79
A démonok visszatérnek és csak egyvalaki szállhat szembe velük!
-
#79 Várjuk! :) -
#78 Az első előzetes a 3. évadhoz. És egy poszter is.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2017.11.02. 21:36:53 -
#77 Az őszi kezdést elhalasztották, a mai bejelentés szerint jövőre, február 25-én indul majd a 3. évad. És már felfedték, hogy lesz Ash-nek egy lánya is (ami egy új kiemelt szereplőt is behoz a történetbe)... -
#76 Az ősszel érkező 3. évadban végre fény derül a harmadik film körüli anomáliákra, Ash megjósolt hősi mivoltára, és hogy miért nem tud megszabadulni a könyvtől. És emellett lehet, hogy apa is lesz. :)
-
Hellsing47 #75 holnap jön csak a 9. rész.
múlhéten szünet volt -
eddaniel #74 A Magyar torrent kereső nevű oldalnak olyan sz@r a keresője :) , hogy hiába írom be a sorozat címét nem a legújabb részt adja ki hanem régieket, pedig gondolom már feltöltötték a kilencediket. Ha valaki tudja linkeje már be légyszíí. Kösz. -
pauly #73 Opensubtitles-en már a 6. részhez is fenn volt tegnap a felirat... -
eddaniel #72 Úgylátszik nem nagy rá az érdeklődés itthon, mert nagyon lassan töltik fel a részeket, a feliratok pedig mégjobban le vannak maradva. -
#71 Oké, a 2x03 még az előzőn is túltett... :P -
#70 olvastam, hogy a Starz berendelte a 3. évadot is 10 részt. -
#69 Szuper -
#68 Lehet az is, hogy megcsinálják a saját verziójukat a sorozatban, mintha az eddig még nem történt volna meg -
eddaniel #67 Még nem néztem meg az első részt, milyen ?
-
Quantumleap #66 Elvileg -a neten olvasható hírek alapján- a készítők megvásárolták az Army of Darkness jogait. Tehát Ash elkezdhet majd beszélni az ott történtekről. Ha tényleg így van, kíváncsi leszek, mit hoznak majd ki a sztori bevonásából. Legalábbis úgy hiszem, lényegi elem lesz, nem hiszem, hogy csak azért vették meg a jogokat, hogy Ash pár mondatot elejtsen, aztán csá. Talán időutazás lesz? Símán el tudom képzelni. Nekem két évad bőven elég a jelenbeli muris kalandokból, utána válthatnának kosztümösbe. :) -
eddaniel #65 Mikor lesz felirat a S02E01-hez ? -
#64 Ash és a többiek tök jól el vannak Jacksonville-ben, de Ruby-nak gondjai támadnak, amit csak Ash tudna megoldani, így hát "üzenetet" küld hősünknek, aki hazatér a szülővárosába, hogy újból megmentse a világot - lehetőleg péntekig. :)
Elindult a 2. évad, ismét patakokban folyik a vér és az egyéb mocsok, és Ash egysorosai újra büntetnek. :P -
#63 Október 2.
(A cikk némileg spoileres az új szereplőket illetően.)
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2016.08.02. 21:58:37 -
#62 Új Season 2 trailer. -
eddaniel #61 ebből asztán sok kiderült.
mikor jön az ujj évad? -
#60 Ősszel visszatér... -
#59 Én igazából feleslegesnek tartottam őt. Előbb Ruby húzta be a csőbe, aztán egy hirtelen fordulattal már Ash mellett van és gyorsan össze is melegednek, aztán meg csúnya véget ér. Szerintem nem csak a kinyírása volt hülyeség, hanem maga a szerepe is. -
Quantumleap #58 Belehasználtak alkotóelemeket a harmadik részből, de történetileg nem kötődik hozzá, mint ahogy egyik másik filmhez sem.
Amúgy én vagyok az egyetlen, aki szerint hülyeség volt kinyírni a rendőrcsajt? Egy felesleges karakterépítés volt így csak az egész. -
#57 "Ash vs Evil Dead returns September 23, 2016." -
#56 Most fejeztem be én is, tetszett a vége, meg úgy az egész is. Látszik, mekkora totojázó, befolyásolható, besz*ri alak Ash, a filmekben is szinte mindig ilyen volt. Meg aztán kellett a muníció a folytatáshoz is. :)
Ami érdekes volt viszont, hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a 9. részben Ruby, amikor beszél a Dark One-okról és mutatja a könyvben a hős képét, azok az oszlopok emlékeim szerint a harmadik filmben voltak, a temetőnél. A 10. részben meg jöttek a gödrök és a beszakadások, amik szintén ott voltak. De lehet, csak rosszul emlékszem, keverem valami mással. -
Dagohun74 #55 Én próbálom rávenni az asszonyt de nem hajlik felé. Walking Dead-et is megszerette, sose nézett zomibis filmet elötte. -
#54 sztem melóban éjjel megnézem az egészet egyben mégegyszer -
Dagohun74 #53 Megnéztem a évad zárót, nagyon tetszett, főleg vége. Remélem köv. évad is ilyen lesz. -
#52 Hát véget ért az évad, valahogy némileg csalódás volt a befejezés, de maga a rész az tetszett, ahogy a sorozat is, hozta azt a minőséget amit a filmek anno. Az is nagyon jó, hogy minimális CGI-t használtak. -
haxoror #51 killadelphia chokelahoma and dieami legjobb rész eddig! -
Quantumleap #50 Valahol olvastam, hogy annak is jogfizetési kötelezettségei vannak, ha konkrétan egy film folytatásának akarnak egy sorozatot. Lényeg: Az Ash vs Evil Dead történetileg a Gonosz halott trilógia egyik részéhez sem köthető. Bármelyikhez próbáljuk, kapunk valami ellentmondást. Csak nagyjából át vannak emelve dolgok összemosottan. -
#49 Ez milyen jogi dolog? Hiszen még bevágások is vannak a filmből. -
Quantumleap #48 De egyik filmhez sem kötődik konkrétan a sorozat, jogi dolgok miatt. Bár az furcsa, hogy az 1x01-ben még úgy mondta, hogy a barátaival ment az erdei házba, itt meg eléggé úgy lett elénk tárva, hogy a csajával kettesben. -
#47 Így van, 10 részes az első évad és majd jön a folytatás (várhatóan ősszel és több résszel). -
#46 Még van 2 rész aztán majd a 2. évad valamikor. -
#45 Durva rész volt. Ez volt a fél évad záró? -
#44 1x08, upsz... Most már az is egyértelmű, hogy a második film volt az alap. -
#43 Ez az új rész volt talán az eddigi legjobb. -
#42 1x07 - Meg ez is! :D -
#41 mi rész volt ez is? :D
-
#40 Jó rész volt! :D