4
  • kalapos01
    #4
    Nem azzal van a baj, hogy hosszú a felvezetés. Mindenki tudja, hogy a végén össze fog állni minden. A gond az, ha unalmas, érthetetlen, nem szórakoztató a kezdés. Drágább annál az ember ideje, hogy gyenge részeket nézzen pár héten át, hogy utána jókat kapjon. Inkább nézzek valamit, ami folyamatosan jó.
  • RAZOR27
    #3
    Az első pár rész egy rakás gané volt. Mondom úgy, hogy nagy hősök fanboy vagyok. De szerintem szépen összeszedte magát és az utóbbi 2-3 rész már igazán élvezhető. Sajnos manapság rossz taktika a hosszú felvezetésre rámenni, az első 4-5 részből kb tényleg az jött le hogy kula és semmi értelme, de már nem nézik az emberek mire jön a csattanó, hogy na most ez miért, meg az miért.
  • zetortraktor
    #2
    Tudsz angolul? Épp azt mondja Kring, hogy nem közvetlen folytatás, nem ötödik évad. Újraindították a sorozatot? Igen. Az a reboot. Akkor mi a probléma? Idézet kell? Tessék: ""The show is a complete reboot of the original with the idea that the original existed," Kring said during an interview with NBC"

    Egyébként egyetértek, rettenet pocsék, de tényleg jobb, mint a még pocsékabb 4. évad. A különbség annyi, hogy most nem paliznak be, két rész is elég volt belőle.
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2015.11.12. 10:48:34
  • Ender Wiggin #1
    Hagyjuk már ez a reboot dolgot.

    Heroes creator Tim Kring said in interviews that, rather than a direct continuation, Heroes Reborn takes place considerably after the events of the original series. He stated that "This is not the fifth season, this is actually the 10th season"

    Folytatás, vazze! Egyébként szerintem jobb, mint az előző széria.