7
 • ugh
  #7
  Tableten win 10 alatt is csempe van.
  Atkapcsolhatod csak a sima win tableten olyan, mintha satuba tenned a hereidet.
 • ugh
  #6
  "Az iPad Pro valódjában nem a surface konkurenciája, hanem a wacom cintiq-é: desktop pc + cintiq helyett most a grafikus mindent megkap egyben egy olcsóbb cintiq áráért."
  Na ne rohogtess mar.
  Komolyabb 2d munkahoz az a cucc olyan gyenge lez mint a harmat.
  A fostos arm proci meg az ios (az ipod os-e ossze visza takolva olyan tragya gany modon hogy az hanyinger es csak a vallasi fanatikus ájfonyagyuaknak nem tunik fel).
  A ps egy 300 megas psd-vel munka kozben ugy betrancsiroz 2-,2,5 gigat mint a szel.
  Az ipad pro egy rossz vic.

  Utoljára szerkesztette: ugh, 2015.09.15. 23:15:58
 • asgh
  #5
  Mit értesz munka alatt?
  Erős VGA a Surface-kben sem lesz, tehát mondjuk 3d grafikázni nem lehet rajtuk, office illetve 2d grafikai programok meg az iPad Pro-ban is lesznek.
  Az OS ebből a szempontból másodlagos.
  Otthoni felhasználóknak, grafikai stúdióknak, szabadúszó kreatívoknak a desktop kompatibilitásnál sokkal fontosabb az elérhető applikációk száma, illetve az eszköz és az OS megbízhatósága és könnyű kezelhetősége.
  Szvsz az apple és az MS nem teljesen ugyanazt a piacot célozza meg, bár lesznek átfedések.
  Az iPad Pro valódjában nem a surface konkurenciája, hanem a wacom cintiq-é: desktop pc + cintiq helyett most a grafikus mindent megkap egyben egy olcsóbb cintiq áráért.
  Ezzel szemben a Surface a nagyvállalati szférában lehet sikeres, ahol a belső fejlesztésekhez fontos a desktop és a mobil platform egysége.
 • TomecK
  #4
  Kellene, egy win10-es kép a tabletről, a csempés dolog már a múlté.
 • tomboy013
  #3
  Még mindig kedvezőbb mint egy iPad pro lesz. És ezen lealább nem egy mobil rendszer van, hanem munkára is maximálisan használható az asztali Win-nek köszönhetően.
 • CairoJack
  #2
  Jaja, meg az árán faraghatnának kicsit. Ha a S3 megállna 150-160-ban TC-el együtt, az nem lenne rossz, de hogy 200K a tablet, meg még 50-60K a Type Cover, az már erősen megfekszi a gyomromat.
  Pedig simán kéne egy Surface 3.
 • tomboy013
  #1
  Magyarországra is eljuthatna végre. Nem lenne rossz egy minőségi Win-es tablet.