15
-
tomboy013 #15 És a világ a te igényeidet követi ugyebár... Kifejezetten örvendetes dolog, hogy fejlődik ilyen szempontból az alsó kategória, azért nehogy már ez is gond legyen.... -
dyra #14 Bizonyosan. -
nlght #13 ehh a link lemaradt -
nlght #12 Én havonta 300-400 Mb adatforgalmat bonyolítok átlagosan (hírek olvasása + chat). Képzeld tökéletesen megvagyok HSDPA-val (ami kb. 6-7 Mbit/s), nem fogok harakirit elkövetni, mert 7 Mbit-tel olvasom a mobilos híreket. És ne felejtsd el ez egy középkategóriás, másfél éves telefon. -
nlght #11 Miért mi fog történni vele 2 év múlva? És honnan tudod h mi fog történni az 550-es lumiával 2 év múlva? Van ilyen telód, sokat használtad? Idióta... Gyere holnap is nulla érvvel... -
nlght #10 Itt 89 dollar a Redmi 1S (50 dollárral olcsóbb), honnan szedted a 200 eurot? Nézz már szét mielőtt hülyeséget posztolsz... -
tomboy013 #9 Nekem biztos külön fejlesztenek akkor terméket és szolgáltatást is, mert nincs gondom azzal amit használok. Már a telefonos W10 is hibátlan funkcionalitással megy pedig még kint sincs hivatalosan. Dizájnbeli bakik vannak, de az más kérdés az ugye nem befolyásolja a működést.
Támogatás igenis van és volt már régen is és lesz a jövőben is. -
dyra #8 Ez a támogatás dolog egy üres duma. Az MS beta teszternek nézi az egész világot, és az új rendszereik telefontól kezdve egészen a onedrive-ig hibáktól hemzsegő a használhatatlanság határát súroló eszközök. -
tomboy013 #7 Gondolom aki szolgáltatós telefont vesz és szüksége van gyors netre(LTE) annak is tökéletes ajánlat a Redmi. Jah nem. Meg arra is kíváncsi vagyok melyiknél van normális garancia illetve támogatás éveken keresztül itt Magyarországon. Nem a buherálásra gondolok hanem amikor OTA jön a frissítés. Meg az is érdekelne, hogy a Redmit Windows-zal adták-e ki? Szerintem droiddal, úgyhogy nem is értem, hogy kerül ez ide alternatívaként... Aki Win-es telót akar annak mutogathatod a droidos telefonokat. -
Gauge #6 Ez egy belépőszintű telefon, ami 2 év múlva is megbízhatóan fog működni. Az Android nem fog. Ennyi. -
Android-nak tobb ram kell,mint a windows-nal... szal ez total hulyesseg, amazonon az a Xiaomi 200euro, 550-es meg 139euro... Meg mielott, hulyeseget posztolnal nezz utana. -
Major #4 Esetleg ezt egy tulajdonosként írtad ezt? -
Major #3 Most ez nem tudom hogy jön ide, a Lumia 550 belépőszint. -
Skylake #2 Az igazi szopó az MS számára, a felsővezetői meetingen idegeket felb*szó tények azok, amelyeket úgy lehet összefoglalni: jelentéktelenek a prémiumszegmensben, ahova vágynak, az iPhone és Galaxy-k által meghatározott felső kategóriában.
Márpedig azok fognak további fizetős szolgáltatásokat venni a cégtől, és azoknak lehet igazán eredményesen reklámozni, akik nem az olcsó éppencsakhogyokos telefonokat veszik. Mint amilyen ez a telefon is. Jó hogy van, de a lóvét, és a technológiai presztízst, és abból eredő piaci pozíciót nem ez, nem ezek a telefonok termelik, hanem a csúcskészülékek, plusz hozzájuk a különböző fizetős szolgáltatások. -
nlght #1 A Xiaomi másfél évvel ezelőtt kiadta a Redmi 1S-t, amiben Snapdragon 400 (1,6 Ghz) volt szemben ennek a SD 210-es (1,1 Ghz) procijával. A Redmi 1S ráadásul 1080p-ben vesz fel videót, ez nem tudja csak a 720p-t. A Redmi 1S dual sim-es, ez nem az. A Redmi 1S 40 $-ral olcsóbb. Szóval MS öngólt rúgott másfél évvel a Redmi 1S megjelenése után.