Ash vs Evil Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2017.11.02. 21:36:53
múlhéten szünet volt
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Mangánüzit nem írok, nem olvasok.
PSN ID.: Beegabor
Elindult a 2. évad, ismét patakokban folyik a vér és az egyéb mocsok, és Ash egysorosai újra büntetnek. 😛
(A cikk némileg spoileres az új szereplőket illetően.)
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2016.08.02. 21:58:37
mikor jön az ujj évad?
Amúgy én vagyok az egyetlen, aki szerint hülyeség volt kinyírni a rendőrcsajt? Egy felesleges karakterépítés volt így csak az egész.
Ami érdekes volt viszont, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A sorozatra visszatérve a lucy lawless által alakított karakter most az unokája vagy a lánya a másodikban lévő csajnak?
nem hihető, hogy annak a húsz éves csajnak ott már gyereke volt, a lawless és a fekete csaj is tök felesleges karakter, remélem elvéreznek.
Utoljára szerkesztette: eddaniel, 2015.11.28. 12:39:10