4
  • Solear
    #4
    Csak azért mert ha ennyire kiül az arcukra, biztos küldhetnének olyanokat aki pl. élvezi ezt egy kicsit.
  • Triantafillo
    #3
    "Oké a katonaság érdekes volt, ők még elmennek, de már az előző PlayIT-en is rácsodálkoztam a felvonultatott katonák arcára kiülő mély ellenszenven, amit a tizenéves COD/BF/ stb játékok miatt odagyűlt tőmeggel szemben mutattak.. "

    Miért kell ezen csodálkozni? Én tökéletesen megértem őket, és egyet is értek értek velük.
  • Solear
    #2
    Hát jó béna volt, az tuti.

    - Hatalmas tömeg (ez várható volt, lévén nincs más, fele tizenéves, fele aggódó anyuka)
    - Semmi közlekedés, elkelt volna egy állandó buszjárat pl a metrótól meg vissza.
    - Alig volt PlayStation (ez is várható volt ha már úgy volt kiplakátolva az egész hogy Win 10 PlayIT, de azért elég mocsok dolog volt igy kiszoritani a PS jelenlétet, főleg hogy hely lett volna)
    - Vásári pálcikás lövöldék? WTF? Meg úgy egyébként a játékok szinvonala amik felvonultak elég alacsony volt (mint ahogy a cikkben is irva vagyon) Az egész "show" jórészét reklám tette ki, és kb csak 15-20%-ban volt szó játékokról.. MediaMarkt? mindenféle sz.tec bolt? Katonasági toborzó? Oké a katonaság érdekes volt, ők még elmennek, de már az előző PlayIT-en is rácsodálkoztam a felvonultatott katonák arcára kiülő mély ellenszenven, amit a tizenéves COD/BF/ stb játékok miatt odagyűlt tőmeggel szemben mutattak..
    - Oculus Rift DE csak akkor ha vásárolsz a PC Guru standon? WTFFFFFFFF? Azt hittem rájuk boritom a fizetős Oculus-t amikor megszólták.. Az kárpótol hogy egy-egy ilyen után az ottani sor eltűnt teljesen.. Beállt egy új sor, azoknak is elmondták, azok is elmentek.. Milyen tróger gané dolog már? Aztán persze megtaláltuk az "ingyenest" is, de hát kiábránditó volt. Igazat megvallva mi csak azért mentünk főleg, mert párom még nem próbálta ki, erre rákérdeztem hogy ha már százféle csillógós ledes Oculus Ready full Oculus supportos gépeken prezentálják akkor ugye renderelik és nem csak a videót játszák le? Őőőőő.. Nem, ez csak youtube videó.. NO COMMENT!
    - Semmi játékfejlesztő nem volt jelen? Mi legalábbis nem láttunk egyet sem.. Vannak magyar játékfejlesztők, de egyik sem volt jelen / nem láttuk őket.. (ezen mondjuk nem is csodálkoznék a "show" szinvonalát elnézve)

    All in all, nagyon kellemetlen élmény volt, valószínűleg a következőre már nem is fogunk kimenni, mert nem nagyon éri meg (nekünk legalábbis)
    Utoljára szerkesztette: Solear, 2015.12.07. 12:42:00
  • Csacsis
    #1
    Igen, jó lett volna több példány mondjuk az Occolus Riftből. A hatalmas sor miatt ami csak lassan fogyatkozott(?) csak a legtürelmesebbek próbálhatták ki. :(