47
  • zetortraktor
    Elég fiatal lehetsz, ha szerinted az első előzetes gyengébb ennél.
  • Dynamic
    Nem kell foglalkozni vele. Viktor, winnie (vagy isten tudja ki írja a cikkeket, mert már a nevüket sem vállalják) mániája ez a provokatív szurkálódás. El kéne dönteni, hogy kritikától mentes, tényszerű cikket ír-e vagy véleményt is alkot, de akkor tegye hosszabban és építse bele a cikkbe. De ennek mi értelme, hogy a címben szurkálódik egy kicsit, aztán a cikkben elkezd teljesen másról - konkrétan száraz adatokról- írni?
  • wraithLord
    Én inkább úgy fogalmaznék, hogy más jellegű. Ez nem teaser, hanem normál trailer.

Ennek nem minden másodperce Star Wars nosztalgiára építő orgia, hanem a filmről ad egy képet. Szerintem csak finomabb lett. (minden értelemben... :D)

Amúgy meg attól, hogy elárul valamit a filmről (nem túl sokat), egy Star Wars rajongónak, aki betéve tud minden SW név alatt megjelent alkotást (sorozat, könyv, játék), nem túl nagy érvágás, mert nem hinném hogy storyban valami eddig soha nem látottat adhat.

Itt inkább szerintem a nagy költségvetésű élőszereplős film ténye a lényeg, ami nem mellesleg az eredeti trilógia folytatása a nagy öregekkel...
  • Evoluti0N
    Libabőrös lettem a trailer nézése közben. Ritkán megyek moziba, de ezt tuti ott nézem.
  • thomyboynk
    Gyengébb lett? Ne haragudj, de mi ugyanazt a trailert néztük? :D
  • Dynamic
    "A nagy kérdés: miért nézné meg bárki is egy általa várt mozifilm reklámját? "

Muszáj ilyen hülyeséget kérdezni vagy ez csak a szokásos, provokatív céllal odahányt egymondatos cinizmusod.
    Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2015.10.20. 08:12:03