PC-re is jön a Gears of War 4?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintemoptimalizált volt a GoW PC-s kiadása. Én laptopon játszottam max beállításokkal anno. Nem volt rossz játék, szemben a Halo PC-s verziójával, amit talán minden idők legszarabb shootere...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
A GoW 1 pc bukásához nagyban hozzájárult a szar GWL kliens is, amelyik vagy beloginolt rendesen vagy nem, sajna inkább az utóbbi volt az igaz. Plusz többen panaszkodtak az optimalizátság hibáira (bár nálam ezek szerencsére nem jöttek elő).
Az ultimate-nél ilyen gondra nem számítok mert itt mindent a wincrosoft irányít.
Az ultimate-nél ilyen gondra nem számítok mert itt mindent a wincrosoft irányít.
Nekem a GOW és a Halo azok a játékok amik miatt már a múltban is elgondolkoztam konzol vásárlásán, és ugyan ezen játékok PC változatai miatt valószinűleg nem vennék már XBOX-ot (még ha a PS-es felhozatal mindig is hidegen hagyott). Amiatt amit ezekkel a cimekkel művelt PC fronton, nálam az MS a legutáltabb cég lett a játékiparban (messze megelőzve minden mást).
GOW 4-et PC-n pedig remélem senki nem gondolta komolyan. Ha ez megtörténik, az csak egy újabb arconköpés lenne, pont mint a GOW1 és Halo 1-2.
GOW 4-et PC-n pedig remélem senki nem gondolta komolyan. Ha ez megtörténik, az csak egy újabb arconköpés lenne, pont mint a GOW1 és Halo 1-2.
Ha igaz mi lesz a 2-3al?
Bár a linkben levő videó pont az ellentettjét igazolja.
Bár a linkben levő videó pont az ellentettjét igazolja.
Egyértelműen javítva lett (szerintem)
Mondjuk remélem igaz.
Az se baj ha csak 1-2 évvel később jön de jöjjön. Ezzel is növelve a MS ázsióját
Mondjuk remélem igaz.
Az se baj ha csak 1-2 évvel később jön de jöjjön. Ezzel is növelve a MS ázsióját
Next PC upgrade: 2022