Miért nem sikeresek a kamionos játékok?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
További szép napot:
Boxer
http://restacar.hu (owner)
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Amíg magamnak termelem a pénzt és keresem az újabb és újabb kamionra a pénzt, netán a garázs bővítésére, addig nem tűnik olyan egyhangúnak. De amint elkezdődik a sofőrök managelése, és az összes típusú rakomány megvan... onnantól kissé egyhangú lesz a játék. Csak azért vezetni hogy még egy újabb sofőrt felvehessek meg egy kamiont neki, valahogy nem buli.
Az elalvás meg hát.. nekem jobbára 14-15 óra vezetés után kezd el pislogni meg ásítozni a sofőr, és ha rövid a fuvar nem érdekel, hosszabb fuvaroknál meg úgymond be van tervezve az alvásidő is a határidőbe, szóval annyira nem gond ez a rész sem.
Én mondjuk örülnék ha lennének más játékosok is a játékban akik beelőzhetnek a fuvarvállalásnál (ha nem a teleportosan vállaljuk), netán az autópályán is ott mennek és a közeliekkel lehetne rádiózni. Természetesen ezt egész mapra lehetetlen lenne megoldani, de kisebb zónákra bontva 8-10 játékost összeengedve nem lenne lehetetlen.
A steames teljesítmények meg szemetek. Minden utcát járjunk be, meg minimális fuvarból baromi sok pénzt és xp-t szerezzünk (ehhez jóformán új karaktert kell indítani, ha az elején nem erre gyúrtál).
Amúgy igen, a cikk korrekt példája annak hogy akik erre az oldalra írnak azoknak fogalmuk sincs a cikk témájával kapcsolatban.
egyébként szerintem azért unják meg sokan mert nagyon repetatív, első héten érdekes, mert vesz fel az ember új dolgozókat, rpg-szerűen fejlesszük a soffőrünket, új szállítmányokat kapunk, új kamiont veszünk. de mikor már az 5. garázsunkat is megtöltöttük valahol Olaszországban sofőrrel és kamionnal, onnantól elég meh. már mindent láttunk 50-szer és nem tartalmaz új kihívásokat. nem tudom hogy lehetne megfogni több embert talán ha elmenedzseresedne segítene pár új, de sokaknak meg túl bonyolult lenne szóval 2 mód kéne bele... de akkor sem sokkal többen játszanának vele szvsz
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.12.20. 02:37:29
"Felmerül, hogy a postoló játszott-e egyáltalán és ha igen, mennyit a játékkal...?"
Amúgy az ETS2 elég népszerű pont.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2015.12.19. 23:17:17
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Egy idö és megtett km után az ellenségemnek sem kívánom a vezetést.
Már várom azt amikor csak beülök a jármübe az meg elvisz a célhoz, én meg közbe kockulhatok a monitor elött miközben piálok vagy ...
★★★★★
Minden autós címet utcahosszal megelőz népszerűségben... azért tájékozódhatna a cikk írója, mielőtt billentyűzetet ragad... <#vigyor2>#vigyor2>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.12.19. 20:04:12
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
http://steamspy.com/app/227300
Nekem IT melóm van, de sokat kell vezetnem, nem kamiont, de magából a vezetésből elég egy életre. Amikor az ember 1 millió levezetett km körül jár, már rosszul van, ha autópályát lát. A játék nekem is megvan, de még el sem indítottam... talán majd, ha egyszer nyugdíjas leszek.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.12.19. 14:27:40
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha minden igaz, készül az amerikai kiadás, ami Kalifornia útjait mutatja majd be egyelőre...
"különben simán elalszunk a kormánynál"
Nem igaz. Csak ásítunk, meg elhomályosul egy pillanatra a kép, de nem alszunk el. Simán vezethet, aki akar 20 órát is, csak egy idő után a pihenőidő megtagadását pénzbírsággal sújtja a játék, úgyhogy nem kifizetődő.
Felmerül, hogy a szerző játszott-e egyáltalán és ha igen, mennyit a játékkal...?