így lenne értelme annak, hogy nehezebb legyen a gear-hez jutás. Az aki napi 25 órát öl a játékba mindenképp előrébb lesz mint bárki más és ez teljesen normális, de legalább nem lenne az, hogy lvl 12-es világát nem tudja potato darál le Recoil build SA-58-al M61-el Altyn Slick-ben és csak azért nem hal meg mert az armor megmenti mert ő lvl1-től lvl10-ig csak hatchet run-olt hogy legyen pénze ahogy eléri a Flea-t.
Tökéletesen soha nem lehet kibalanszolni és nem is kell mert akkor játszhatnánk CS:GO-t ahol minden meccs elején teljesen nulláról kezdesz. Így legalább jobban meggondolná az ember, hogy melyik körre és miért viszi be azt az 1 Slick-et amit reset-enként kap mert mondjuk 3-4 óráig nem kap másikat ha le nem lő valakit benne. Így legalább minden armor és fegyver látna játékot nem csak a kiválasztott 3-4 meta cucc. Az elmúlt időszakban Shorline-oztam főleg és talán összesen 1x botlottam a héten olyan PMC-be aki nem legalább LVL5 armor-ban volt és nem Hatchling volt. -
Nekem a 25 VGA-val gyakorlatilag végtelen pénzem van. Megyek egy pár kört egy nap, azt a bitcoinfarm meg a sikeres raidek bőven betakarják. Ha nem lesz hamarosan wipe, szerintem meg lesz a 200milla simán. -
nordan #1725 ne legyen ilyen könnyű geart szerezni......elmondanám ezzel csak a mezei játékosokat szopatnák meg 86 szorosan....a HC playerek meg akik ilyen kempelős durva arcok ugyanúgy 1 hét alatt max 2 kimaxolnák a bázist és még könyebben ölnék a sima playereket akik a 90%.....honnan szeditek ezt a marhaságot,hogy majd akkor jobb lesz? egy HC max tol egy órával többet....neked az 2 hét.........vagy 1 hónap -
priluki #1724 Elolvastam amiket írtatok vannak jó ötletek, én is kezdetektől játtszom a játékkal de ráuntam a hibákra meg a többire amik nem javulnak..igy minden wipe- ba elkezdem kb 35 szintig jutok aztán félre teszem pl ebbe a wipe-ba már szinte csak factor-t toltam a kemperek miatt.. a küldiket kivéve.. (egyépként én is 4-max5 gear ,semmi flanc és 13 a K/D) Namost én is affelé hajlok hogy ne legyen ilyen könnyű szerezni se pénzt se a többit.. de isten irgalmazz nekünk eddig is mennyi a kemper.. nem bírom elviselni ha egy ilyen lő le :D szóval akkor legyen már az ,hogy igen addig maradjak bennt amíg akarok és ott hagyjam el a mapot ahol akarom.. ne exitek legyenek.. realsztikus akar lenni de a kerítésen nem tudok átmászni? :D ezzel az exit kemp meg is szűnne.. -
Fel kell venni az új ballistic szempát :DDDDD -
nordan #1722 jaja ilyenek is vannak nekünk is ez volt tegnap, hárman nem találtuk Cotagge-ban a shotis scevet aki kifejeselte a havert fullos gearben......... -
Én már pont az ellenkezőnél járok lassan. Most a patch után simán meglehet azt csinálni, hogy aggro-zol egy Scav-et és egyszerűen elfutsz és nem lő hátba mert már annyira le van butítva. Az egyetlen dolog amit nem szerettem a dropshot, de azt meg szintén javították a patch-ben. Meg a másik, hogy most már nem harcolnak hanem inkább futnak és elbújnak. Tegnap 3x volt olyan, hogy rálőttem egy Scav-re mert kellett a Scav kill de nem halt meg elsőre, elkezdett futni egy fedezék mögé és úgy eltűnt, hogy hárman kerestük 200 méteres körzetben és nem találtuk meg. Régen nem voltak ennyire gyávák. -
nordan #1720 már annak is örülnék ha a scavek 50 méterről kapáslövésben nem ölnének meg szemlövéssel kacsavadász sörét ammo/ buckshot/-val -
Én Pestily, Veritas meg Jesse (néha még Onepeg) Nikita-s podcast-jait szoktam időnként nézni és nekem nem jön le ez amit te mondasz. Én pont azt látom, hogy a mindig próbálják a casual játékosra levetíteni a dolgokat, hogy tudjanak tippeket adni úgy a fejlesztőknek. Ők is tisztában vannak vele, hogy más max heti 10 órát rak a játékba ők meg napi 10-et. Ez persze nem jelenti azt, hogy nincsenek olyan streamer-ek akik ne lennének olyanok amit te mondasz, de szerintem azokra nem nagyon hallgatnak a fejlesztők. Meg ahogy észrevettem úgy alapból senkire nem hallgatnak :D
A VGA-n meg nem kell meglepődni 96 raid 5.54-es K/D és nekem sincs egy se. Legtöbbször a VGA-k a max endurance-os hatchet runner-ek seggében tűnnek el. Úgy tudsz szerezni ha vmi off meta spawn helyen keresed. Pl. én előző wipe-ban mind a 3-at Mechanic-nak Hidden Cache-ből szedtem össze. Nem volt rövid idő, de jobb mint spawn pontokat rush-olni és belehalni.
