503
Far Cry Primal
  • xido
    azt maximum fúvó fegyver formájában,de nagy lőtávot az se ígérhet..
  • FartingSquirrel
    Ha az nincs, akkor már jó nem lehet.
  • bfbc2
    Remélem azért min. lesz benne egy sniper (távcsöves lándzsa pl)fegyver.
  • Árnyvadász
    Nekem az a bajom vele, hogy Far Cry sorozatba építik be. Szerintem jobb, ha teljesen önálló, különálló cím lett volna. Mert így kicsit olyan az egész, mintha a Far Cry játékmenetét játszatnák veled újra immáron ötödik alkalommal. Egyébiránt az ötlet és a megvalósítás azért rendben van, de amikor eszembe jut az amit fentebb leírtam, mindig beugrik a középszerűség a képbe.

Minden esetre már csak a kor és a hangulat miatt is ki kell próbálnom, mert nekem ez még így Far Cry-osítva is jobban tetszik, mint az előző részek. Persze az Ubisoft-tól azért nem kell túl sokat várni. Sok jó ötletük van, de igazán jó játékot még egyelőre nem tudtak csinálni belőle. Az oké, hogy AAA címekre gyúrnak ezerrel és sok új franchise jelenik meg náluk, de valamin mindig elbuknak.

Mindegy. Egy próbát megér, aztán meglátjuk mi sül ki belőle.
  • simonl #55
    Ja és tudom, hogy a gyerekmunkát büntetik
  • simonl #54
    Nagy rajongója vagyok a sorozatnak, de ez a "kőbunkóvalrohangálokazerdőben" valahogy nem fog meg.
    A Ubisoft sajnos továbbra sem foglalkozik a történetmeséléssel, ezzel a környezettel, a rendelkezésére álló egyéb technikával olyan story -t lehetett volna kerekíteni aminek párja nincsen.
    Szondázták a közönséget korábban a soron következő Far Cry témát illetően, de ezek szerint lesz@rták magasról.
    Egy közepesen gyenge dramaturgiai hallgató ebből az alapanyagból mesterművet alkotott volna.
    És nem túlzok, sőt ki is próbálom: a 10 éves fiamnak beígérek egy lego pack -ot, ha ír egy történetet, előemberek, törzsi fejlődés, időutazás, modern fegyverek, gyarmatosítás témában.
    Majd közzéteszem mit hozott össze cc. 10e forintért, ami cc. 30 EUR.
  • Árnyvadász
    Újabb gameplay jelenetek és egyéb
  • ElNano
    Az én meglátásom szerint pedig el lett térítve, és nem igazán érzem, hogy erről vitát kellene nyitnom.
  • Rita79
    Annyira azért nem lesz eltérítve, - leszámítva persze a kor technikai lehetőségeit -, hisz ez a játék a 3. résztől egyértelműen survival game, tehát ha arra gondolsz, hogy nem lesz lehetőség "kommandózni géppityuval", akkor igazad van, de szerintem ez a játék mint mondtam a 3. résztől nem erről szól.
  • ElNano
    Fallout 4.

Egyébként nálam ez az első FC, amit nem veszek meg. Hullára nem érdekel ez az őskori cucc, szerintem ez teljes eltérítése a szériának.
    Utoljára szerkesztette: ElNano, 2016.02.07. 10:36:02
  • Rita79
    Miért nem írsz a fejlesztőknek az ötleteid kapcsán? Sokat nem veszítenél vele, max. kiröhögnének.
  • Montanosz
    ez nagyon durván ott van :-D
  • Árnyvadász
    Én is várom már. Tetszik ez az őskori szetting és bár volt példa rá (korai hozzáférésű szutykok keretein belül), hogy meglovagolták ezt vagy hasonló kort a játékkészítők, de most talán átütő sikert is arathatnak vele. Van pénz, technika és emberanyag rá, és ott a tapasztalat is, no meg a már bevált Far Cry rendszere.

Nekem az lenne fontos, hogy belepakoljanak egy nagyjából olyan rendszert, mint ami a State of Decay-ben van. Bázismenedzselésre értem ezt elsősorban. Ha elfoglalok egy falut pl., akkor utána az ott lévő emberek tevékenykedjenek szabadon, tudjam fejleszteni a képességeiket. Lehessen nekik feladatot adni, hogy mit gyűjtsenek be, esetleg vadásszanak, vagy képezzék magukat harcra. Aztán kiválasztva valamelyiküket, lehessen velük együtt kalandozni.

Egyrészt ezzel levennék a vállamról a farmolás terhét, másrészt lenne értelme, célja elfoglalni falvakat. Ok így is feltehetőleg lesz értelme, ha ezek nem kerülnek be, mert mondjuk az ellenséges törzs ezekről a helyekről kiszorulna és nem jelentene veszélyt, konkurenciát. Értékes vadászterületekre tennék szert én és a törzsem és nagyobb területet tudnánk birtokolni. De mennyire jobb lenne, ha még megspékelnék ezt a fentebb leírtakkal.

