640
avagy a kénköves pokol
-
Ulthane #640 Ha a kérdésedre tudnánk a választ, akkor mi nyernék meg hétvégén a 76 millió eurós jackpotot az euro lottón! -
gregtom6 #639 Sziasztok!
Nem találtam PC-s topikot a Scholarhoz, úgyhogy gondoltam, írok ide.
A Steam Autumn Sale-en hány százalékos leárazásra lehet számítani? Nyáron mennyi volt a játékra? Csak azért, mert most a Humble Bundle-n 66%-os leértékelés van és kíváncsi lennék, hogy ez a százalék eljut-e a 75-ig vagy 80-ig.
G2A-n keresztül meg nem akarnék vásárolni.
Köszi előre is. -
#638 Ds2 alá nem adom és ha lesz pénzem +jó karcsonyi leárazás akkor veszek mellé egy ps4 et bloodborne-al és csókolom. :) Aztán április ban ugy is jön a ds3. Ha azt hiszitek nincs alább nézzétek meg a final fantasy XIV-t. Framrate és a grafika a béka segge alatt. És hogy élsimitás nincs rajta az tutiziher. :D Utána felüdülés lenne a demons souls. -
Ulthane #637 Én meg a Demon's Soulst...ratyadékszar. -
darkmore #636 Nekem mikor igénytelenné valik a ps3, akkor előveszem a psp-et XD
Megrosszabb...
-
#635 Ettől félek én is...
Payday 2 demót probaltam az borzalmas volt... -
#634 -
LBandi77 #633 Készülj sok halálra,de amúgy ps3-on is frankó. -
darkmore #632 Én ps3 toltam, hátmitmonggyaaak, úgy fut, mint a többi souls game :-) -
#631 Írták, hogy készüljek a tömény fps dropra. Valaki tolja itt még ps3-ról? Mire készűljek? -
Ulthane #630 De hasonló lesz...A látványvilága nagyon is. Megnéztem a köveket, a falak kiképzése, szerintem sokat vettek el BB-ből. A karakter mozgása meg pláne. -
Ulthane #629 Na, PC az nincs. Mindkét prevgen konzol eldobozolva ott van a szekrényben, jó lesz 10 év múlva mutogatni retrokonzolként a kölöknek. :) De nem visz rá a lélek, hogy bármelyikre is beszerezzem. :-/ Besírnék a látványtől. -
#628 A hangulata, az atmoszférája a des-nek volt a legjobb szvsz. -
#627 jó lenne:) -
#626 Sajnálhatod. Tényleg. Arra nem bíztatnálak, hogy szerezz hozzá prevgen konzolt, mert azokon tragikusan fut. De egy jó pécés verza, dsfix-el, az nyami. -
#625 de nem lesz a kettő egyvelege csak kicsit gyorsabb lesz a mozgás a páncélok könyebbek lesznek és ennyiben lesz hasonló a bb-hez minden más marad das -
Ulthane #624 Pont az marad ki. :) -
#623 A legjobb az 1 volt. -
Ulthane #622 Hadd döntsem már el, hogy tetszett-e a játék, jó? Az, hogy Bandi levert egy boss-t, nem jelenti, hogy helyettem más végezte volna el a piszkos munkát végig a játékban, olyan ez, mintha koopban vertem volna le valakikkel, semmi különbség.
A játék az játék, a DLC az DLC. Előbbit kitartóan végigvittem, utóbbihoz elfogyott a lelkesedés. Ettől függetlenül tetszett, de mint íírtam, a BB jobban bejött. A kettő egyvelege lesz a legjobb.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.10.29. 14:15:11 -
darkmore #621 XD
Hátha egyszer visszakanyarodik Demon's Souls-ig! -
#620 ha jó lett volna a játék akkor nem így viselkedtél volna végig :D nem más ölt volna neked bosst és kitartóan végigvitted volna az egészet dlc-kel együtt.amúgy a das3 csak kicsit fog hasonlítani a bloodborne-ra a gyorsabb mozgás lényegében minden másban marad das szóval nem a te játékod lesz az sem:) -
Ulthane #619 Jó volt a játék, nekem ez az első DaS-címem, de összességében a Bloodborne jobban bejött. Ezért várom már a DaS 3-at, mert az a kettőnek a keveréke. lesz. -
darkmore #618 Mindenfelé szoktam nézelődni, de mostanában csak személyesen veszek, itt, jatekaim.hu, prohardvare.hu, esetleg jófogás.
Ezt a pakkot prohardware-en vettem kb. 2 hónapja.
@Ulthane, én sem érzem annyira újrajátszósnak a game-et, pl.: miután végigtoltam vettem is elő a DaS1-et és gravelord sword speedrun :-) -
#617 Ha nem iletlenség valami támpont vagy ötlet privátban? -
darkmore #616 Használtan vettem scholar of the first sin-t 5000Ft-ért (igaz pakkban volt DaS2Scholar+Diablo3reaperofsouls = 10eFt)
Ahogy látom először normál dark souls 2 kezdett a játék, majd ha végigtolod a többi kari már az átvariált scholar-ban indult, ja és persze minden DLC rajta, szerintem nézelődj és találsz olcsóbban is! -
#615 Sziasztok. Vettem egy ps3-at játékok nélkűl és arra gondoltam dark souls 2 játék lenne rá az első. Használtan lattam ds2 őt úgy 7500ft környékén viszont ez csak az alap játék. A sotfs viszont UK accountommal ps storon is csak 25£. Az különálló nak számít vagy kell hozzá feltétlen az alapjáték? Hol a buktató?
-
Ulthane #614 Eladtam a jatekot idokozbn. Ugy voltam vele, hogy meg egyszer nem akarom vegigtolni, ket dlcbe nem engedett be, ez a havas boss meg koopban sem ment. :) effigym meg volt vagy 10 csak.
Majd a harmadik resz. :) -
LBandi77 #613 Ha gondolod levághatjuk valamikor. -
Ulthane #612 Megprobaltam ugy is, hogy ket fantom is bejott, nem gepi. Meghaltunk. Ja, es ket lovag is jott. -
Ulthane #611 Eluntam magam DaS2-ben, igy nosztalgiaztam kicsit tegnap. :)
-
LBandi77 #610 Az 1 kulcs a kútban van malújában csak meg kell venni a hosszú létrát a faszitól mellette,a 2. pedig ahol az első bossal küzdöttél le a liftel ajtó balra. -
#609 Majd lesz :D Így is egész cuki :)
Majd ujra osztom a pontjaim és máris 40 közeli leszek :)
jelenleg 20 :D
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.10.23. 13:05:50 -
LBandi77 #608 Ide kéne legalább 40 dex úgy aprító. -
#607 Ancient Dragonból igen. :)
Ulthane
én sem, de pl ez a kard tök jó amit felvettem. majdnem +200 sebzéssel többet viszek így be. DLC-khez jól jön. -
Ulthane #606 Nálam nem lesz NG+.
A DLC-ket talán megcsinálom, de az se biztos. -
LBandi77 #605 Az nem a legerősebb dex fegyver?Boss lelkéből készült? -
#604 Nah máris barátibb a sebzésem az új kardal
-
#603 lekell menjen egyedül a lovagokkal :D szedd össze mind a 3-at vagy 4en vannak nem is tudom menjetek neki a végén talán még életben is marad egy veled végig :D -
#601 Pár árus árulja. Pár dolog amit ng+ előtt még vegyél fel. :)
-
Ulthane #600 Most ez tenyleg emberes. 13 effigym van csak. -:/ venni nem lehet azt sehol? Korlatlan szamban?