A Killa kill-t meg pont csak azért tették bele, hogy aki már nagyon unatkozik a wipe végén tudjon mit csinálni. Az nem casual player-eknek lett szánva. -
nordan #1718 engem csak azért zavar ez,mert ezek befolyásolják a játék fejlesztését....pestily vagy landmark vagy épp ez a srác aki hozzánk képest a 18. dimenzió szintjén nyomja a játékot és 1 hét alatt maxos bázisban kappa konténerrel rohangál 4-500 millió rubeles stash-el....egyfolytában unatkozik és jönnek a hülye ötletekkel ,hogy jaj ez de könnyű az de könnyű....én meg a 2. wipeom tolom és ezidő alatt 1x tudtam megölni Killat pl, közben a meccseim nagy részét interen nyomom.....ezek meg 1 óra alatt megölik 10x......
oké,hogy HC a game ,de nem ebből az 1% ból kéne kiindulni és nem, nem akarok super mario szintű lövöldét,de valamit balancolhatnának...az se normális,hogy level 34 vagyok és egyetlen darab videó kártyát se találtam még pl....165 rad alatt 2.22-es K/D vel ami nem is annyira faszláma szint ugyebár -
Na látom végre összeszedi magát a COD egy kicsikét...hmm..oh wait. (
) Viccet félretéve, én is szerettem a játékot amikor megjelent. Első verzió óta megvan a játék, de amióta rászabadultak a "profi" streamer playerek azóta sajna nekem elveszett a varázsa. Persze még a játék most is jó biztos. 
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2021.04.04. 10:24:56 -
nordan #1716 oké sztem megyek csillámpónizni
-
Paladin #1715 Pontosan -
Én azért távot és társait azért se tennék, mert szerintem ennek max olyan 10 méterig lenne szabadna működnie és akkor is csak ha látod az embert. Olyat semmiképp nem szeretnék ebbe a játékba, hogy falon át meg messziről mutassa ki a haverod. Annyira tényleg tudnod kell mit csináltok egy szakaszként, hogy ez ne legyen gond. -
Paladin #1713 Alapvetően nem értenék egyet veled, ha nem lenne az, amit Metalmilitiakid írt - az egyforma karakterek. Ha könnyen ránézésre meg tudnád különböztetni a társaid, legalább annyira, mint irl, akkor simán elvárható lenne, hogy igenis tudjátok, ki merre jár.
-
Hát igen, hihetetlen sokat tud segíteni egy apró kis jel. Nem kell semmi extra. Ami még nagyon fontos, egy kis jel, és alatt az hogy milyen messze van. PUBG-ben sokszor semmit nem ért, hogy láttam a társam jelét, de nem tudtam pontosan hogy 10 méterre vagy 100 méterre van. Deadside-ban ez is jól el van találva, kis háromszög, mellette a névvel (ez nem fontos hisz tudom kivel játszom :) ), alatta a méter, ha messze van akkor pl. 1,2 km.). Ez annyira alap, minden squad-os gamában benne kéne lenni. Mivel játékról beszélünk, és ugye játszanánk... és élveznénk :) ha a fejlesztők hagynák :D. Apró dolog, de rettenet megnöveli a játékélményt.
