83
Minden rohad, ami fénylik
-
#83 -
#82 Szerintem Mira neveli a gyereket.
A szülés és az azt követő rosszullét az durva volt.Ott csak pislogtam pedig élőben is megélhettem kétszer. -
IXEMGabeo #81 a Marki G azert jol megszivta a vegen...csori o kapta a legnagyobb buntetest...amugy meg siman elmehettek volna kulfoldre ahol az eletbe nem talaljak meg oket azzal a rengeteg loveval... -
IXEMGabeo #80 ez az evad nagyon jo eddig:) most jon a 3. resz -
#79 Ez számomra is kérdés! -
Tr3wor #78 Spoiler!
A 3.évad utolsó részében hol van a gyerek Enikő? Amikor Mira megérkezik az az ő gyereke mivel Janka azt mondja gyere a nagyihoz. Vagy Mira neveli a gyereket? Ez nekem nem volt tiszta... -
#77 HBOGo-n (ingyenes egy hónapos előfizetéssel) nézhető az egész évad. -
Kasthor #76 aha.
Mar megy az uj evad >> -
#75 Izgalmas évad volt, a lezárás nekem annyira nem tetszett. De összességében egy kitűnő sorozat volt. -
Stockbauer33 #74 -
Stockbauer33 #73 -
Stockbauer33 #72 -
Stockbauer33 #71 -
mtibee #70 -
Hellsing47 #69 annak tűnik? -
IXEMGabeo #68 ez most komoly? -
mtibee #67 Szavazz Jankára! -
Quantumleap #66 ...és természetesen Végh Zsolt is, azaz Gáll Feri. Fontos szereplő lesz az ő lánya, Bianka is, aki folytatja azt, amit a második évad végén Márkkal elkezdett. Ebben az évadban őt egy másik színésznő alakítja, Staub Viki, mivel Márk és Bianka sztorijában elég húzós dolgok fognak történni, és a korábban Biankát alakító Németh Lala még nem nagykorú.
Számomra ez újdonság. Létezik egy ilyen törvény, hogy 18. évét be nem töltött személynek nem lehet szexjelenete? Még imitálva, és/vagy dublőr által játszva sem? Vagy mit kell érteni húzós dolgok alatt? Mert gyerekszínészek talán nem szoktak durva filmekben szerepelni?
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2018.03.28. 06:51:46 -
mtibee #65 Interjú az új évadról! -
IXEMGabeo #64 te kuldted el a linket ahol leirtak
"befejezo evad":) -
#63 Honnan tudod, hogy ez lesz a záró évad? -
IXEMGabeo #62 a azt jelenti tobb mint fel evig forgattak...
jo sok mindent belerakhattak, ez lesz a zaroevad:( -
Stockbauer33 #61 -
#60 Endre bá' nélkül ez a sorozat....?! -
Stockbauer33 #59 :) -
#58 -
Quantumleap #57 Nekem inkább a Gál Feri lánya gyere be. Bár kissé fiatal lenne hozzám. -
#56 Tökéletesen basznám megunás nélkül sztem legalább másfél évig még ÍGY IS. -
#55 -
Stockbauer33 #54 -
#53 jaja Endre bá nekem is hiányozni fog -
Quantumleap #52 De benne lesz. Nyilván közelmúltbeli flashbackekben. -
IXEMGabeo #51 a baj az, hogy Anger Zsolt mar nem lesz benne:S
az 1. evad annyira jo volt, hogy ketszer megneztem zsinorban...
2-ben nagy otlet volt a flashbackek behozatala, hogy megismerjuk a szereplok hattertortenetet es Varga Feri szandekait ugyanakkor a kiscsaj es az ugyesz kapcsolata egy vicc volt a vegen, na meg a ciganyok lovoldozese az 5. reszben arra rament minden budzse sztem:D -
mtibee #50 Ha szeretnél szerepelni a sorozatban, van rá esély! Jelentkezz statisztának! -
#49 -
Stockbauer33 #48 -
#47 elindult a 3.évad forgatása
-
Stockbauer33 #46 http://24.hu/szorakozas/2017/03/09/amerikai-filmfesztivalon-verseny-az-aranyelet/ -
Stockbauer33 #45 -
#44 Elvileg pont ezért nem lesz 2017-ben folytatás,hanem csak 18-ban,mert alaposan át kell gondolni merre viszik el a cselekményt,és milyen szálak lesznek,hogy fenntartsák Anger nélkül is az érdeklődést