Megvan, ki írja a Hangya 2-t
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezek szerint te nem nézed meg, amit fikázol, ugye? csak okoskodsz látatlanban. eddig is sejtettem, de most meg is erősítettél benne...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Az az igazi bölcsesség, ha nem nézel filmet, mert 10 másik nem volt jó. Akkor valószínűleg a következő 10 se lesz az.
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.12.11. 15:57:47
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.12.11. 15:57:47
A hangya is simán illik a 7-8/10 es kategóriába mint a szuperhősös filmek 90 százaléka.
Ez a különbség a zombik és az értelmes emberek között. Te nézed az izzadságszagú szarokat, Etinger nézi az ellaposodó filmeket. Én meg megnézem ezt most. Sosem értettem, hogy mi abban a logika, hogy az ember gagyi filmeket néz, és még reklámozza is.
Hát ez az. Az összes szuperhős-film, amit a Marvel csinál unalmas, izzadtságszagú szar, de ez nem volt rossz. Jót tett neki, hogy nem a szokásos kaptafa írókkal íratták. És elve ezeket a képtelenségeket csak ilyen komolytalan formában kellene feldolgozni. Rudd a király.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Egyik kedvenc Marvel filmem lett, pedig sztem kezdtek ellaposodni ezek a filmek.