11
  • levente68
    Nekem van értelmes.
    7200 Ft-ért (mert drágán vettem, de ez külön történet) postaládába dobva, saját SIM és SD kártya foglalattal... tehát önállóan telefonként működik.
    E mellett BT segítségével kihangosítója tud lenni egy másik telefonnak.
    Nem ugyanaz a minőség, de nem adnék ki ennyi pénzt egy olyan dologra, aminek itt mindenki jól érzi a feleslegességét.
    Ennyiért viszont igazán jó poén.
    Akkor is, ha van azért hiányossága.
    Tehát a cikk címe erős túlzás. Messze vagyunk attól, amilyennek egy okosórának lennie kellene.
  • duke
    Ez meg mindig keves, Persze azert csak probalkozanak, hatha egyszer kijon belole valami ertelmes.
  • arty
    Havernak van, szereti, az S4-ével működik. -dött.
    Aztán gondolta, teló minek, óra+tablet+bt füles elég (sokat utazik), erre ez a csoda-tizen nem párosodik a tabbal... (ami nem samsung, de elvileg a gear s2 elvárásainak megfelel)
    Megoldás kvázi nincs.

Persze a csamcsungapptól, aminek 1.5 giga ramos teló kell, már gyanút kellett volna fognia, bánhatja ... :D
  • ZilogR
    2010-ben vettem a PRG-90-es órámat (PRG-90), hála a kijelzőn levő napelem gyűrűnek, soha nem merült le eddig. És nem kell elemet cserélgetni...
    Utoljára szerkesztette: ZilogR, 2015.12.02. 23:38:33
  • ostoros
    Nem veszem. Sem éjszakára, sem szex közben, sem semmikor.
    A karóra öltöztet!
    Utoljára szerkesztette: ostoros, 2015.12.02. 17:21:47
  • barret
    Azok az órák amikben líthium elem van,(cr 2032) 5 évet is mennek egy elemmel!
  • szomferi
    éjszakára úgyis leveszed, akkor meg nem mindegy, hogy a bölcsőjében töltődik, vagy az éjjeliszekrényen van?
  • ostoros
    Hát ja. Ez körülbelül ugyanaz a téma, mint az okos telefonnál, hogy a normál teló elment egy hétig, az okos meg egy napig. Ott ez még átment a józan ész ellenállásán, de az óránál nem fog. Nagyon nem mindegy, hogy 2 évente cseréltetem az elemet a karórámban, és le sem veszem soha, vagy naponta le-fel kell venni a töltés miatt.
  • zola2000
    Nem értik meg a gyártók, hogy nem kell okosóra?
  • grebber
    "Ilyennek kell lennie egy okosórának " vs "az óra megköveteli a mobiltelefonnal való összepárosítást"

Isten ments az ilyen szaroktól.
    Ez nekem nem okosóra magától nem tud semmit se kell a mobil hozzá

• Cefet
    Tetszetős a dizájn, de nagyon drága. 5000 Ft lenne reális, és jó lenne, ha legalább 1 hétig elmenne egy feltöltéssel.