Ötvös Tibor

PC-re is jön a Gears of War 4?


Az angol GAME oldal szerint PC-re is megjelenik a Gears of War 4.

A Gears of War franchise a Microsoft és az Xbox konzol egyik zászlóshajója, melynek eddig csak az első része jelent meg PC-re. Az is komoly gondokkal rendelkezett és éppen ezért nem is fogyott túl jól a port. Ennek azonban az lett a következménye, hogy a további két fejezete nem kaptuk meg (eddig), helyette érkezett a Gears of War Ultimate Edition.

Most azonban esély nyílt arra, hogy a szimplán csak Gears 4 címet kapott új rész talán megjelenik PC-re. A számítógépes változat előrendelési lehetősége az angol GAME oldalon bukkant fel az Xbox One verzióval egyetemben. Természetesen elképzelhető, hogy valami elírás történt de mi inkább abban reménykedünk, hogy a honlap már tud valamit amit a Microsoft még nem közölt hivatalosan a rajongókkal. A Gears 4 csak 2016 végén érkezik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #6
    Szerintemoptimalizált volt a GoW PC-s kiadása. Én laptopon játszottam max beállításokkal anno. Nem volt rossz játék, szemben a Halo PC-s verziójával, amit talán minden idők legszarabb shootere...
  • Predaking666 #5
    A GoW 1 pc bukásához nagyban hozzájárult a szar GWL kliens is, amelyik vagy beloginolt rendesen vagy nem, sajna inkább az utóbbi volt az igaz. Plusz többen panaszkodtak az optimalizátság hibáira (bár nálam ezek szerencsére nem jöttek elő).
    Az ultimate-nél ilyen gondra nem számítok mert itt mindent a wincrosoft irányít.
  • nkmedve #4
    Nekem a GOW és a Halo azok a játékok amik miatt már a múltban is elgondolkoztam konzol vásárlásán, és ugyan ezen játékok PC változatai miatt valószinűleg nem vennék már XBOX-ot (még ha a PS-es felhozatal mindig is hidegen hagyott). Amiatt amit ezekkel a cimekkel művelt PC fronton, nálam az MS a legutáltabb cég lett a játékiparban (messze megelőzve minden mást).

    GOW 4-et PC-n pedig remélem senki nem gondolta komolyan. Ha ez megtörténik, az csak egy újabb arconköpés lenne, pont mint a GOW1 és Halo 1-2.
  • Predaking666 #3
    Ha igaz mi lesz a 2-3al?
    Bár a linkben levő videó pont az ellentettjét igazolja.
  • grebber #2
    Egyértelműen javítva lett (szerintem)
    Mondjuk remélem igaz.
    Az se baj ha csak 1-2 évvel később jön de jöjjön. Ezzel is növelve a MS ázsióját
  • darkSectorxxx #1
    Hol van a linknél pc? :)