24
  • M2 #24
    Nesze okoska, csak a legfrissebbek:

https://sg.hu/cikkek/115675/dolgozoi-harmadatol-is-megszabadulhat-a-samsung

https://sg.hu/cikkek/115600/az-lg-es-a-sony-is-szenved-a-telefonoknal
  • levente68
    Szóval, egyelőre maradsz te hazugságban, ez várható volt.

Nagy izomerő ahhoz talán nem kell, hogy a tömegesen vajúdó, kudarcban és csődben lévő Android-os gyártókat felsorold, vagy tévedek?
    A kicsi ujjacskáiddal copy-paste ide azokat a linkeket, már megy az Apple cuccokon is...

Még a HTC is talpra állni látszik, pedig szépen elkúrták a dolgaikat, ami egyáltalán nem az Android hibája volt, csak gyökerek - vagy hozzád hasonló aljas, ellenséges ügynökök - vezették.
    Ráadásul, még azt sem lehet mondani, hogy az Apple-lel való szánalmas lepaktálása segítette volna ki a kátyúból.

Közben meg újabb és újabb cégek kezdenek Android-os gépeket gyártani és bizony a gagyi kategóriától, a (kicsit túlzóan flagship killernek nevezett) OnePlus Two-n keresztül a LeTV-ig - akikről a fene se hallott még, pedig igen nagy név Kínában - a Samsung-ot is remélhetően (rájuk fér) megszorongató minőségig és teljesítményig találni kütyüket.

Visszatérve egy pillanatra: nem imádok én semmit, az Android-ot sem, egyszerűen olyan szintű igényeim vannak, amit egy iOS készülék nem tud kielégíteni, a WP szintén, így egyelőre Android felhasználó maradok, ahol ugyanannyi pénzt értelmesen elköltve több készülékkel gazdagíthatom magam.
    Az iOS (nem az én véleményem szerint) nem is fogja hozni azokat, amiket én hiányolok, pedig simán elcsábíthatna.
    Az eddig végre átvett funkciókat is igen nehezen tudják jól megcsinálni Apple-nél, így további komoly áttörésre ezen a fronton nem számíthatunk.
    Ok, gyengébb SoC-vel nem lag-ol, de ez egy erősebb Android-osban is megoldható (ha a gyártója nem szarja tele, bár még úgy is sokszor), ráadásul csakis egy működési preferencia kérdése. Azért ők is erősítenek hardware-ben, mert kénytelenek, hiszen, míg a GUI nagy prioritást kap, a háttérfolyamatok (már, amit enged az iOS) túlságosan háttérbe szorultak.

Kérdés: ma már nem áll le a letöltés, ha scroll-ozol erősen a böngészőben?

Az se baj, ha erre nem te, az elvakult válaszolsz, mert értelmes embertől szívesebben venném.
    De ha sikerül összeszedni magad és képes vagy rá, hajrá!

Persze csak akkor, ha elég udvariasan írtam és nem "primitív izomagyú"-nak tűnök...
  • M2 #22
    Kösz, de primitív izomagyúakra nincs időm. Menj inkább és verj meg valakit, mert nem olyan a telefonja, mint a tiéd. Baromarc.
  • levente68
    Igen, aha, szövegértés nulla, mint mindig.

Melyik gyártó is van csődben, te agyhalott, azt írd meg!
    Vagy legalább azt, mit álmodtál...

De amíg keresgélsz, az újonnan piacra lépő gyártókról is találsz majd híreket, légy egyszer az életben korrekt, azokról is olvasgass! Befogadhatod a tudást még te is. Talán még van némi képesség rá...
    Utoljára szerkesztette: levente68, 2015.11.03. 06:43:48
  • M2 #20
    Hát persze! Az imádott androidod megérne annyit, hogy szétveresd a fejedet. Primitív ősbunkó, egybites agy.
  • levente68
    Hűha, egy szájon vágás van neked itt nálam, koma...

Nem szokásom hazudni. A kedves legközelebbi felmenőddel beszélj így!

Mesélj, melyik gyártó csődjéről hallottál, te bennfentes!?

A globális piac tágulása tehát szerinted csakis Apple-nél jelentkezik?

Gratulálok, tényleg semmi változás.
  • bakkerman
    Ja,mert aki eddig megvette a 35 ezres lagdroidos szart es becsodolt nala 3 honap utan az egybol fog szaladni megvenni a szifont... (amibol meg a legolcsobb 5S is 130k) Persze tudom mashol nem tema kifizetni kartyasra egy szifonosat de akkor is bullshit amit irtal
  • M2 #17
    "mitől van Android-os gyártóknál a növekedés..."

Hazudsz mint mindig. Egyiknél nöbekedés van, másiknál meg óriási kudarc, bukás és csőd. Az általános kijelentésed így ismét nem találkozik az igazsággal.
    Legfőbb tájékozódási forrásod pedig a hasraütés.
  • levente68
    Bravo...

Már csak azt kellene megtudnunk, mitől van Android-os gyártóknál a növekedés...

Mert attól még, hogy almáék ezt természetesen nem taglalják, szép növekedés van ott is.

Nagyobb, mint aminek úgy örvendeznek...

Nem kéne elfeledni, hogy nem az Android volt az elterjedtebb anno. Persze, ez biztos kamu...

