11
-
levente68 #11 Nekem van értelmes.
7200 Ft-ért (mert drágán vettem, de ez külön történet) postaládába dobva, saját SIM és SD kártya foglalattal... tehát önállóan telefonként működik.
E mellett BT segítségével kihangosítója tud lenni egy másik telefonnak.
Nem ugyanaz a minőség, de nem adnék ki ennyi pénzt egy olyan dologra, aminek itt mindenki jól érzi a feleslegességét.
Ennyiért viszont igazán jó poén.
Akkor is, ha van azért hiányossága.
Tehát a cikk címe erős túlzás. Messze vagyunk attól, amilyennek egy okosórának lennie kellene. -
duke #10 Ez meg mindig keves, Persze azert csak probalkozanak, hatha egyszer kijon belole valami ertelmes. -
#9 Havernak van, szereti, az S4-ével működik. -dött.
Aztán gondolta, teló minek, óra+tablet+bt füles elég (sokat utazik), erre ez a csoda-tizen nem párosodik a tabbal... (ami nem samsung, de elvileg a gear s2 elvárásainak megfelel)
Megoldás kvázi nincs.
Persze a csamcsungapptól, aminek 1.5 giga ramos teló kell, már gyanút kellett volna fognia, bánhatja ... :D -
#8 2010-ben vettem a PRG-90-es órámat (PRG-90), hála a kijelzőn levő napelem gyűrűnek, soha nem merült le eddig. És nem kell elemet cserélgetni...
Utoljára szerkesztette: ZilogR, 2015.12.02. 23:38:33 -
ostoros #7 Nem veszem. Sem éjszakára, sem szex közben, sem semmikor.
A karóra öltöztet!
Utoljára szerkesztette: ostoros, 2015.12.02. 17:21:47 -
#6 Azok az órák amikben líthium elem van,(cr 2032) 5 évet is mennek egy elemmel! -
#5 éjszakára úgyis leveszed, akkor meg nem mindegy, hogy a bölcsőjében töltődik, vagy az éjjeliszekrényen van? -
ostoros #4 Hát ja. Ez körülbelül ugyanaz a téma, mint az okos telefonnál, hogy a normál teló elment egy hétig, az okos meg egy napig. Ott ez még átment a józan ész ellenállásán, de az óránál nem fog. Nagyon nem mindegy, hogy 2 évente cseréltetem az elemet a karórámban, és le sem veszem soha, vagy naponta le-fel kell venni a töltés miatt. -
#3 Nem értik meg a gyártók, hogy nem kell okosóra? -
#2 "Ilyennek kell lennie egy okosórának " vs "az óra megköveteli a mobiltelefonnal való összepárosítást"
Isten ments az ilyen szaroktól.
Ez nekem nem okosóra magától nem tud semmit se kell a mobil hozzá
-
Cefet #1 Tetszetős a dizájn, de nagyon drága. 5000 Ft lenne reális, és jó lenne, ha legalább 1 hétig elmenne egy feltöltéssel.