57
  • Tinman #17
    "te hany eves vagy"

Sőt, milyen a helyesírásom és mikor regisztráltam az SG-re? Ezért legyen már egy szint, adj már magadra, az ég áldjon meg!

"budos buzik" - Ezt te írtad, senki más. Undorodom az olyan emberektől, akik a másik szájába próbálnak beleerőltetni olyasmit, amit nem mondott/írt le.

A hsz-ed további részét nyilván innentől el sem olvastam.
  • Tinman #16
    Induljunk az alapoktól.

Mi az ideális biológiai, társadalmi, párkapcsolati forma? A heteroszexualitás. Ez viszi előbbre mind az emberiséget, mind az evolúciót, mind a társadalmat. Érdekelne, egy gay pár, hogy nemz utódot (wait, nem mégsem érdekel)? Sehogy. Milyen közeget képes biztosítani az ideális családmodellhez képest? Apa = anya, apa = apa, nagymama = nagypapa, nagypapa= nagypapa. Vicc.

Na most innentől fogva van a normális, meg van a nem normális, DE ELFOGADOTT! El vannak fogadva a homik, szépen húzzanak be a 4 fal közé (ahogy egy normális hetero is teszi!) és éljék ki magukat ott!

Pártolom-e a szexuális tartalmú játékokat? NEM! Pártolom-e a leszbikus játékokat? NEM!

A szépségről pedig annyit, hogy szerencsére én még mindig el tudom dönteni (de a párom is!), hogy egy férfi fenék szebb, vagy egy női. Egyébként a hetero nők nagyon nagy többsége kifejezetten gusztustalannak tartja a gay ábrázolást. Nekem személy szerint a leszbi téma sem tetszik, semmi vonzót nem találok benne, de az elismerem, hogy lehet művészi szintre vinni...
  • Tetsuo
    Egyátalán nem "nehéz kérdés", inkább nagyon egyszerű, amint rá a válasz is.
    A homoszexualitás egyfajta degeneráció, látható a természetben, az emberi történelemben és érezhető a lelkiismeretben.
    Nem kell gyűlölni a buzikat, itt nem erről van szó, hanem nem szabad tevékenységüket pozitívnak vagy egyáltalán relatívnak beállítani.
    Toleránsnak pedig egyáltalán nem kell lenni, az egy libsi agymenés.

• Evoluti0N
  • cateran
    Ahem..te hany eves vagy? Remlik valami az okorbol, amikor a "budos buzik" szobrokat keszitettek meztelen ferfiakrol?
    Tudom javasolni: http://www.visual-arts-cork.com/genres/male-nudes-art-history.htm

A tobbi meg majdnem no comment :D (bar en is tobbre ertekelem a kellemes ivekkel rendelkezo noi domborulatokat:D) de hogy a noknek inkabb 1 kockahas pasi jon be, az is 100% Kiveve a leszbikusok...Amugy a Body Building versenyeken latens melegek vannak, mert majdnem tokpucer ferfitesteket bamulnak? Sot azok is homok, mert igy mutogatjak magukat?

Az kulon pirospont, ahogy osszehasonlitasz 1 noi aktot, 1 homoszexualis aktussal (" egy szép női test olyan" vs "Ezzel szemben az izzadó férfitestek összecsattanása" Komolyan mondom dedo es minusz vegtelen IQ es EQ)
    Utoljára szerkesztette: cateran, 2015.09.26. 14:02:55
  • Sir Cryalot
    ...szerintem csak érzelgős, ahogy TE is :)
  • Ahoy
    Igen valahol ezzel egyetértek. Most próbálok toleráns lenni, mert vannak nekem is meleg ismerőseim (amúgy teljesen normálisak és fel sem merült bennem soha, hogy homokosok, mert nem úgy viselkednek. Soha nem nyomultak rám, nem fogták meg a seggemet stb...) ellenben van egy szerintem látens meleg csoptársam az egyetemen, aki ha iszik eléggé visszataszítóan buziskodik. Nem hiszem, hogy csak poénból, de eléggé undorító, ha részegen előveszed lóbálni a pöcsödet és megfogod a másik srác vállát, miközben mondod neki hogy "Fúde bedurrantanék neked"... miközben van egy modell barátnője. Ilyenek atom undorítóak.
    Ugyan ez a melegfelvonulás is, szerintem azért tudni kell, hogy ez nem
    "ízlés" kérdése, hanem egy neurobiológiai-genetikai-fejlődésbeli-pszichológiai rendellenesség. Bizonyos értelemben hasonlítható a Down-szindrómához... és azért őket sem látni büszkeségtől menetelve. Az elfogadás más, pontosan olyan toleránsnak kell velük lennünk mint a Down-osokkal. Én még azt is elfogadom, hogyha kézenfogva mennek, mert bár "nem szép" látvány egy heterónak, ráfoghatjuk hogy egy Down-szindrómás sem "szép látvány", mégsem ordítod a képébe, hogy rohadt nyomorék.

