24
-
#24 Nem csak EU-s miniszterek szólnak bele, de nagy lehet az átfedés. -
ostoros #23 Hát ez esetben hajrá. De én sajnos elvesztettem már a hitemet ezekben az európai politikusokban. -
ostoros #22 Mások a miniszterei? Nem hinném. A pénzügyet azonos alakok intézik, nem? -
Irasidus #21 De beleszól, csak nem mindegy ki teszi. Az ESA-ba olyan államok is befizetnek, és beleszólnak akik nem EU-s tagok, továbbá vannak társult tagjai. A két szervezet nem ugyanaz, a másik, hogy Johann-Dietrich Wörner ESA-főigazgatója támogatja az ötletet. És harmadik, hogy az űripar húzóágazat (Európában is), a válság alatt az egyetlen iparág volt ami nem csak, hogy nyereséges volt, hanem növekedni is tudott. Az ESA tagállamainak politikusai meglátták ezt, és több pénzt rakta bele, a válság alatt. Persze, közbejöhet egy másik projekt, ami miatt ebből nem lesz semmi, és inkább azt támogatják. Ez is benne van a pakliban. De ezt is írtam. -
gforce9 #20 Mintha nem szólna bele ugyanúgy a politika vagy épp az aktuális európai gazdasági helyzet.......
Utoljára szerkesztette: gforce9, 2015.10.23. 09:24:18 -
Irasidus #19 Erre írtam, ez csak formaság. És erre bedobtad a déli államoknak szánt mentőcsomagot, amit viszont az EU finanszíroz. A két szervezet tejesen más alapokon nyugszik, és mások a pénzügyi forrásai (de még a miniszterei is).
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2015.10.23. 02:51:31 -
ostoros #18 "már amennyiben 2016-ban az európai miniszterek is rábólintanak a tervre" -
ostoros #17 What? -
Irasidus #16 ESA és az EU nem ugyanaz az szervezet! -
ostoros #15 Ja, a spanyol mentőcsomag, vagy az olasz, vagy ki tudja még mi... -
Irasidus #14 Ez csak formaság, persze még történhetnek meglepetések... -
ostoros #13 :) -
#12 Monnyuk azt, hogy a migráncsoknak csinálunk szállást, akkor rábólintanak.
XD -
ostoros #11 "már amennyiben 2016-ban az európai miniszterek is rábólintanak a tervre"
Ajaj. Már látom, hogy itt elgáncsolják. -
Irasidus #10 Az űrkutatásban gyakran vannak csúszások, ez vele jár. Kitűznek egy dátumot, de sok esetben nem tudják tartani. Ez benne van a pakliban. Egyébként a Luna-27 már készül, nem csak tervekben van...
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2015.10.22. 14:54:45 -
kissssss #9 az hogy 2020 évben ezt cikket fogom olvasni.... "2028-ban indul az európai-orosz Hold-küldetés" -
Irasidus #8 A küldetés a Luna-27 vagy új néven Luna Glob űrszonda lesz, közös Orosz-Európai kutatásban. Mi ebben a hihetetlen? -
Jawarider #7 "2020-ban indul az európai-orosz Hold-küldetés "
Persze. -
ostoros #6 Majd amikor a Hold függetlenné akar válni. Most még nincs elég gazdasági erejük a holdiaknak. -
e98ff #1 Nem akarok rosszmájú lenni ,de akkor a következő nagy háborút a Holdért vívjuk majd?