5
  • duke
    #5
    "A megoldást részben abban látják, hogy állami szinten kell megtiltani az okostelefonok használatát, ez ugyanis még nem mindenhol megoldott. "

    Ebben a konzumidiota vilagban ez nem er semmit, mert a sok BAROMNAK az eletenel is fontosabb az, hogy lajkoljak oket az arckonyvben. Es ezt 10 masodpercenkent ellenorizni kell. Ugye a mondas szerint: Lehet elni arckonyv nelkul, de minek.

    A problemat majd a robotjarmuvek fogjak megoldani, addig meg marad ami van.
  • syn7h37ic
    #4
    Ha ezt akarod, akkor gyk. az autósok fele félholtra verve lenne a kórházakban. :) A baj az, hogy az okos telefonokhoz hülye felhasználók párosulnak. Számos megoldás létezik, hogy biztonságosan lehessen használni azt a rohadt mobilt vezetés közben. Hangvezérlés és kihangosítás pl.

    Sajnos a mai korban már nem az van, hogy néha-néha felhív valaki. Ott a számos különböző szolgáltatás amin keresztül elérhető valaki. Gondolok itt az üzenetek küldésére mindenféle módon, mail-re voip-ra és természetesen a "hagyományos" telefonálásra. Ez túl sok. És sajnos ki is használják ezeket a csatornákat.
    A baj ott van, hogy ezeket kéne a felhasználónak szelektálni, hogy nem írogatunk messengeren viberen semmit, míg vezetünk.
  • Cat #3
    Csak lehet, hogy pont neked jön szemből.
  • barret
    #2
    Fogyjon a férgese! :D
  • Zombee
    #1
    Sokra megyünk a tiltással, itthon is minden 5. ember kezében telefon van vezetéskor, és bőven látni okostelefont nyomkodókat is. Egy életre bevonnám az ilyennek a jogosítványát, miután jól megvertem.