1
  • Skylake
    #1
    Aha, értem erőlködést. Szóval a hárombetűsék minden titkosítást illegálisnak és fegyvernek kívánnak tekinteni, és ez által azok alkalmazóit szankcionálni, amelyek nincsenek szépen általuk meghátsóajtózva. Ez beleillik mindabba, amelyet eddig is akartak, de most végre megvalósítható lesz.

    Rossz hírem van. Pontosan azok fogják a legjobban tudni, kommunikációs és adattárolási módszereket nem célszerű használni, akik ellen azok úgymond készülnek. És mindig lesz új lehetőség. Sőt, a megoldás a szteganográfia ellen semmit sem ér!

    Ezzel nem a párizsi merénylőket védem, mielőtt elkezdenél morogni. Csak fel akarom hívni a figyelmet, hogy ezek a módszerek tökéletesen hatástalanok. A titkosítások kompromittálásával ugyanis nem csak a különböző nemzetbiztonsági ügynökségek fognak sikereket elérni, hanem mindazon terrorista célú szervezetek, illetve a szervezett bűnözés, amelyek ugyancsak örülhetnek annak, hogy célzott, vagy bulk adatokhoz jutnak, kihasználva ezeket a direkt alkalmazott exploitokat.

    Ennyi És ki sz*pja meg megint: az átlagpolgár! Azaz így lehet igazi informatikai alapú technonáci megfigyelőállamokká tenni a nyugati világ országait.

    Sajnos Párizs egy precedens volt. Ez a merénylet tulajdonképpen megölte véleményem szerint azt a kultúrát és állam és társadalomfelfogást, amelynek társadalomfejlődése az 1700-as évek végén, pont innen indult el. Az indok megszületett, és az emberek akarni fogják, miután a politikusok besulykolják nekik, hogy akarják: íme felvirradt a digitális alapú diktatúrák hajnala!

    Akik a merényleteket tervezték és végrehajtották, tudták, hogy amit tesznek, az nagyon kifizetődő. Végül is 8 ember feláldozásával gyakorlatilag olyan fejlődési pályára terelhetik a nyugati társadalmakat, amely - innentől számított 20 év múlva - keservesebb lehet bármilyen szemellenzős rohadt teokrácián alapuló diktatúránál, mint amelyet az IS tol most az általa elfoglalt területeken.

    Totális szolgaságunkat, illetve totális felénk irányított önkény megvalósítását saját fejlett technológiánk, és attól való teljes körű függésünk fogja teljessé tenni, amint az általunk alkalmazott technológiák pervazív működése teljes körű lesz egy egyén mindennapi életére vonatkoztatva. Erre felé haladunk, és mindez most hatalmas támogatást kapott e merényletek által. Egy korszak ért véget Európában 13-án.