36
  • Vata111
    #36
    Ellenpélda, Halderman “Örök háború”.
  • sirpalee
    #35
    Jajj te sotet vagy kolyok. :)
  • TokraFan
    #34
    Neked meg jó szórakozást a buzibárban!
    Nem haragszom rád, éppen elég csapás számodra a szexuális aberrációd!
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2015.12.09. 18:46:37
  • sirpalee
    #33
    Ezt azert tarsasagban ne hangoztasd, mert kirohognek. Persze ha nalad a tarsasagvaz utszeli kocsmaban uldogelo falusi parasztokat jelenti, akkor hajra. Kulonben inkabb csitt.
  • Sir Cryalot
    #32
    In recent video game news Team Ninja PR has announced that they are not planning on releasing Dead or Alive Xtreme 3 here due to how the sexualization of women in video games is viewed in the West. Does this issue ever affect your process of choosing which games will be released in the West?

    Haru – That’s honestly their decision, but yes, sadly, it has stopped us from localizing certain Compile Heart games. We don’t want to censor anymore because we know that’s not true to the original developed art.
  • Ragnaar
    #31
  • Sir Cryalot
    #30
    -már a japán játékoknak is nekimentek az usákok közül akik megvédték az újságírókat amikor elővoltak véve a összehempergésért.
  • Sir Cryalot
    #29
    -nyilván még mindig inkább a mass effect féle (max. 2. részig:D ) karakterek mint a blizzard féle agyontolt redneck meg szteroidos bumfordi.
  • TokraFan
    #28
    Ez is igaz, viszont ez belefér a fiction műfajba! Nem tudhatjuk, hogy az emberi evolúció szempontjából mennyire lenne előnyös, vagy éppen hátrányos egy másik fajjal való szexuális érintkezés! Lehet, hogy sokkal életképesebb hibrideket eredményezne, ami hosszabb távon előnyös lehet fajunk szempontéból. Ellentétben a homoszexualitással, melyről egzakt módon már most tudjuk, hogy az emberi faj kipusztulásához vezetne, ha a populáció jelentős számú egyede szenvedne ebben a torzulásban.
  • TokraFan
    #27
    Nyilván érintett vagy, ezért feszültséged és frusztrációd érthető...
    Az érvelés eddig sem volt erősséged...vagyis aranyos éppen a te "tolladból" olvasni a szellemi szintekről...Persze megcáfolhatnál ha képes lennél rá... Nos? Milyen érveid vannak a pedofil tartalommal kapcsolatban? Az is pont olyan szexuális aberráció, mint a homokosoké, tehát világnézeted szerint megértőnek kell lennie az embereknek és elfogadniuk, ha megjelenik egy játékban? Parádés!
  • MrAndree
    #26
    Szerintem játsz a hello kitty online-al, a szellemi szintedhez az illik.
  • Vata111
    #25
    Illeti
  • Vata111
    #24
    Ami azt illetti ebben a játékban a homoszexualitásnál is súlyosabb szexuális aberráció van, nevezetesen a fajok közti szex. Csodálom, hogy ez senkinek nem böki a csőrét.
  • TokraFan
    #23
    Látom, te is már megetted a libárális szennyet. Az egészséges lét védelme nem korlátoltság, hanem önvédelem! Ilyen alapon fogadd el a pedofilt is, elvégre csak a torzult szexuális vágyát élte ki amikor megrakta a gyerekedet!
  • TokraFan
    #22
    Erre maximum te haladsz kisfiam! Egészséges ember gyomra nem veszi ezt be.
  • MrAndree
    #21
    Szar dolog korlátolt idiótának lenni mi? Érdekes hogy csak a hozzád hasonló homofóbok pörögnek ezen, nekem a legtöbb játékukban fel se tűnt, hogy van ilyen opció, csak utólag olvastam róla.
  • sirpalee
    #20
    Rossz hirem van kolyok, nem fogod ezt tudni kikerulni, ez van. A vilag affele tart, hogy az emberek nem hanyjak el magukat vagy nem lesznem rosszul ha melegeket latbak a kepernyon. :)
  • TokraFan
    #19
    Igen, ez egy korrekt megoldás lenne. Viszont éppen ennek hiánya mutatja, hogy a Bioware vezetoi közül többen buzik, es erőszakkal terjesztik ezt a dolgot. Ellenkező esetben ott lenne az opció a kikapcsolasra es ehhez nem kene x embernek negatívan reagálni, mert magátol értetődő kellene legyen.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2015.11.29. 20:36:02
  • TokraFan
    #18
    Milyen botrány?
  • Ragnaar
    #17
    A legkorrektebb az lenne, ha ki lehetne választani mondjuk optionsban, vagy karaktergenerálásnál, hogy legyen-e benne homosex, vagy ne. De valószínűleg kevesen reagáltak rá ennyire negatívan, ezért nincs ilyen, vagy ha sokan panaszolták esetleg akkor majd a következőben nem lesz.