Azért még kettős érzések munkálkodnak bennem, mert bár várom, nagyon félek is közbe több dolog végett is. De talán még így is ez lesz az egyik legjobb őskori FPS, és ha másra igen de a hangulatára biztosan nem lesz panasz.
    Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2016.02.05. 09:50:50
  • xido
  • FartingSquirrel
    Én személy szerint nagyon várom már ezt a játékot. Felőlem mondjátok, hogy hülye vagyok, de én már elő is rendeltem ...a Collector's Editiont. Előrendeltem, mert a Denuvo miatt ingyen nem próbálhattam volna ki. ...és ha már megveszem, akkor legyen gyűjtői kiadás, mert nekem már az elején nagyon tetszett ez a kőkorszaki stílus, ráadásul 3 (némileg) különböző nyelvet kreáltak hozzá!! Ha ennyi pénzt és energiát rááldoztak, akkor nem hiszem, hogy megengedhetnek maguknak szaros bugokat, meg optimalizálatlan játékot.
    Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lesz a játékmenet... remélem, nem fogom megbánni.
  • grebber
    Jól néz ki az új videókon a Far Cry: Primal
  • grebber
    GK előzetes
  • Rita79
    A leírásomban szereplő konfig az FC4 mindent (értsd MINDENT) maxra húzva képes kiköhögni magából 35-40 fps-t 1080p-ben. ÉS azért ez mérföldekkel jobb, mint a requirements. Viszont egy új játéknál tuti tesznek bele új dolgokat, ami erőforrás zabáló, nem indulhatunk ki abból, hogy kb. úgy néz ki mint az elődje.
    Utoljára szerkesztette: Rita79, 2016.01.10. 09:55:34
  • grebber
    2 órás livestream
  • PeeTeR
    foleg hogy FC3 ota csak polirozgatnak :D
  • grebber
    Mivan???Te vajon eddig mivel játszhattál?

FC4 benchmark

Ez 0.1 fokkal sem szebb mint a FC4 ergo ugyanúgy vagy jobban fog menni!
  • Csokis
  • Rita79
    x2,
    ez nem tűnik valós igénynek, max, ha low-on akarja futtatni az ember.
  • grebber
    A Far Cry Primal minimum gépigénye:

Processzor: Intel Core i3-550 AMD Phenom II X4 955 vagy ennek megfelelő
    Memória: 4 GB RAM
    Grafika: NVIDIA GeForce GTX 460 (1GB VRAM) AMD Radeon HD 5770 (1GB VRAM) vagy ennek megfelelő
    HDD: 20 GB szabad hely

A Far Cry Primal ajánlott gépigénye:

Processzor: Intel Core i7-2600K AMD FX-8350 vagy ennek megfelelő
    Memória: 8GB RAM
    Grafika: NVIDIA GeForce GTX 780 AMD Radeon R9 280X vagy ennek megfelelő
    HDD: 20 GB szabad hely
  • grebber
    Nem lesz se coop se multiplayer
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.01.06. 22:14:27
  • Shep
    Hát láttam már szarabbat is.
  • Carmang
    Hááááát, van néhány fura megoldás benne.
  • grebber
    Far Cry Primal Collectors Edition

• wedge31
    Tetszik amit itt mutattak, nem sok ilyen korban játszodó fps-t láttam még.
  • Myselor
    hát ez eddig jobban nézett ki.most meg far cry 4 szint teljesen a hud is még mindig hasonló aztán a béna katakterek mozgása meg minden ugyanolyan maradt csak most ősemberek vagyunk hát jólvan :) azthittem komolyabb lesz na mindegy
    Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.12.04. 07:55:58
  • grebber
    Gameplay Trailer

• grebber
    Far Cry Primal - nem kell sokat várni az első gameplay-re
  • Rita79
    Valójában a Primal lesz a 4. rész, tekintettel, hogy sokak szerint a 4. rész csak a 3.5. rész volt. Az 5. részről ilyen vonatkozásban még nincsenek hírek.
  • Zsoxx
    Lesznek benne gépfegyverek? Nem? Akkor nem érdekel.
  • Zsoxx
    Szerintem az a szavazás a Far Cry 5 témájára vonatkozott. Ez a Primal csak egy mellékág, nem az 5. rész.
  • GLIPX
    "A kissé hosszúra nyújtott felcsigázás után a Ubisoft végre lerántotta a leplet, és elmondta, mi is az a Far Cry Primal. Habár eredetileg arra tippeltünk, hogy a játék valami olyasmi mellékág lesz, mint a Far Cry 3 után kiadott Blood Dragon, a Primalt a kiadó "teljes értékű egyjátékos élményként" írja le. Ezt alátámasztja az is, hogy nem csak online, de dobozos formában is elérhetővé válik."
  • LoSA
    Én megnéztem a trailert.... Engem valahogy nem "hatott meg", nem hozott lázba ez a Far Cry.
  • jarlaxxe
    Még nem jelentettek be semmit ezért nem is tudom lesz e normális folytatás.
  • Ewergo
    Tehát akkor jövőre 2 féle teljesen eltérő kiadás is lehet? Ez a mellékág, és a "normál" számozott?
  • jarlaxxe
    Óriási tévedésben vannak itt egy páran, ez nem egy számozott rész lesz ez egy mellékág lesz mint amilyen a blood dragon volt.