Látom, itt nem változott semmi.
  • M2 #15
    Ha csak azért vesznek sokan iPhone-t, mert sokan vesznek iPhone-t, akkor akik először vettek sokan iPhone-t, azok miért vettek iPhone-t?
    Ennyire nem lehetsz sötét, baz! :-D
  • M2 #14
    Apple-nek legtöbb vásárlót az olcsó androidos telefonok hoznak: mert a felhasználó látja, hogy jó dolog lenne ez az okostelefon, de agyon van szopatva a rendszer által. Ekkor keres valamilyen alternatívát és leghamarabb az iPhone-nal találkozik.
    Ezért van az állandó Apple növekedés.
  • end3
    Aki "kütyü"-mániás, az előbb-utóbb vesz egyet ebből is. Mivel a pénztárca fügvényében, az emberek nagytöbbsége, nem a legdrágább megoldásra fizet be először, ezért, megtapasztalva az olcsóbb kategóriák hibájait, - reménykedve, hogy a drágább mentes ezektől, - majd megspórolva az árát, megveszi végső álmai telefonját, mondjuk az iPhone-t.

Azután persze, mivel már van mindegyik "elődröl" közvetlen tapasztalata, kiköt a számára leginkább megfelelőnél. A többi meg, használat nélkül a fiókban fog heverni. De, kétségtelen, vásárolt egy iPhone-t (is!)

Csak én lennék ilyen "hülye", hogy ezt a "pályát" futom? (Persze, igaz, ha éppen iPhone-al kezdeném, akkor is, előbb-utóbb kíváncsi lennék Androidra, Windows Mobilra, stb.)
    Utoljára szerkesztette: end3, 2015.10.31. 13:40:32
  • Cat #12
    "de amint minden potenciális vevőnek van belőle egy, ott vége lesz. Megáll."
    Fenét. Egyrészt ott van a műszaki hiba (leejtve eltörik, vízbeesik stb.), az erkölcsi avulás meg a sima elhasználódás, hiszen naponta sok órát van tapizva, a legszemélyesebb tárgy, megkarcolódik a kijelző, kiesik a gomb, lekopik a festék. Eleve ha van egy 4 milliárdos sokaság (ma már Afrikában sem luxuscikk a teló, lásd a határainkon a migriket), és azt kalkulálod, hogy mondjuk 4 évente teljesen lecserélődik, akkor az azt jelenti, hogy 1 milliárd darab simán elkel évente. És ez csak a természetes csere, erre jön még rá a marketing, és folyton felfedeznek új piacokat (okosórák, stb.)
  • zola2000
    Logikus, hogy sokan eddig azért nem vettek iphonet mert kicsi, tehát ha ez a probléma megszűnik akkor többen vesznek.
  • levente68
    Logikus amit írsz, de nem így van, újabb és újabb rekordok születnek, nem csak Apple-nél, a többieknél is.
    A vicc az, hogy míg egy kínai gyártó az árával próbál hatni rám, addig a szifonfan-oknak azt mantrázzák, hányan álltak át iOS-re.

Nem próbáltam még, hogy mi lenne, ha nekem folyamatosan ugatná valaki, hogy nézd, már a szomszéd minden Pistikéje sóskát eszik, neked is azt kéne...
    De erősen kétlem, hogy ráfanyalodnék azért, mert más eszi. Megkóstoltam, trágya, nem kell.
    Ugyanez igaz iOS-re is.
  • Pycur
    Az csak nálam játszik, hogy 4-5 évre veszek telefont, nem fél-egy-re? :D
    Csak azt nem értem, miért gondolják a gyártók, hogy a termékük csoki? Az ember megveszi, megeszi, és veszi a következőt? Nem, a telefon nem csoki. Az eladási grafikon egy ideig biztos felfelé ível, de amint minden potenciális vevőnek van belőle egy, ott vége lesz. Megáll. Nem lehet azzal virtuózkodni, hogy én adom el a legtöbbet belőle. Aki vett egyet az ott meg is áll. Később lehet hogy vesz pár játék/progi miatt a másikból is, ha nagyon megszállott és sok fölösleges pénze van.
    Nem?
  • dzsagon
    A jóisten fonjon kalácsot a farkamból, ha valaha is átváltok.
  • levente68
    Tessék mondani, az iOS-ről váltók hányan vannak?
    Mert ugye, azt nehéz kideríteni, hogy az iOS mögött álló egyetlen cég helyett a többezernyi Android-os készülék gyártói hány új tulajt üdvözölhetnek...
    Egyre több nagyszerű (persze, tudjuk: ócska) és eddig akár ismeretlen cég lépett porondra, némelyik igen kellemes kütyükkel.
    Oppo, OnePlus, Huawei, Asus, meg még egy rakat cég komoly fantáziát lát az Android-ban, de hát nem állnak össze hepizni, hogy hányan váltottak rájuk, csak csinálják a dolgukat...
    Az én új kedvencem az eddig nekem ismeretlen LeTV, igen pofás cuccokkal.
    De annyi egyéb gyártó van még, hogy csak na és persze, köztük egy csomó csak annyira gyártó, mint Apple, tehát kitalál valamit, legyártatja, aztán a saját logo-ja alatt árulja.
    Ráadásul, mitől lesz valaki eme Apple kivagyiság szereplője? Vesz - kint akár fillérekért - egy almás mobilt, ettől már elhagyta az Android-ot? Tuti? Fordítva sem hinném, hogy így lenne mindenkinél.
  • M2 #6
    Miért, mit gondoltok? Az eddigi iPhone tulajok most már mindjárt kettőt is vesznek, évente?
    Agyat használni szabad!
  • slickboy
    Linuxgeek ismerős (a munkája is ez, szerinte a világ legjobb találmánya a parancssor) szerint is hulladék az Android, iPhone-ja van. Van még kérdés?
  • RAZOR27
    Messziről jött ember azt mond amit akar
  • theone91
    Nem tartom valószínűtlennek a számot, de azért kíváncsi lennék egy független felmérésre is.
  • arty
    Kamu. Az m1et 25 millioan nezik. Mindig.
  • KRTuning
    Az M1 szerint pedig 2 millióan nézték az M1-et.