83
Minden rohad, ami fénylik
-
Janika114 #43 Remélem megtartja eme szokását a következő évadra is :D -
#42 Én már nem annyira várom a harmadik évadot. Minek izguljak? Hogy a Mira le tudja-e csukatni majd az apját? Endre bá' nélkül ez a sorozat már nem olyan nagy durranás. -
#41 Laura az idei évadra bevállalós lett :D leszbikus jelenet, vetkőzés, szex jelent :D -
Matte #40 lesz-lesz, de ki a faszt érdekel Anger nélkül? -
#39 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Még, hogy nem terveznek folytatást? Dehogynem, hisz úgy van lezárva(?) az utolsó rész, hogy kéri a 3. évadot. Mondjuk a csaj partiján a mindenki ott van, de még az is, akivel nincs jóban, az elég érdekes volt, nekem túl sok is. Inkább raktak volna pár tényleg odaillő szereplőt, meg egy csomó ismeretlen töltelék embert, az hitelesebb lett volna. -
Janika114 #38 Lesz elvileg folytatás. Én is csak még a 7. részig láttam ( Döbrösi Laura jelenete ), de én az alapján várom a folytatást, új helyzet állhat fel, és elvileg az utolsó részben felvezetik a folytatás a harmadik évadra. Nekem jobban is tetszett ez az évad, mint az előző. De amúgy a végtelenségig tényleg nem kellene majd húzni. -
#37 Azt olvastam a Facebook-on, hogy tervezgetik, meg talán már a forgatókönyírók is dolgoznak rajta.... Bár én most nem várom már annyira a folytatást.... -
Matte #36 megnéztem a 7. részt.... eszerint akkor nem terveznek 3. évadot :( -
Stockbauer33 #35 Kurva jó volt.Csak néztem hogy ezekkel csinálták+ :) -
#34 off -
#33 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
amikor az Örst fejbebaszta a cigányfaszi ? vagy mire gondolsz ? nem vágom :D
-
#32 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor eltűnt a srác feje..
a dal ugyanaz.. :D -
#31 Negan-os jelenet ? :D Egyébként ez az első évad főcímdala :D
Ez a második évadé.
-
#30 azért a Negan-os jelenet is meglepő volt.. :)
viszont már kezdem megszeretni a főcímdalt is :D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.12.06. 15:19:41 -
#29 Brutál jó volt! -
#28 Én ilyet még magyar filmtől nem láttam, ami az S02E05 42-ik percétől a 47-ig volt. Na, ez valami! -
#27 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!persze a történet szerint így jobb, de egy ember nem így gondolkodik :D -
#26 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak megvárta amíg lesz mit elvenni tőle.. :D -
#25 Tetszik a történet, bár a Ferinek kicsit zavar a motivációja
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Piti bűnöző volt, baleset meghal a menyasszonya ez eddig oké, de ha ennyire bosszút akart állni miért nem köpte be Attiláékat rögtön a baleset után. nem tudhatta h ilyen befolyásos ember lesz később
Döbrösi Laura meg még mindig hihetetlen aranyos -
#24 Most néztem meg az 2. évad, 5. részét. Hát ez nagyon kemény volt! Imádom ezt a sorozatot! -
#23 2. évad első rész hát kurva jó volt -
#22 Nagyon jó volt az első évad, mind a 8 része. Én kellemesen csalódtam, várom a folytatást
Külön poén, hogy elhangzanak benne az epizódok címei :D
-
#21 Petíció a folytatásért
Kéretik kitölteni! -
-
Utoljára szerkesztette: LoSA, 2015.12.31. 09:49:19 -
#18 Tegnap megnéztem a befejező részt....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bevallom egy ici-picit többet vártam.... Nem volt rossz, de semmi extra. Tényleg folytatható, nagyon várom a folytatást. -
#17 a héten végignéztem, tényleg jól sikerült, remélem folytatják mindkét sorozatot.. :) -
#16 Ma este lesz a záró, 8. rész! -
Janika114 #15 Mondtam én, az a bizonyos jelenet nagyon jól sikerült.
Igen amúgy lesz. -
#14 Most fejeztem be a 6. részt. Hát, ez valami óriási volt!! Egyre jobban tetszik a sorozat!
Azt olvastam egyébként, hogy lesz második évad! -
#13 Egyébként ez a főcím nagyon ütős....
-
#12 Nem tűnik rossznak, de most valahogy a "hazai után jobban vágyok". -
Janika114 #11 Én már végig nyomtam az egészet, nálam a 6. rész volt a csúcs, de folyamatosan egyre jobban tetszett. Nagyon jó lett összességében szerintem. -
#10 Itthon is vetítik, szinkronos és nagyon jó lett.
-
#9 Negyedik részt is bedaráltam.... Rendben volt nagyon!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Haláli volt ez a rész, amikor a nőnek elpattant az agya!
-
#8 Most végeztem a harmadik résszel, egyre jobban tetszik! -
#7 Az eleje lassan indul ahogy kell, de a végére felpörög és bedurvul.. kíváncsian várom a folytatást :) -
#6 Én tegnap kezdtem el (első részt néztem meg), de az ünnepek alatt be akarom hozni a lemaradásomat. Egy-két ismerősöm ajánlotta. Nem vagyok oda a magyar sorozatokért, filmekért de az első rész nekem is nagyon bejött. -
#5 Az HBO GO most ingyenesen elérhető egy hónapig. Én már végig is néztem a 8 részt. Meg kell, hogy mondjam visszaadta a hitem a magyar filmkészítésben. Talán mégse veszett oda minden. Régóta nem láttam hasonlóan szórakoztató, hiteles és minőségi produkciót magyar filmes és sorozatos műhelyből. Valahol mindig kisiklanak a magyar filmek az idiotizmus felé, de ez elhitette velem, hogy akár valóban megtörténhet a mi kis magyar valóságunkban. A szinészek is kiválóak. A karakterek jók, néha izgulunk értük, néha szánjuk őket, máskor felidegsítenek, tehát hitelesek. Várom a folytatást. -
#4 Csak az itthonit nézzük már....