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2021.04.03. 18:05:32 -
-
nordan #1710 ezzel nagyon egyetértek 3 haverral hosszú évek óta játszunk mindenfélét....,Tarkovban sokszor megyünk 3 an vagy 4-en, de hogy Discordon 1 percenként azt kell kérdezni hol vagy? az te vagy? az itt te vagy? te léptél fára? te fegyvereltél? te ittál? stb stb stb kuuuurvára idegesítő, nem értem miért ne láthatnánk valami jellel a partitagokat! IRL se lövik le egymást 2 percenként egy szakasz tagjai -
Nem akarok én sem offolni, de így korrekt ha leírom. MEg kell hogy kövesselek, lenyomtam a Deadside-ben 30 órát, egyre jobban tetszik, és valóban van némi párhuzam a Tarkov-hoz képest. Azzal a különbséggel, hogy a Tarkov nekem mindig a szenvedésről, kínlódásról szólt, itt meg szórakoztató a játékmenet. Az extra cuccot áruló trader pl. bent spawnol a területen, ha oda akarsz menni, vinned kell a pénzt is ami plussz kockázat ha kimész a védett zónából. Hasonlót akarnak a jövőben a Tarkovban is. És végre át tudok mászni a kerítéseken :) No az igaz h van még mit dolgozzanak ezen a téren, de legalább lehet. Tetőre is mászhatok stb.
Tarkovval jelenleg a legnagyobb gondom, hogy megvettem anno az alap játékot, felfeleltetem jóféle euróért az utolsó előtti csomagig, nem kevés pénzembe volt és kb. egy fél éve nem tudok játszani vele, mert nem enged be a játék. Ill. Nem engedi feltelepíteni. A telepítés végén mindig kapok egy hibaüzenetet, hogy a telepítésnél hiba akadt és ennyi. Próbáltam mindent amit a neten fel lehet lelni, de nem működik semmi. Azóta már volt újra telepítve a gépem is, de nem változott semmi. ÍDe már elengedtem, gebedjenek meg, pont jó erre a célra a Deadside is :D. HA Partyzunk, látjuk egymást stb. van pár okos megoldás. Pl. gyógyszernél, kajánál ha gyors gombon van pl. a kötszer és elfogy az adott típus, automatikusan bekerül a táskából a más típusú, de azonos jellegű termék. Másik med, más kaja stb. DE tényleg nem akarok offolni (bár megtettem sry).
Tarkov rettenet jó játék... lenne, de túl van gondolva. És igen, igazad volt. A Deadside jó játék :)
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2021.04.03. 12:23:40 -
Veritas-nak erre is volt válasza, hogy milyen sok minden van amúgy a játékban ami nem oda való, de megszoktuk. Pl. ajtónál miért jelenik meg egy választó képernyő vagy miért van fehér kis pont amikor loot van előtted és társai. Ez mind pont ugyanannyira nem való a játékba csak mivel nagyon rég benne van megszoktad. Az is úgy lenne szép, ha ajtóhoz érsz mindenre van egy külön gomb és neked kell rá emlékezni. Táska a földön külön gomb van a felvételre meg külön a loot-olásra de nem mutatja mi az tudnod kell fejből. Annyi ilyen dolog van ami "nem illik" a játékba de megszoktuk már mert benne van. Hidd el ha tényleg olyan lenne hogy nem rikító színben van és csak akkor látod ha 10 méteren belül van rálátással az haver fel se tűnne, hogy extra van a játékban pár alkalom után. Én se hiszem, hogy belerakják de nem értek egyet azzal, hogy nem illik bele a játékba. Vagy kapj teljesen custom-re csinálható karaktert és gear-t vagy legyen vmi jelölés. Vagy marad ez a reménykedjünk abban, hogy nem crouch walk-ol be kettőnk közé vki hasonló gear-ben :D -
TomStorm #1707 Igen.Trió és az felett már több évnyi összeszokás hozhat eredményt.Akár különböző játékokban de egy csapat.
Itt Tarkov-ban már egy random duo is bukta.Persze megoldás lehet az amit írtál és lehet sokaknak bejönne mondjuk egy opcionálisan kapcsolható ingame jelölés de az szerintem nem ide való