Fizetési szolgáltatók az online kalózok ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tamogatom a fizetos warez oldalkat es megertem hogy senki nem akarja, hogy az online fizetesi rendszeret kabitoszer vagy fizetos warez vasarlasara hasznaljak. Szerencsere a teljesen igyenes oldalakat ez nem erinti. Mondjuk kabitoszert nem lehet ingyen kapni, de szoftvert igen, szoval ez nekem teljesen megfelel, mind gazdasagi, mint ertekrendi szempontbol.
ps: A cegek alapvetoen abbol indulnak ki, hogy bunozok nem jelentik fel magukat, de a rendorseg mindig oket veszi elo, ha kiderul, hogy tudnak rola, hogy segitenek nekik.
ps: A cegek alapvetoen abbol indulnak ki, hogy bunozok nem jelentik fel magukat, de a rendorseg mindig oket veszi elo, ha kiderul, hogy tudnak rola, hogy segitenek nekik.
Igazából ezt már elég régóta megtehetik, ahogy tették is számtalanszor ezt a közelmúltban. Kártérítésre akkor lehet szert tenni, ha tévedésből blokkolták.
Amúgy neked mennyire életszerű, hogy valaki aki warezból él, majd elmegy beperelni őket? Főleg, hogy milyen óriási büntetéseket kaptak az utóbbi időben a hasonló bűncselekmény elkövetői. Örülni fognak hogy ennyivel megúsztak és nem fognak pampogni, abban én biztos vagyok.
Amúgy neked mennyire életszerű, hogy valaki aki warezból él, majd elmegy beperelni őket? Főleg, hogy milyen óriási büntetéseket kaptak az utóbbi időben a hasonló bűncselekmény elkövetői. Örülni fognak hogy ennyivel megúsztak és nem fognak pampogni, abban én biztos vagyok.
Így van.