Mass Effect Andromeda - nem hivatalos információk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
shaken, not stirred
Nem haragszom rád, éppen elég csapás számodra a szexuális aberrációd!
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2015.12.09. 18:46:37
shaken, not stirred
Haru – That’s honestly their decision, but yes, sadly, it has stopped us from localizing certain Compile Heart games. We don’t want to censor anymore because we know that’s not true to the original developed art.

Az érvelés eddig sem volt erősséged...vagyis aranyos éppen a te "tolladból" olvasni a szellemi szintekről...Persze megcáfolhatnál ha képes lennél rá... Nos? Milyen érveid vannak a pedofil tartalommal kapcsolatban? Az is pont olyan szexuális aberráció, mint a homokosoké, tehát világnézeted szerint megértőnek kell lennie az embereknek és elfogadniuk, ha megjelenik egy játékban? Parádés!
Why so serious?
Why so serious?
shaken, not stirred
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2015.11.29. 20:36:02
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.11.29. 08:40:21
mert most a gamergates botrányt kihasználva "piggy back" -elődtek a szabadságjogaikért küzdők (ironikus mert szinte minden egyéniségüket félretették az ügy érdekében ), szóval most ez a téma van terítéken ha tetszik ha nem majd lecseng ez is.
még ilyen hülyeséget, hogy a melegek igényeit is figyelembe veszik.. miért nekik mi egyéb igényeik lehetnek?.. ők nem szeretik netán a kólát, vagy a jó kis csontlevest?
Az hogy én gyilkolok, többet ér ezer imánál.
Ami a meleg karaktereket illeti: nos a "gépész sráctól" engem is kivert a hányinger, na de a leszbis részek... nyami... 😊😊
Egyébként Cortezzel (nem gépszfiú, ha jól emlékszem, hanem pilóta) beszélni még nem jelenti azt, hogy meleg kapcsolat lesz belőle, csupán annyit, hogy a végén életben marad (ha elhanyagolják, akkor meghal a script szerint). Az előző két verzióban csak leszbi kapcsolatokra volt lehetőség, de ugye az ellen nincs kifogása egy homofóbnak...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
ha olvasod a felíratot ugyan olyan hülye maradsz mintha nem olvasnád.. miközben ezzel a játékkal játszol.
a probléma a játékkal van..
van egy szempont.. az értékelésekben, tesztekben, beszámolókban.. vagy mittudom én mik mennek mostanában.
ezt a szempontot soha nem veszik figyelembe.. de meghatározó a játék szempontjából.
az hogy elvonja a figyelmedet, idődet leköti, butít
persze a szórakoztató iparban, ez nem bűn, hanem az áldásos cél
de mindegy bazz.. mit számít az.. ha nem így múlatjuk az időt, akkor talán nem halunk meg? =(
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.11.24. 14:58:14
ez lehet. De %-k játszik ebből ezzel a játékkal? Mert ez a lényeg jelen esetben.
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.11.24. 13:18:26
érdekes a rombolható fedezékek említése, ui. a mass effect1 legeslegelső bemutatójában már szerepelt a pszionikus energiától fellökődő embermagasságú fedezék,
https://www.youtube.com/watch?v=PI-V_dMpnzY
később ez a lehetőség a lehajolással egyetemben kikerült (az embermagasságú fedezék ) , a korridor run'n'gun shooterezés javára, ahogy a mako is,
hol vannak most azok akik a 2 típusú primitiv gameplayt éltették ? **** a fűben effektus ? Alkalmi mentsvárnak jó volt a me1 féle kidolgozatlan gameplayt ócsárolni , hosszútávon nem az? 10 évet kell várni hogy normálisan beépítsenek a játékba egy featuret , miután bereklámozták ? 😄
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2015.11.24. 12:50:45
Értem én hogy benzin! De mi hajtja?
@laci0604: az első játék megjelenése óta eltelt években már angolul is megtanulhattál volna...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2015.11.24. 00:29:36