Végtére pedig egy kis science: Minden emberi agy nőként indul, csak időközben belép az Y kromoszóma és kialakulnak a férfi ivarszervek és innentől pedig a férfi agy pontos hormonráhatásokkal és idegpálya kiépülésekkel. Ha bármilyen nagyon apró kis eltérés ebben az óraműjátékban eltolódik, akkor alakulnak ki a homo-bi-transszexuális idegrendszerű egyének.
    és itt jön a csavar, újabb tanulmányok szerint nincs tisztán férfi és női agy, csak arányok vannak a ráhatásokból következően. Ezt pedig senki nem tudja megváltoztatni (max idegrendszeri gén-őssejtkezeléssel a távoli jövőben) ebből kifolyólag mindenki egy kicsit biszexuális, még ha kő heterónak is tartja magát. Mondjuk 10%-ban homo van még a legvéresszájúbb homofób elmében is. Csak épp annyiban nyilvánul meg, hogy különbséget tud tenni a férfi vetélytársak "minőségében". Valakinél erősebb hatások, valakinél gyengébb hatások érvényesülnek.

Nehéz kérdés ez nagyon, és mindig is feszültséget fog kiváltani az emberekben.
  • Serutekin
    Nekem az a véleményem, hogy amíg nem nyomják a képembe, addig le se szarom :) Az a baj a melegfelvonulásokkal is, hogy maga módján magamutogatás és a másik képébe nyomják az egészet. Ha egy zárt helyen, pl a szigeten lenne meleg buli senkit se izgatna.
  • alma2
    Nagyon tavol all tolem a fenti tema, de az egyertelmu te egy igen szuklatokoru, korlatolt ember vagy. Sebaj ilyen is kell....
  • woy
    Szerintem nem csak a biztosítékot verte ki.
  • Tetsuo
    Te hány éves vagy?
    Általában a lányokat nem a puritán testiség izgatja, így pl. a látvány sem annyira, mint egy férfit a női test látványa.
    Ők inkább a romantikától és a szellemben férfias férfiaktól csöpögnek. ;-)
  • Tetsuo
    "Remélem eltakarítják ezt a hulladék ürgét a játékvilágból minél előbb."
    Sajnos nem afelé halad a világ.
  • Dynamic
    Ez akkora hülyeség. Te tényleg, meg akarod magyarázni valakinek aki a halat szereti, hogy csirkét egyen mert az sokkal finomabb, a hal meg gusztustalan és büdös és nem érted meg mit nem lehet szeretni rajta? Azért, mert te tudod ideologizálni a saját nézeteidet, attól még egy másik ember is tudja a sajátját és ő veled kapcsolatban ugyanúgy értetlenkedni fog. Nem érted meg, hogy ebben a vonatkozásban nincs ultimate szépség. Nincs olyan, hogy ez szebb vagy jobb. Mindenkinek a saját szemszöge és ízlése van.
    Félelmetes mekkora gyűlöletet képes kiokádni magából valaki - ez főleg a homoszexualitás témánál jön elő - csak azért mert nem az ő ízlése szerint él.
    Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2015.09.26. 10:40:56
  • Omega
    Ez csajoknak is fog tetszeni. Tudom, hogy nézegetnek olyan oldalakat, amiknek a fő célközönsége némileg eltérő beállítottságú xD
  • Tinman #3
    "de ha megmossuk egy pasi hátát, az már igen?" Lol igen bazmeg, mert a NORMÁLIS, az ETALON még mindig nem ez!!! Majd ha ez lesz, akkor majd fogok egy pengét és mosolyt vágok a nyakamra -.-

"a művészi meztelenség nem akadály" Egyetértek. De ez egy buziszim, semmi köze a művészethez. Semmi, de semmi. Az a baj ezekkel a fartúró agyhalottakkal, hogy nem értik meg, hogy egy szép női test olyan, mint egy virág, mint egy forma térben ami különleges, betölti a teret, stb. Már önmagában a formák, a vonalak, az egész kisugárzás, a lágyság képes pozitív rezgéseket sugározni. (Nem a Dead or Alive csöcsös baromságáról beszélek!)

Ezzel szemben az izzadó férfitestek összecsattanása, meg a turkálás a mellszőrben max az ilyen beteg faszoknak művészet, a normális ember meg csendben a vödrébe hány.

Na de kérdezzük meg erről a nőket? Kapjuk is a -homik számára- döbbenetes választ, hogy igen, egy szép női test portréja számukra is képes lehet értéket közvetíteni, de a homokos téma csak nagyon, de nagyon kevesekben.

"utóbbiban például egy autókra felizguló pasit alakítunk"

Csodálatos... remélem eltakarítják ezt a hulladék ürgét a játékvilágból minél előbb.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.09.26. 08:56:29
  • Gladiator
    Valaki jon multizni?
  • KRTuning