    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.11.29. 08:40:21
  • Sir Cryalot
    #16
    van ez a gamergates botrány ami miatt most előtérben lesznek az ambivalens (bi) érzelműek és az azonos nem iránt vonzalmat érzők és még a transzneműek is ,

    mert most a gamergates botrányt kihasználva "piggy back" -elődtek a szabadságjogaikért küzdők (ironikus mert szinte minden egyéniségüket félretették az ügy érdekében ), szóval most ez a téma van terítéken ha tetszik ha nem majd lecseng ez is.
  • TokraFan
    #15
    Ferdítesz itt össze-vissza... Ha a melegek buzulni akarnak a képernyőn, hát tegyék, írjanak maguknak saját játékot és kész. Nem érdekel. Ahogyan az sem, hogy otthon ki mit csinál...Magánügy...De ne kelljen nekem ilyesmivel találkozni egy 15ezres játékban, mert elhányom magam...
  • TokraFan
    #14
    Megint mit okoskodsz itt? Mitől butább az, aki PC játékkal játszik, mint az, aki mittomén természetet jár? Egyáltalán, miért zárná ki a kettő egymást? Hagyjuk már ezt az ostoba, gyerekes, gőgös faszságot a "PC game butít" szöveggel...
  • overseer-7
    #13
    miért nem néztek inkább pornot? a net hemzseg tőle

    még ilyen hülyeséget, hogy a melegek igényeit is figyelembe veszik.. miért nekik mi egyéb igényeik lehetnek?.. ők nem szeretik netán a kólát, vagy a jó kis csontlevest?
  • CairoJack
    #12
    Csak már játszhatnék vele... Nem tudom, hogy ki tudom-e várni (nem mintha lenne más lehetőségünk).

    Ami a meleg karaktereket illeti: nos a "gépész sráctól" engem is kivert a hányinger, na de a leszbis részek... nyami... :):)
  • Ender Wiggin #11
    @Macropus Rufus: a játkosok között lefogadhatod, hogy magasabb a melegek aránya, mint az összpopulációban. ráadásul olyan játék kevés van, melyben az ő igényeiket is figyelembe veszik. És a Bioware ezt normálisan/civilizáltan oldotta meg.

    Egyébként Cortezzel (nem gépszfiú, ha jól emlékszem, hanem pilóta) beszélni még nem jelenti azt, hogy meleg kapcsolat lesz belőle, csupán annyit, hogy a végén életben marad (ha elhanyagolják, akkor meghal a script szerint). Az előző két verzióban csak leszbi kapcsolatokra volt lehetőség, de ugye az ellen nincs kifogása egy homofóbnak...
  • overseer-7
    #10
    minek a felírat azt nem értem.. nem mindegy hogy van felírat vagy nincs?

    ha olvasod a felíratot ugyan olyan hülye maradsz mintha nem olvasnád.. miközben ezzel a játékkal játszol.

    a probléma a játékkal van..
    van egy szempont.. az értékelésekben, tesztekben, beszámolókban.. vagy mittudom én mik mennek mostanában.
    ezt a szempontot soha nem veszik figyelembe.. de meghatározó a játék szempontjából.
    az hogy elvonja a figyelmedet, idődet leköti, butít

    persze a szórakoztató iparban, ez nem bűn, hanem az áldásos cél

    de mindegy bazz.. mit számít az.. ha nem így múlatjuk az időt, akkor talán nem halunk meg? =(
  • overseer-7
    #9
    ilyen hülyeségekre egyből van bejegyzés
  • Ragnaar
    #8
    Hogy őszinte legyek nekem gyakorlatilag fel se tűnt, hogy volt benne ilyen lehetőség. Legalábbis nem nagyon emlékszem rá, hogy zavaró lett volna arra meg végképp nem, de hát nem egyformák az emberek ugye. (Sőt az egész szex vonal kiagyató volt ugye, történet szempontjából jelentősége nem nagyon volt.)
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.11.24. 14:58:14
  • Macropus Rufus
    #7
    " Az emberiség 5%-a meleg (lehet, hogy sokkal több)"
    ez lehet. De %-k játszik ebből ezzel a játékkal? Mert ez a lényeg jelen esetben.

  • Ragnaar
    #6
    Én a második résznél lemaradtam. Addig korrekt volt. A nem túl erős Scifi Akció-RPG felhozatalban mindenképp.
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.11.24. 13:18:26
  • Sir Cryalot
    #5
    #1 , #2, #4 , butthurt detected,

    érdekes a rombolható fedezékek említése, ui. a mass effect1 legeslegelső bemutatójában már szerepelt a pszionikus energiától fellökődő embermagasságú fedezék,
    https://www.youtube.com/watch?v=PI-V_dMpnzY
    később ez a lehetőség a lehajolással egyetemben kikerült (az embermagasságú fedezék ) , a korridor run'n'gun shooterezés javára, ahogy a mako is,

    hol vannak most azok akik a 2 típusú primitiv gameplayt éltették ? **** a fűben effektus ? Alkalmi mentsvárnak jó volt a me1 féle kidolgozatlan gameplayt ócsárolni , hosszútávon nem az? 10 évet kell várni hogy normálisan beépítsenek a játékba egy featuret , miután bereklámozták ? :D
    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2015.11.24. 12:50:45
  • shakwill
    #4
    Fuck'n Bioware!
  • Ender Wiggin #3
    @TokraFan: Az emberiség 5%-a meleg (lehet, hogy sokkal több), miért ne játszhatnának ők is úgy, hogy van némi beleélési lehetőségük? Ne beszélj a gépészfiúval! A te logikád mentén akkor női kapitány sem kell, mert az igazi játékos úgyis férfi...

    @laci0604: az első játék megjelenése óta eltelt években már angolul is megtanulhattál volna...
  • laci0604
    #2
    Én a magyar feliratért imádkozom, hogy ne kelljen erre a játékra is a megjelenéstől éveket várni, hogy végigtolhassa az ember.
  • TokraFan
    #1
    Remélem a buzikat végre száműzik a sorozatból, mert a tököm tele már azzal, hogy még szórakozás közben is ezzel a szeméttel kell szembesülnöm. Néhány ártalmatlan dialógus, és máris menne "velem" az ágyba a gépészfiú, vagy tudja már a fene kicsoda volt...A hányinger kerülgetett, úgyhogy kedves Bioware, kár egy ilyen kiváló játékot hazavágni ezzel megint...
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2015.11.24. 00:29:36