4
  • Zsoltee_a_bator
    #4
    A technika csak egy dolog. Nagy kulonbseg van akozott, hogy valamit szabadon tehetsz meg, vagy buncselekmenyt kovetsz el kozben. Valamennyi szabalyozas kell, mert potyogni fognak a gepek a repteren okorkodo hulyegyerekek miatt.
  • Skylake
    #3
    Maj' föltörik ezt is. Ilyen szoftveres módon marhakeményen megtiltjuk hacacérékra csak legyinteni tudok, meg húzni egy jót a sörömből.
  • Jeffjohnson
    #2
    Szerencsére ez téged nem fenyeget...
  • kvp
    #1
    Szoval van egy drongyarto vallalat, ami semmi mast nem akar, csak a kinaban gyartott dronjaikhoz vegyen minden tulaj egy elofizeteses online kapcsolatot, a hitelkartyajanak adatait megadva, tovabba engedje hogy a ceg szukseg eseten tavvezerelt modon meghatarozhassa merre mehet a dron es merre nem, sot akar automatikusan egy altaluk kijelolt celponthoz vezethesse. Es mindezert meg fizessenek is az emberek.

    Ertem en, hogy megigerik, hogy se a hitelkartya adatokat nem adjak el, se a dronokat nem fogjak terroristak iranyitani (meg a kinai allam sem), de ez gyakorlatilag meg annyira sem biztonsagos, mintha a dronok tulajaiban biznank. Arrol nem beszelve, hogy aki illegalis celra akarja hasznalni, az egyszeruen vagy nem fizet elo, vagy modositja a szoftvert, hogy mondjuk hibas koordinatakat kuldjon. Csak ujabb biztonsagi reseket hoznak letre, meg konnyebbe teve a hacker-ek feladatat, bar legalabb kozben kereshetnek rajta egy csomo penzt.