12
-
#12 És az durván fél évvel hamarabb került piacra mint az ajfon6,szóval lehet vitázni azon hogy ki másolt kit -
#11 főleg annak tekintetében, hogy az M7 is így nézett már ki hátulról 95%-ban :D -
kissssss #10 jesszus hogy ez mekkora iphone copy!!!!
(tessék) -
#9 Egy hsz. sem érkezett arról, hogy mekkora iPhone copy? -
#8 igen, 450-470 között fogják dobálni, garantált bukásra van ítélve még 500$-ért is, amennyiért Amerikában fogják majd árulni, nem hogy ennyiért... -
#7 470 fontért láttam, annyiért nagyon sok. Talán 250-ért vennék egyet. -
#6 "Nagyon szép telefon, de erősen túl van árazva, szóval itthon garantált a bukás."
Nettó butaság, minden Apple termékre igaz és mégis veszik, mint a cukrot. Ráadásul egy tök csóró országban, mint Magyarország. -
#5 biztos 500$ lesz, ahogy forgalmazni kezdik (Verizon például), Angliában 500 font alatt adják majd kicsivel, megint bakot lőtt a HTC a középkategóriás hardveréhez társított bődületes árral... az undorító kávákról nem is beszélve
aztán még csodálkoznak, hogy nem fogynak a telefonjaik, nahát nahát :D -
#4 "ugyan még csak 512 MB-os microSD kártya van a boltokban"
2005-ben vagyunk?
200 gigas a legnagyobb amirol tudok, ami joideje a piacon van mar.
szomferi: de, kint a kezdoara $400. Ami elvileg kesobb valtozni fog $500-ra - amennyivel ugyanannyiba fog kerulni, mint egy nexus 6p, ami azert egy sokkal jobb telefon.
De meg az 500 dollaros arat alapul veve, ra is szamolva a vam+vilagrekord afat is "csak" 180k lenne, szoval hogy ez a 240k hogy hogy jott ossze az jo kerdes. A jelenlegi usa ara szo szerint kevesebb, mint feleennyi (113k huf).
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.10.30. 13:06:37 -
#3 úgy, hogy odaát sem 400$ (ezek voltak a kezdeti hírek, de később változott) -
karajjj #2 Jajmár, nem olyan bonyolult dolog, még 2-3 cég ráteszi a hasznát, mire eljut a userhez...
-
Garfield #1 Értem én, hogy ÁFA, vám, meg artisjus-os sarc, de mocskosul kíváncsi lennék, hogyan lesz egy odaát 400 dolláros telefonból idehaza 240 ezres.