45
Warhammer: End Times - Vermintide
-
Árnyvadász #5 Nem bánod meg! Nekem ez majdnem akkor meglepetés idén, mint tavaly a Shadows of Mordor. Szerencsére a Battlefront megjelenése még odébb van, így nem kell osztozni játékidőben a kettőnek.
Vannak nagyon kemény pályák. Az egyik egy kis vidéki farmon játszódik, ahol gabonás zsákokat kell egy megadott helyre vinni. Egész pontosan egy szekérre, amivel a végén el kell hagyni a pályát. Itt körülbelül vért izzadtunk a társakkal mire meg tudtuk csinálni. Pedig csak normál fokozaton játszottunk. Állandóan jönnek a patkányok, speciálisak is és a legváratlanabb pillanatban egy ogre is becsatlakozik (L4D tankhoz hasonlít leginkább). Aztán van még pár keményebb, mint amikor egy városi főtéren kell védeni a kutakat, hogy a patkányok ne mérgezzék meg a vizet. De az talán pár fokkal izzadságmentesebb volt. Mindenesetre, ha szereted a kihívást, akkor keresve se találsz jobbat.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2015.10.26. 09:24:19 -
#4 Köszi a leírást! Erre vártam már mert számomra nem teljesen jött le hogy mit is takar a játék. Így már azt hiszem megveszem :)
Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2015.10.26. 07:27:56 -
Árnyvadász #3 Fasza lett. 14 órát bele is raktam. Egyszerűen több, jobb, szebb, mint a L4D és a kihívás is nagyobb benne. Van mindenféle játékmód és elég sok pálya, amik közül némelyik majdnem akkora egymagában, mint egy L4D kampány. Ez a kockadobálós vagy szintlépéses fegyverszerzés marha szimpi, no meg a fegyverfejlesztés is. Ez fog vissza és vissza vinni a játékba.
Negatívumként csak annyit találtam, hogy a gépigény elég nagy, főleg ha hordák támadnak, akkor azért érezhető lassulás van. Mondjuk alacsony beállítások mellett talán egy gyengébb gépen is elfut. Minden esetre eléggé méltatlanul elkerülte a figyelem, pedig ez egy rohadt mód élvezetes kis kooperatív móka.
Harcrendszere, sebzésrendszere brutális. Zenék, hangok is remekül illenek a környezethez és a pályák szerkezete, maga a pályamodell is igen színvonalasan lett megcsinálva. Ha már nem lett L4D3, ez tökéletesen befogja tölteni azt a helyet.
A hat választható karakter meg teljesen eltérő játékélményt ad és a BOT társak is remekül helytállnak. Szerencsére rengetegen játszanak vele, szinte mindig van party, maximum a kiválasztott karaktereddel nem mehetsz be, ha nem talál olyat a matchmaking. Mivel két ugyanolyan karakter nem lehet a party-ban. Nekem a törpe, az elf csaj és a milicista a kedvencem eddig.
Egyiknek már találtam legendás fegyvert. Pontosabban a törpének egy pajzsot, kalapáccsal kiegészítve. Rengeteg fegyver van a játékban és mindegyik másképpen hatásos. A legnagyobb poén meg az, mikor a tűvarázslónő túlzottan használja a varázsbotját és ha nem hagyja abba, akkor egy hatalmas robbanás kíséretében meghal. De ez akár taktikának is jó, ha a tömegben csinálja. Aztán fel lehet éleszteni persze. Ugyanaz az elv, mint a L4D-ben. Ha nem sikerülne feléleszteni, akkor meg a pálya egy másik pontján ki lehet szabadítani.
Mindent összevéve ez egy nagyon kellemes meglepetés. Élvezetes, szórakoztató, addiktív és remélhetőleg hosszú játékórák társulnak majd hozzá az elkövetkezendő hónapokban. Durvább fokozatok is vannak benne, mint a L4D-ben, de szerintem már a normál fokozat is nehezebb itt.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2015.10.25. 23:30:17 -
Tababo #2 Szia. Én játszok csak értelmes csapatom nincs. Ha valaki megvette és játszik vagy van csapat akikhez csatlakoznék írjon légyszi. -
mikuc #1 Sziasztok!
Nem találtam megfelelő fórum témát a játéknak.
Weboldal: http://www.vermintide.com/
Valaki játszik vele?