2017-ben jön az új Wolfenstein játék?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Gyerekként játszottam a programmal és nagyon örültem, mikor eljutottam arra a pontra, hogy lelőhettem Hitlert."
amennyiben a 92-es Wolfeinsteinre gondolt, az tényleg zsír volt. Hitler bácsi tökig vasban 4db forgócsöves géppuskával volt megáldva. Amikor nagy nehezen szarrá lőtted a páncélt akkor ott volt Hitler, egyenruhában + még két forgócsöves szarral a kezében (tehát összesen 6db forgócsöves gépfegyver volt nála). Szép kis szopás volt míg ezt megoldotta az ember.
amennyiben a 92-es Wolfeinsteinre gondolt, az tényleg zsír volt. Hitler bácsi tökig vasban 4db forgócsöves géppuskával volt megáldva. Amikor nagy nehezen szarrá lőtted a páncélt akkor ott volt Hitler, egyenruhában + még két forgócsöves szarral a kezében (tehát összesen 6db forgócsöves gépfegyver volt nála). Szép kis szopás volt míg ezt megoldotta az ember.
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
Ki gondolta volna, BJ nem is halt meg? :-))))
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams