6
  • arty
    #6
    mi lett volna az alternatíva? silverlight?
    szívás volt a flash, de legalább az IE mellett nem lett még egy monopóliuma az emesnek...
  • NEXUS6
    #5
    Az a gáz, hogy 2005-től, amikor az Adobe felvásárolta a Macromediát azért lett volna idő gatyábarázni ezt a terméket. És már akkor is mindenki temette, meg hálát adott az égnek, hogy végre kipusztul, ami aztán 10 évig nem történt meg. Nem azért mert az Adobe olyan hihetetlen szakmai munkát vézett, hanem egyszerűen mert adott szegmensben igen csak meghatározó szereplője a piacnak, így nem merték mégsem leépítenia Flösh-t, pedig csak nem akart jobb lenni.
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2015.12.03. 13:49:47
  • Palinko
    #4
    na ez az, nekem is vissza kellett dugom a pezsgős dugót a cikk közepére, mert ez kb csak egy konténer program lesz, amibe majd beépül a flash is. de az a baj, hogy a régebbi weboldalak miatt nem vehetik ki a flasht, mert azok nem fognak működni, viszont mert még benne van régebbi szoftverekkel majd fejlesztenek még flash dolgokat, aztán fennmarad az ördögi kör. de remélem 5-10 éven belül kikopik annyira, hogy a honlapok 1-2% fogja használni amik már nem is nagyon érdeklik az embereket.

    szörnyű volt amúgy ez a flash, a bika gépeket is mindig megfogta ha több tabon működött, de legalább könnyű volt blokkolni :)
  • A1274815
    #3
    Ha átnevezik a Flash-t Animate CC-re, akkor eltűnnek a bugok és a biztonsági rések?
  • Skylake
    #2
    Meanwhile, at Adobe

    https://www.youtube.com/watch?v=iRuHQagPyi4
  • Tinman #1
    Dögölj meg már végre flash a k. anyádba!